Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Elmegyek veszek egy P8-t mert ez a divat, Vagy egy Sa S6-t . Igazad van! Azért veszem a telefont, hogy a metrón villogni tudjak vele rendesen. Na a nagy fenét! Örültem mikor megvettem ezt és azért vettem, mert az előző telefonom egy nokia C5-03 volt és nem androidos. Azt mát túl laktam, saját szoftvert írtam rá meg minden, de nem androidos volt. Rengeteg android szoftver van és ezért lett a P7. Más gyártó telefonjait is néztem,de a Sa és a So alapban nálam kilőve. Nem divat utánzó akartam lenni. A P7-nek egy baja van számomra, hogy a gyártó elég lassú a fejlesztésekkel. A B815-nél a fogyasztást már nagyon jól eltalálták ami a KIT-KAT-nál súlyos hiba volt. 50%-kal tovább bírja az akkumulátor. A lolilop meg a kiadásakor hibás volt, csak később derült ki. Ha én szoftver fejlesztő lennék, ami nem vagyok, csak akkor adnék ki valamit ha tökéletes. A munkámat én is így végezném, vagy jó vagy nem, elég nagy gond lenne az országban. Szóval a lényeg a tesztelés és utána a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest