Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Az a baj h ezek a 8 napos visszaküldésekről ő nem tudja h hibátlan vagy sem így feltételezi h a vevőnek símán nem jött be a cucc azért adta vissza így símán eladja újként.
Amit visszavesznek 3 naposba azzal más a helyzet azt tuti nem adják el újra mert az hiba miatt lett visszavíve míg a 8 napos nem feltétlen hiba miatti visszavitelt jelent.
Az egésszel az a baj h ezeket a sorjás, anyaghibás, 1 pixelhibás cuccokat nem cserélik egyből akkor egyből kevesebb lenne ez a 8 napos hibás darab.
Bocsánat ha értétlen volt amit írtam én is pár sör után vagyok.
-
joey04
titán
Technikailag nem hazudott, mert pl 1 pixel miatt 3 napon túl tuti nem cserélnek, ha sorjás, meg illesztési hibák vannak, akkor sem számít hivatalosan hibásnak, szóval ha simán gariztatnád, akkor elhajtanának. Itt az a bibi, hogy bontott készülék. Ha hibás, ha nem.
(Nekem pl a 30k-s logi billzetre mondták, hogy az nem hiba, hogy úgy nyöszörög a space, mintha nyúznák, mert leütöm, és működik. Szerencsére 2 napon belül elmúlt és azóta is jó, de ezért vettem neten, hogy ha nincs erre gari, akkor megy vissza. Vérlázító, hogy az olyan termékeknél, ahol a külső és annak minősége szinte az elsődleges, ott ilyen hibák nem számítanak bele a gariba...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest