- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Visszatérve egy kicsit a 3 napon belüli cserére. Én a One X-et 2x cseréltettem 3 napon belül és egy szó nélkül adtak egy másikat, csak 2 papírt kellett aláírnom. Felvázoltam a hibajelenséget elméletben, ennyi.
A két csere közül, az egyik helyszíne a SmartStore volt. A vodánál még nem kötöttek bele semmibe. (Üzleti flotta)Persze ki lehet fogni 1-2 "jófej" üi-t....
-
-
GyureX
tag
webshop
Tudom, van 8 napom, hogyha nem kell visszaadjam, de félek, hogy nem jutok másikhoz. Na meg annyit vártam rá, hogy nagyon nincs kedvem ismét várakozni. De valamit valamiért. Ha kiadtam érte majdnem 170.000 Ft-ot, szeretnék egy hibamentes készüléket. Persze tudom, lesznek biztos apróságok, amik még nem is zavarnak, de a pixelhiba az nagyon. Főleg, hogy amióta észrevettem, ha ránézek a kijelzőre, egyből kiszúrom a menüben, mert pont középen van. Az lenne a legjobb, ha egyből, vagy legalábbis 1-2 nap alatt, míg megjön Pestről, cserélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged