Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Ezért jó fórumozni! De jót nevettem ezt így egymás után elolvasva: adodaniel-A frissítés óta nem világítanak a gombok alul. Másnak is ilyen?
pjen-Nekem világítanak.
Jolet-nekem se
I-S-T-I-Sötétbe se? elvileg a fényviszonyok alapján világít v nem világít.. (ha letakarom a fényérzékelőt akkor nappal is világít, de amúgy csak sötétben)
Avicularia-Most, hogy mondod, tényleg nem világítanak Szerk.Sötétben világítanak, szóval függ a fényviszonyoktól
Xaels-Vicces, hogy ez mai napig ilyen felocsúdást vált ki pedig már a Sensation is így működött...
pjen-Nekem mondjuk az első HTC m.Világosban tényleg nem világítanak.
enginev3.0-Világosban minek világítson?
Sötétben kell, hogy lásd hol a gombDe ez itt a gyöngyszem a végén!
Mint a Monty Python.
pjen-Teljesen igazad van,eddig nem is érdekelt.Egyébként világosban úgy néz ki mintha világítana,pedig csak jól lászik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért jó fórumozni! De jót nevettem ezt így egymás után elolvasva: adodaniel-A frissítés óta nem világítanak a gombok alul. Másnak is ilyen?
Sötétben kell, hogy lásd hol a gomb
Mint a Monty Python.