-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #20698 üzenetére
Nem toltak ki semmit sem.
Egyszerűen a Francia szolgáltató hibázott.
Maga a Francia HTC közölte hogy semmiféle frissítés nem jelent meg, és nem is küldtek ilyen infót senkinek sem. Frissülni sem frissült senkinek.ugyanis még nincs kész.
Ha minden igaz a Moto G helyett a One profiljába írták ki a 4.4.2-es frissítésről szóló hírt, ennyi történt csupán. -
hurrikan
addikt
egy kis ízelítő
és még ezen sincs rajta minden bezsebelt díj, csak kb. a fele
és a HTC-nek nincs ám pénze lefizetgetni embereket mint a Samsungnak, Apple-nek meg a Nokiának
pl pont ma is kapott egy díjat:XDA-n is összegyűjtötték már valahol, de most nem találom a topikot. Ott 23díj volt felsorolva és linkelve.
+jó pár közönség/felhasználói/elégedettségi TOP1 díj is.
Szerintem bárkinek bárhogy is fáj. Magasan az év készüléke 2013-ra.
Ha lett volna mögötte normális marketing, és nem lettek volna üzemzavarok/perek miatti késések, elérhette volna a Desire sikerét. -
hurrikan
addikt
Bizony volt ilyen közlemény a HTC Globális Twitter oldalán ha emlékszel.
A 4.4 bemutatása után 4nappal közölték, hogy a GE-re 15, míg a Globális SE HTC One-ra 90napon belül jön a 4.4.
Igaz a 90napból így van még 15napjuk. De igazából ha késik sem érdekel. Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám jelenleg.HUTCHDB
+1
Nálam is 4-5óra közt mozog a kijelzőhasználat és így bír 24-28órát.
Pedig Wifi, 3G, NFC, minden aktív. Szinkron is be van kapcsolva elég sok fiókkal. -
hurrikan
addikt
Így van.
Sajnos úgy tűnik hardveres hiba lesz.
One Minin és Maxxon sem jön elő. Továbbá akinek alaplapot+kamerát együtt cserélnek, azoknál utánna nem lilul.
Valami első szériás hibáról lehet szó. Sajnos XDA-n is egyre többen fordulnak át a hardveres hiba oldalra. A melegedések kinyírnak valamit a szenzorban elvileg.
De hivatalos infó még mindig nincs az egészről. -
hurrikan
addikt
Fentebb láttam hogy kitette valaki hogy márciusban jön frissítés. Tévedés
Szerencsére.Januárban kezdődik meg várhatóan és februárban fejeződik be a One család 4.4.2-es frissítése.
Ez megfelel a HTC korábbi 90napos határidejű frissítési ígéretének. Ami Január legvégén jár le.
Dev-re, és Google EDITION-ra is kint van egy ideje, nem lesz 3hónap az átfutás ezek közt, ez 100%
4.3-nál sem vártunk ennyit. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Ez mégis milyen telefonszám?
+111111
Ez hívott ugyanis nem régen. Google nem segít.
Minden esetre az AVAST-ot ráuszítottam mobilon ha esetleg újra próbálkozik. -
hurrikan
addikt
Persze hogy nem mivel a 4.3 hibája.
Ha custom ROM-ot teszel fel akkor semmi baja, tehát egyértelmű hogy szoftver hiba.
Továbbá ha root jogod van apk csere is megoldja ahogy korábban linkeltem. Ha hardveres gond volna nem lehetne megoldani ilyen praktikákkal. Így kizárt hogy az legyen.
De ezt tudjuk már régen mi is meg a HTC is. Pont ezért dolgoznak rajta. -
hurrikan
addikt
Nem tudom volt e már itt szó róla
de megjelent egy alkalmazás amivel aktiválni lehet a Google HotWord-ot a Google Now-ban akár Magyarul is
Az ingyenes alkalmazás
Bemutató videóm
One-on kiválóan működik, nagy fogyasztás nem okoz, RAM.ot is alig eszik és megfelelően működik. Még akkor is felébredt amikor a videót játszottam vissza gépen. Pedig nem volt hangos.
Viszont pl Xperia Z1-en nem birom működésre bírni, pedig 4.2.2 kell csak hozzá az meg azon is adott. -
hurrikan
addikt
Semmi baj nincs a 4.3-mal. Kicsit jobban merül alvó állapotban az új funkciók miatt, de ez megoldható az adott új funkciók kilövésével.
Más:
Akit érdekel, végre gyárilag is kompatibilis lett a NFS MW a One-nal.
Még régen megvettem a OneX-re aztán a One-nal nem volt kompatibilis a FHD kijelző miatt, egészen mostanáig. Igaz, én ráhekkeltem. De most már hivatalosan is megy. Fél év alatt csak sikerült rájönniük, hogy terjed a FHD. -
hurrikan
addikt
Akit érdekel, ingyenessé vált az Asphalt8
-
hurrikan
addikt
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Nekem csak egy S3-am volt. 2hónapot bírtam vele.
Ezalatt csupa hajszálkarc lett és kopott minden felé +repedezett a kamera körül. Pedig gyári tokban volt végig tartva, leejtve 1x sem volt. De még csak asztalra téve se tok nélkül.
Korábbi Samsungjaimmal is hasonlóan jártam még a Java korszakban. Ráadásul könnyebben törnek mint bármelyik másik márka termékei. Véletlen balesetek pedig vannak sajnos. -
hurrikan
addikt
Viszont gariban cserélik.
Legalább is nekem kicserélték. Mikor szervizbe küldtem ráírtam a kamera karcolódását meg a Beats felirat kopását is.
Így cseréltek hátlapot rajta kameraüvegestül.Kamerára visszatérve, ha customokban sem jelentkezik akkor tutira szoftveres zűr lesz.
-
hurrikan
addikt
Íme a HTC ígéretein kívül még egy bizonyíték arra hogy a lilulás szoftver bug.
APK cserével megoldható, a baj az, hogy az APK cseréhez root, azaz S-OFF is kell.
[link] -
hurrikan
addikt
Még csak az energiatakarékos módot sem kapcsolja ki.
Mindenki kipróbálhatja. Futassatok pl egy AnTuTu-t vagy Quadrantot be, majd kikapcsolt energiatakarékkal.
Persze úgy hogy az energiatakarék menün belül a CPU takarékos használata is engedélyezve legyen. Jelentősen alacsonyabb az érték bekapcsolt energiatakarék esetén. -
hurrikan
addikt
válasz
dave182 #17267 üzenetére
A benchmarok csak jelzés értékűek....
évek óta pl a Nexusok ugyan azzal a hardverrel rendre kevesebbet futnak 6-800pontokkal mint az ugyan olyan hardverrel szerelt gyártói modellek. Mégis a Nexusok a leggyorsabbak, leglaggmentesebbek.
Jelzés értékűek, a hardver erősségét tekintve, de semmiképpen sem szabad ez alapján telefont venni, mert pl a laggolás mértéke, az üzemidő, a memória kezelés, egyik sem a hardveren múlik, hanem a szoftveres optimalizáción.
De néha még hardver terén sem mérvadó, mert egyik Benchmark az egyik gyártó, másik a másikéra csal zsebpénzé, +maguk a gyártók is csalnak a Benchmarkokban. Sőt a SOC gyártók is, pl annak idején az nVidia botrány ugye.... amikor fizetett a cég a Benchmark programok íróinak hogy Tegrára optimalizáljanak... -
hurrikan
addikt
Nálam is volt már a G2. Nem jobb fényerőben egy szemmel sem, sőt, a One-nak volt nagyobb fényereje.
Kikapcsolt energiatakarékos móddal tuti hogy a One a fényesebb. Ráadásul én a színeket is a One-on láttam jobbnak. Nade kinek mik a jobb színek...Itt is egészen minimális fényerő különbséget mértek, igaz, a G2 javára de az a 30cdm kb. annyi mint a méretnél 1mm. Max a nagyobb kijelző miatt tűnhet jobban fényesebbnek.
Viszont kontrasztosságban itt is a One-t hozák ki győztesen. Azaz az SLCD3-at.
Összességében leginkább a mérete miatt hozták ki győztesnek a G2 kijelzőjét. -
hurrikan
addikt
válasz
kIsDe` #17080 üzenetére
Egyszerűen csak nincs benne a 4.3-ba.
De a főoldalon tudod konfigurálni, hiszen oldalra húzva most már fél tucatnyi lockscreen widgetet tudsz hozzáadni. Amik eddig külön voltak.
Ami ténylegesen kikerült az annyi hogy nem tudsz külön hátteret tenni a lockscreennek. Csak az ami a launcher háttere is. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #16953 üzenetére
Név: T-Mobile H
APN: internet.telekom
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: nincs
APN típus: default,suplMinden mást hagyj üresen.
-
hurrikan
addikt
válasz
Greg-77 #16907 üzenetére
Ez hülyeség. Az hogy valaki nem használ bizonyos funkciókat nem azt jelenti hogy nem használja ki.
Kihasználás és ész nélküli minden bekapcsolva tartása között különbség van.
Pl minek használjak folyamatos Google Wifi/GPS elérést ha számomra pl. full felesleges. Akkor minek vegyen le ezért napi 15-20%-ot.
Vagy pl. más példa, minek venne fel valaki folyamatos Twitter szinkront ha nem használja de lehetne sorolni a végtelenségig. Azokat kell bekapcsolva tartani amiket használsz és annyi. Teljes mértékben kizártnak tartom hogy egy olyan is van köztünk aki minden létező funkcióját kihasználná a telefonnak, a navigációtól az OTG-n, a netrádión, a streamingen át a távirányítón keresztül féltucatnyi szinkronizálhatóságik... stb.
Okos TV-n sem netezik az ember egész nap csak mert elérhető a lehetőség, hanem akkor és azt használja amire épp szüksége van. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16889 üzenetére
Újraindítva pl azóta nem is volt.
Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.The Nuke:
"Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel. -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #16883 üzenetére
Itt kb 4posztban szedtem össze de facen összefoglaltam jobban,azóta pedig a mérnökökkel is folyamatosan egyeztetek:
Tisztelt HTC One tulajok és egyéb felhasználók akiknek a készüléke 4.3-as android frissítést kapott, el elmélkedtem kicsit a megcsappant üzemidőn és olvasgattam, nagy bánatomra többnyire angolul. Bizonyára tapasztaltátok, hogy Android 4.3-al az üzemidő rövidebb lett, főleg alvó állapotban. Az android 4.3 elhíresült erről a hibájáról és kivétel nélkül szinte minden készülék küzd ezzel a problémával, ami kapott Android 4-3-as frissítést. A Google már fixálta a problémát, de mivel a HTC példásan gyorsan hozta el a 4.3-at, nem úgy mint a legtöbb gyártó, így sajnos mire a fixálás megérkezett, a rendszer már kész volt a kadásra. A HTC tud a problémáról, a hiba foltozása folyamatban van, addig is a következőket tolmácsolnám a HTC fejlesztési csoportnak köszönhetően:
1. Beállítások-Helymeghatározás
ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem használod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat.2. 24óránként csinálj egy újraindítást ha teheted
3. Beállítások-Ki-be -Akku kímélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.
4. Beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek>>Ha van MMS APN-ed egyszerűen töröld. Ha nincs, lépj be az internetes APN-be, és amennyiben integrálva vannak, törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni. Majd kilépéssel az APN mentődik. Ezután indítsd újra a készüléket.
(ennek lesz egy olyan következménye, hogy nem tudsz MMS-t küldeni, de jómagam az elmúlt 5évben nem küldtem, ha van valaki aki esetleg aktívan használja ezt a rendkívül olcsó funkciót a chat apik helyett akkor ezt a lépést ne tegye meg )5. Végső sorban javasoljuk a Qualcomm Battery Guru használatát, ami szabályozza a szinkronizációt alvó állapotban.
Folyamatosan kommunikálok velük, mennek a tesztelések.
A fixálás pedig hamarosan érkezik -
hurrikan
addikt
Olvasd el miket kell kikapcsolni. Írtam róla visszább egy összefoglalót.
4.2.2-n nekem soha nem szívta mondjuk, 4.3-on kezdte el az Android rendszer szívni az akkut.
Viszont mióta kikapcsoltam amiket írtam, azóta nagyon jó az akksi. Jelenleg 57%-on van úgy, hogy van 1óra beszélgetés, 3óra kijelző használat, a töltőről pedig hajnali fél 4-kor vettem le.
Volt benne rengeteg Face-Face Messenger, sőt 20percnyi RealRacing is. Kb. 1órányi zenehallgatás is. Azaz bőven, nagyon bőven intenzív használaton ment végig a nap. Szinkronok minden be van kapcsolva, fényerő automatán. Eemellett még van vagy 10app amit megnyitottam és használtam ma. Műsorújság, Moziaréna, Menetrendek, Youtube, Böngésző, RootExplorer fájlkezelő, Blinkfeedet is folyamatosan frissítgettem stb.
Jelenleg jobb üzemidőnél tartok mint amilyen 4.2.2-n volt, pedig az is bőven korrekt volt már. Unokatesóm iPhone4S-e a felét se bírja. Az is merül ugyan úgy ha használod a háttérfolyamatokat mint az asszisztens, szinkron, stb. Jómagam is teszteltem az 5-öst, az is simán merült 12%-ot egy éjszaka alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá, ha be voltak kapcsolva az olyan dolgok amik energia igényesek és futnak a háttérben.Garanciát illetően ugyan annyi a pozitív dolog is attól hogy fórumokon általában a negatívaknak adnak hangot. Én pl. BeatsAudio lekopásával küldtem be és a közelítés érzékelővel voltak bajok. 2hét alatt kész lett, hibátlan állapotban jött vissza, cserélték a full házat és a közelítésérzékelőt is. Azóta is hibátlan minden.
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És teljes a siker
Megcsináltam a hsz-eimben írt hotfixeket. És most már nem merül
7óra alvás alatt mindössze 1%-ot merült a telóaz eddigi 3%/óra-val szemben. Nem kis különbség.
Jelenleg 12óra üzemidővel, 2.5óra kijelző használatnál járok és 61%-on van a cuccKirály.
mumk1 (16704)
Hát ha Nem is a Nexus5, de mondjuk jött volna egy Nexus lite. Vgay Nexus5 CRiverdancer:
Nagyon jó teló a Z1, iszonyt gyors, nagyon stabil. Épp most van itt hónapja már teszten. Marad is a 4.3 érkezéséig (november közepe)
Kamera is igencsak ott van a szeren. De csak akkor vedd meg ha a kijelzővel szemben nincsenek nagy, illetve még csak közepes igényeid sem.
Van előnye sok a One-al szemben, de ugyan annyi hátránya is. Mérlegelni kell neked mi a fontosabb.
Vízálló, üzemidő sokkal jobb, kamera sokkal jobb. Viszont audiós képességekben, hangzásban, kijelzőben meg sem közelíti a One-t. Valamint nagyon karcolódik, fóliát pedig nem tudsz cserélni, mert abba van beleégetve a Sony logó. Rendelni sem lehet külön fóliát. -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És még egy topik, szintén a One 4.3 frissítésének akku szívásával kapcsolatban.
A tanács itt is a ez elősző hsz-mebn említett két funkció kikapcsolása.
Viszont egy ó hírt is tartalmat a topik, hiszen hivatalos ember is válaszolt, illetve írt"A HTC már tud a problémáról és jelenleg is dolgozik a javításon, ami hamarosan érkezni fog. Addig is kérünk mindenkit a két funkció mellőzésre, valamint arra hogy törekedjünk a teljes lemerítés/teljes feltöltés töltési módszerre"
(nem szó szerinti fordítás)
A lényeg. A probléma széles körben van jelen. A javításon dolgoznak.
Addig is maradnak a "házi praktikák".Mégegy plusz tanács is olvasható a topikban:
"Akkukimélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra. -
hurrikan
addikt
Találtam egy másik fórum topikot is pont a One 4-3-nak merülési bugjával kapcsolatban:
Itt azt írják, hogy:
1.újraindítás nagyrészt megoldja. Naponta rebootolni kell, mert ha sokáig nincs reboot, akkor a "Google Location Service" beszorul és nem engedi alvóba a készüléket.
2. A helymeghatározásnál ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem hasunálod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat. -
hurrikan
addikt
válasz
_Flood_ #16689 üzenetére
Köszi a tippet megpróbálom.
Bár nincs külön MMS APN már mostanság, hanem egybe van az internettel.
De akkor átfordítom megfelelőre.
Törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni.
Tanulmányozom így is pár napig aztán meglátom. Bár nálam nem az üzenet alkalmazás okozott nagy fogyasztást hanem az android rendszer és kernel. De kitudja, vesztenivalóm nincs, MMS-t meg úgysem küldtem az elmúlt 5évben. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16690 üzenetére
Így van.
Én is pont erről beszéltem. Alvó módban merül jobban mint eddig. Azaz ha nem használom.
Ha használom akkor nincs különbség a 4.2.2-höz képest.És ha már előkerült a 4.4., írtam egy összefoglalót:
-
hurrikan
addikt
Pedig a Google appokat (Google szolgáltatások) 2% alattinak jelzi.
A GSAM és a gyári akku figyelő menü is.
Mindkettőnél a kernel és az Android OS a magas.Ja meg kihagytam a bugokból....
hogy a HTC Alkalmazások app jelzi hogy új alkalmazások érhetők el, csak mégsem.
Hogy fordítási hiba e vagy más, az mindegy, de mindenképp bug. Bár legalább nem zavaró. -
hurrikan
addikt
Üdv nektek
Látom nem csak nekem merül jobban 4.3 óta a One
Immár több One is van a családban, szám szerint 3db
Sajnos mind jobban merül mióta 4.3 fut rajta, főleg alvó állapotban. Igaz én hard resetet nem csináltam, XDA-n is írták hogy füll felesleges mert akkor is jobban fog merülni.Igazuk is van, mert a másik kettőn, meg ami nálam volt még csere One, volt hardreset és úgy is merülnek alvó állapotban. Full gyári rendszerrel is. Kernel és az Android OS fogyaszt sokat alvóban. Óránkénti 2-3%-nyi merülés a jellemző mindegyikre alvó állapotban, bekapcsolt energia takarékkal, kikapcsolt szinkronizálással is is. Tehát a hiba biztos hogy nem a készülékekben van.
persze fura is lenne ha hirtelen 4 One akkuja ment volna tönkre
na meg XDA-n is jelzik tömegesen a fórumokban.
Bár 3-3.5óra kijelzővel így is kibír egy napot. Viszont a 4.2.2 alatt tapasztalt 4-4.5óra elérhetetlen jelenleg.Közben majd megy a HTC-nek a szokásos bug gyűjtemény az új rendszerről. Párat visszaolvastam. Azokat beírtam, XDA-n is nézegettem, de ugye a bugok régiótól is függnek, így várom az esetleges jelzéseket.
Amiket beírtam:
-kamera lilulás
-roszabb üzemidő
-a jelzett net megosztás kábelen bugmeg beírtam pár hiányolt dolgot is amit kivettek vagy nem került bele.
Pár link a végére:
Tippek a fotózáshoz
Világrengető újdonságok a jövő évi csúcs HTC-ről xD
Pert vesztett a HTC a Nokiával szemben Angliában -
hurrikan
addikt
Láttátok a China Mobillal közös rendezvényen bejelenetett 9új színt?
A Blinkfeed hozta fel a hírt
úgy mentem az oldalra és szedtem le a képeket. Én vágtam össze azért lóg ki a más háttérszínnel letöltött világoskék. -
hurrikan
addikt
Még régen jártam így a OneX-el.
Ha restrat nem segít nézd át nem e rakott valami program no.media fájlt abba a mappába ahol a képek, hangok vannak.
Ha van, akkor azt töröld.
Ha nincs, töltsd le a rescan media alkalmazást Google PLAY-ről. Nekem az oldotta meg.
Természetesen mindez csak akkor érvényes ha a fájlkezelők látják a fájlokat. Ha azok se látják akkor törlődtek. -
hurrikan
addikt
válasz
Valkűr #16241 üzenetére
Akksiról jut eszembe.
Automatic Call Recordert használt, vagy használ valaki?
Nekem eddig nem volt bajom vele, nagyon szuper app volt.
De 4.3-al használhatatlan lett.Egyrészt nem engedi alvó állapotba a telefon.
Az akkumulátor használatnál is 40%-ot tulajdonított neki a gyári akksifigyelő. Érdekes módon a GSAM meg csak 0.2%-ot. De a gyárinak volt igaza, mert mióta letöröltem nem merül, és nincs 1000x ébresztése. Ennyit a GSAM-ról is... annyit kivéve hogy megnézhetem benne a kijelző időt más haszna nincs.Másrészt a hangja is gagyi lett. Nem hogy a másik fél, de a saját hangom sem hallani.
-
hurrikan
addikt
Még pár újdonságot észrevettem:
Képek/szerkesztés/hatások
Bekerült egy egyéni hatás hozzáadása ahol mi állíthatjuk be kézileg a dolgokat.Kép/szerkesztés/eszközök:
Bekerült egy rajzolás opció -
hurrikan
addikt
válasz
Zirowe #16215 üzenetére
Most miért mondod ezt?
4.3-at július 27-28-án jelentették be. Kereken 3hónapba telt portolniuk. Sőt... USA-ba már 3hete kijött. Tehát a 4.3 2hónap alatt elkészült. A SENSE 5.5 miatt húzódott el az Európai frissítés.
A konkurencia még nincs kész vele. Egyik sem. Nexusok után a One az első gyártó felületes telefon ami frissült.
December végéig megint pont 2hónap telik el a 4.4 bejelentésétől. Tehát akár megtörténhet hogy igaz lesz.
De ez még nagyon pletyka. Kétlem hogy infó szivárgott volna ki erről ilyen korán. -
hurrikan
addikt
válasz
pet4321 #16107 üzenetére
Mi van új az üzeneteknél? Vagy milyen üzenetekre gondolsz?
Meg milyen képi/szöveges megjelenésre?Bdanyy
Energia takarékos mód, valamint az alvó mód ki van kapcsolva?
Továbbá a Wifi alvó állapot is?
Nekem sem a 4.2.2-vel sem most nincsenek ilyen gondjaim. Mindent jelez rögtön.
A Hangouts gondjainak meg nincs köze a HTC-hez. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
Szerintem meg ez eléggé rossz...
nekem automata fényerőn, 4-4.5óra kijelző használattal szokott elmenni 1nap 4-8órát.
Az a Google Chrome fogyasztás borzasztóan sok...
Én is 3G/Wifit használok kb. fele fele arányban. Szinkron, GPS, NFC mindig be van kapcsolva. És a 4.5óra kijelző használatból fél óra minimum játék. Napi 25-30perc beszélgetés is van minden nap.
Igaz böngészéshez én inkább a gyárit használom. Csak akkor a Chrome-ot, ha fordításra van szükségem.
Zenehallgatás, netrádió is rendszeresen van benne.
Az a hatalmas Chrome fogyasztás csak akkor normális ha minimum 3-4óra böngészést fed le. Ami meg szinte lehetetlen, hiszen a kijelző használat nem éri el a 3órát sem.... -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16082 üzenetére
Alvás közben?
Azt hogy csináltad? -
hurrikan
addikt
Akkor jöjjön az én verzióm
Na akkor nézzük a 4.3-as frissítés legjobb részeit, melynek egy részét a Googlenak más részét a HTC.nek köszönhetjük:
1. Open GL3 TÁMOGATÁS
2. Sorba rendezhető, konfigurálható gyorskapcsolók
3. Finomítások a rendszerben, új animációk
4. Ne Zavarj üzemmód (bekapcsolásával blokkolja a hívásokat, kikapcsolja a hangot, rezgést, LED-eket de lehet megadni kivételeket akiktől ilyenkor is fogadsz hívást és kicsörög)
5. Launcherben kikapcsolható a Blinkfeed, valamint több oldal lett
6. Kiterjesztett Blinkfeed funkcionalitás, Google+, Forsquare, stb. + saját RSS csatornákat is fel lehet venni
7. A feloldó képernyőn a sima háttérfeloldósnál is vannak widgetek jobbra görgetve vehetők fel, akár 5db is
8. Új galéria, zenelejátszó, zseblámpa, időjárás és egyéb átdolgozott felületek
9. Wifinél nyílt hálózatok blokkolása
10. Értesítési sáv jelzi az NFC állapotát ha be van kapcsolva
11. A Google akkor is használhatja helymeghatározás pontosításához a Wifit ha nincs bekapcsolva, ekkor pár másodpercre engedélyezi azt majd kikapcsolja
12. Értesítési hangok hangereje külön állítható
13. Új, teljes értékű office program Google szinkronnal
14. A rendszer RAM használata 200mb-al csökkent. Az eddigi 1.5GB helyett immár 1.7GB szabad alaphelyzetben így a multitask is sokat javult
15. Pár új HTC alkalmazás, pl HTC alkalmazások
16. Átdolgozták a billentyűzetet, a telefon billentyűzet kikerült (számomra ez az egyetlen negatív változás én azt használtam)
17. Jobb audiós hangzás (bár ez lehet placebo)
18. Változások a Zoe-ban, új témák, hangok, átmenetek, saját zene választása a bemutatókhoz
19. 40GB GooleDrive tárhely is jár minden HTC One tulajnak
20. Hibátlanul működnek a DLNA szolgáltatások, mostmár laptoppal, valamint telefon és telefon között is megy az átsugárzás
21. Jelentősen megnövelték a közelítés érzékelő hatásfokát, több mint 3cm-ről már lekapcsol. (hogy csókoljam szájon őket érte ♥)A változások a kamerát nem érintették, ha minden igaz arra is jön majd novemberben egy újabb frissítés melyben új funkciók, és a lilulás javítása érkezik, valamint a LED vakus segédfényként is üzemel majd fókuszálásnál. (XDA-s Bétás ismerős infója, nevet természetesen nem említek)
Ezzel minden apróbb zavaró hiba eltűnt a szemem fényéről
KALAP EMELÉS ÉS KÉZFOGÁS MINDEN FEJLESZTŐNEK! -
hurrikan
addikt
Éjfél után ellenőriztem elalvás előtt, még nem volt
10-kor pedig mikor beértem melóba újra megnéztem és jeee.
azóta már fent van.nagyon tetszik.
Ráadásul kárörvendhetünk is, hogy megelőztük a Samsungot. Ugyanis náluk ebben a régióban még nem jött ki.igaz az első régió is jóval hamarabb lett elstartoltatva.
Csak így tovább. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #14921 üzenetére
A prémium az összkép.
Amikor kézben fogod és érzed a minőséget, a fémet, hogy mennyire egyben van.
Amikor bekapcsolod és ránézel a kijelzőjére és elámulsz rajta, Amikor elindítod az első zenét rajta és meghallod a hangszórókat. Amikor használod és még csak mikro lagg sincs a szoftverben. Nincsenek újraindulások, fagyások. Amikor nem merül le egy nap alatt akkor is ha nem használtad. Amikor ránézel és látod a külsőt, hogy egy másikhoz sem hasonlítható.
Nem véletlenül van első helyen még mindig a legtöbb felmérésben és listán a One. Hiába jött Z1, G2, Note3 és a többi tündérbogár. A One az One maradt. -
hurrikan
addikt
Lelked rajta
Én mindkettőt használom.
Facet főleg ingyenes telefonhívások meg csevegés miatt.
Blinkfeed meg mivel beállítottam csak olyan híreket mutat amik érdekelnek, így tökéletesen használható, sőt hiányozna ha nem volna
és ha már hasznom akkor hagy hozza a Face hírfalat is. -
hurrikan
addikt
A Blinkfeed Facebookos problémájára van már valami megoldás?
XDA-n nem találok.Arra gondolok hogy egy ideje, a Facebook frissítések óta a Blinkfeed hírfalon a Facebook posztokra kattintva nem nyitja meg azokat a Facebook app.
Kb. 2hete jött elő először egy frissítésnél, másnap fixálta a Facebook fejlesztői gárda. Aztán a következő frissítésnél megint elszállt és azóta semmi fixálás, pedig többször is frissült azóta a Face. Mostanában 2-3napnta frissül.Amiket próbáltam: cache ürítés, adatok törlés, ezeket mindkét appnál, volt restart is, frissítések eltávolítása majd újratelepítése de semmi sem segít.
-
hurrikan
addikt
válasz
baani59 #14748 üzenetére
Ha ezt a telefont a Samsung gyártotta volna, mögötte a Samsung féle undorító, ámbár hatékony marketinggel, a HTC gyártási nehézségei nélkül, akkor szerintem kb. 50milliós, vagy mégnagyobb eladásai lennének.
Nagyon őszintén remélem, hogy sokáig maradhatok még a felhasználójuk és talpra állnak, mert ezt a fajta prémiumot egyelőre a HTC-n kívül egyelőre csak az Apple tudja felmutatni. És nem akarnak átverni sem ultrafakó kijelzőkkel, sem gagyi műanyag házzal, sem a frissítések elmaradásával.
Maradok tisztelettel amíg léteznek!
ui:
Az elmúlt években bármilyen csúcsmodellem is volt, jöttek tesztre az egyre újabbak és újabbak. Sonyk, HTC-k, LG-k stb. Mindig elkezdtem egy újra vagyni. A One az első aminél ez nincs meg. Itt van a Z1, tesztelem a G2-t, volt nálam Note3, S4, Z Ultra és bizony egyikért sem adnám oda a One-t. Qualcomm800, vízállóság, 20MP-s kamera, hátlapi hangerő gombok, pislogás és fejelfordítást érzékelő előlapi kamerák ide vagy oda.... -
hurrikan
addikt
Közben visszajött a One-om a szervizből.
A szerviz idő kereken 2hét volt.Hiba okok:
-Beats Audio felirat lekopása
-Közelség érzékelő random nem működése
-Hangszóró random hangerő ingadozása, elhallgatása híváskor
-karcolódó kamera üvegHázat cseréltek, hangszórót cseréltek, közelítés érzékelőt cseréltek, kamera üveget cseréltek. Jelenleg minden újra profi.
Tehát újra pozitív szerviz tapasztalat, ahogyan 1éve az OneX-nél is.
-
hurrikan
addikt
Egy kérdés.
A tegnap esti Facebook frissítés óta nektek működik a Blinkfeed-ben a Facebook posztok kattintása?
Mert nekem frissítés óta, a Blinkfeed hírfalon megjelenő Facebook hírekre kattintva nem indul el a Facebook app, így a hírt sem tudom betölteni.Két telefonon is ugyan ez a helyzet. Újraindítás nem segít.
-
hurrikan
addikt
Nem tudom volt e már ha igen bocsi...
Jön a 8magos HTC One+ 3GB RAM-mal
de ki lesz a 8magos cucc beszállítója? Nvidiának nincs, Qualcommnak még nincs.... ha Exynos akkor.... ha meg MediaTek akkor még inkább ...
-
hurrikan
addikt
A Sonyknál egyszerűbben semmit sem hekkelsz
külső fejlesztésű programmal nyitod/zárod nyom nélkül.
Rootolni/unrootolni szintén lehet nyom nélkül.ráadásul ha kijön egy szoft bármikor felteheted flashtoolal garivesztés nélkül, nem kell megvárnod míg elér a frissítési hullám a régiódhoz, vagy a szolgáltatódhoz.
A szervizük az meg olyan amilyen sajnos....
bár nekem még nem volt bajom velük. Az elmúlt 7-8évben minden SE/S-em megcsinálták ha baj volt velük. -
hurrikan
addikt
válasz
Badboys #13519 üzenetére
Hát ha bootolásnál is lila a kijelző akkor ez nyilván nem az a kamera hiba amit mi tárgyaltunk ki.
Az ugyanis kamera hiba nem kijelző. És kizárólag sötétben való fotózáskor jelentkezik. De nem a kijelző lilul be, hanem a kamera képe, azaz a fotó maga.
Hogy hardveres vagy szoftveres hiba még senki sem tudja. De amint mondtam, esetedben, a leírásod alapján, nálad nem ez a hiba áll fenn. -
hurrikan
addikt
Ez a kamera hiba az enyémen is jelentkezett, de nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, egyrészt mert ritkán használom ennyire gyér fényviszonyok közötti fotózásra, másrészt meg szoftveres hibának gondoltam.
De én is kezdek kételkedni. Ugyanis cseretelefonként is egy One-t kaptam, egy feketét, ugyan az a 4.2.2 van rajta és ez meg nem lilul.... érdekes.Külső kamera alkalmazással próbálkozott esetleg valaki?
-
hurrikan
addikt
válasz
NandorHUN #13457 üzenetére
Sajnos én ezt nem mondhatom el
Az enyém jelenleg szervizben van. Több gond van vele sajnos.1. Kopik a burkolat, a feliratok (beats audio és régiós jelzések) valamint a műanyag keretről a Micro USB körül lepattog a festék a műanyagról és alatta szürke
2. Sajnos egyre rosszabb állapotba került a közelítés érzékelő, utóbbi időben már fél centiről sem működött, csak pár mm-ről, így állandóan kinyomtam a fülemmel, mert sokszor nem kapcsolt ki, vagy bekapcsolt hívás közben
3. Hívás közben rossz volt a minőség, volt hogy teljesen elment a hangja, volt hogy kihangosodott, volt pedig hogy ilyen doboz hangja lett, váltogatta ezeket a "hatásokat" nagyon zavaró volt.Az 1-es hiba nem érdekelt volna ha a 2-3-as nincs biztos nem küldöm be kopás miatt. De legalább rájöttem hogy a fém ház sem jobb egy szemmel sem mint a többi.
Üveg törik, fém kopik-karcolódik, műanyag fényesedik-színeződik..... egyik sem időtállóbb.
Kíváncsi leszek rá hogy vajon a burkolatot is lecserélik e. Vagy csak a hibás belső alkatrészeket.Ja és szürke színű az enyém. Tehát nem csak a feketékkel vannak kopási gondok.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
ez a hotword működik valakinek?
Én hiába mondom ki mikor a telefon alvó állapotban van.... nem ébred és nem keres.
Éber állapotban is próbáltam (ha bár alvóra való) de úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest