Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Visszatérve egy kicsit a 3 napon belüli cserére. Én a One X-et 2x cseréltettem 3 napon belül és egy szó nélkül adtak egy másikat, csak 2 papírt kellett aláírnom. Felvázoltam a hibajelenséget elméletben, ennyi.
A két csere közül, az egyik helyszíne a SmartStore volt. A vodánál még nem kötöttek bele semmibe. (Üzleti flotta)Persze ki lehet fogni 1-2 "jófej" üi-t....
-
-
GyureX
tag
webshop
Tudom, van 8 napom, hogyha nem kell visszaadjam, de félek, hogy nem jutok másikhoz. Na meg annyit vártam rá, hogy nagyon nincs kedvem ismét várakozni. De valamit valamiért. Ha kiadtam érte majdnem 170.000 Ft-ot, szeretnék egy hibamentes készüléket. Persze tudom, lesznek biztos apróságok, amik még nem is zavarnak, de a pixelhiba az nagyon. Főleg, hogy amióta észrevettem, ha ránézek a kijelzőre, egyből kiszúrom a menüben, mert pont középen van. Az lenne a legjobb, ha egyből, vagy legalábbis 1-2 nap alatt, míg megjön Pestről, cserélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest