- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).
(#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)
(#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is. -
s3nsitivity
addikt
A launcher is már külön app ami már ráadásul le is van portolva.
És mint feljebb írtam ezek nem rendszer független appok, nem sima alkalmazások. Amit ezzel megoldottak az a frissítési problémák mert ha gáz van nem kell patchelni a rendszert is csak kidobnak egy frissítést playen
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest