Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymedve970
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ne várj semmire! Ahogy azt már én is leírtam már, hogy a teló ki lett próbálva más (pont t-mobile) karival és szépen muzsikál.
Ha van rá zsé-d, akkor mindenképpen vedd meg, ha mást nem feltöltő kártyás csomagban (akkor nincs további számla költséged a Telenor felé), mert nagyon megéri az árát. Két hete kb. hogy megvan és semmi bajom nincs vele, pedig állandóan nyúzom mindennel ami csak az eszembe jut vagy felkelti az érdeklődésem. A Firmware-t (lehet hogy nem helyesen írtam le, bocs.
) is frissítettem már egy ideje a hivatalosan felajánlotra, de nem hozott negatív változást. Ha itthon vagyok folyamatosan megy a wifi, de semmi gondom nem volt azzal sem.
Ma pl. IGO-t tettem rá EU térképpel (érdekessége, hogy az IGO 480*800 míg a kütyü 720*1280 és mégis szinte teljes képernyőn üzemel tökéletesen), de rá került még ma az Osmand+ navi is, de még mindig a Navigont találom a leggyorsabban éledőnek, bár nagyon minimális az eltérés.
Szóval a lényeg, hogy VEDD, VIDD, ÉLVEZD
!!! Nem bánod meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
) is frissítettem már egy ideje a hivatalosan felajánlotra, de nem hozott negatív változást. Ha itthon vagyok folyamatosan megy a wifi, de semmi gondom nem volt azzal sem.
!!! Nem bánod meg