-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #7775 üzenetére
Nekem a 10.2-ben sem müködik, pedig elvileg ez is tudna..
Ahogy nezem, a bulletproof kernel kb a teamseven stable verziojahoz hasonlo, az elementalx meg a performance verziohoz, kicsit több benn az extra.
Nekem a 2.0.0-s teamseven tökeletesen müködik eddig az ARHD romon, bar a l2w nem az igazi, nem mindig ebred föl ra, viszont idönkent bekapcsol a zsebemben.. Majd kiprobalom a pocket wake protectiont, csak az meg sokaknal bugos..
-
Loboda
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
markyy18 #7113 üzenetére
Felmegy rá!
S-OFF vagy bootloader nyitás kell!
Recoveryből az amelyik szimpatikusabb, ClockworkMod Touch v6.0.3.2 vagy TWRP v2.5.0.0!
Ezek rootolják is a készüléket ha kéred!
A rom zippet felmásolod az sd tárhelyre, majd recovery, install zipp, megkeresed a romot, elindítod a telepítést, előjön az Aroma installer, értelemszerűen végigviszed! Nagy vonalakban ennyi! -
TheProb
veterán
válasz
markyy18 #7089 üzenetére
Én ezen leírást javaslom + a moonshine-ra több helyen is azt írják az okosok?, hogy megkérdezhető már a használhatósága és biztonságossága a revone-al szemben, reáadásul egyszerűbb is a revone. Ezután itt a root leírása, a videó leírásában szerepel a 2 fajta recovery ezek közül választhatsz, itt egyesek szerint a TWRP egy kicsit kezelhetőbb, mint a clockwork.
-
g0n21
senior tag
válasz
markyy18 #6612 üzenetére
Szerintem Sense.
Ha összeszámolod a 6-800 megát az alkalmazáskezelőbeli programokból, akkor nem jön ki. szerintem dobd hozzá a cache-t, és az androidot, és az az 500 mega pedig Sense. SZERINTEMKét okból nem adhatják hozzá a két gigához:
1) legyen csak elkülönítve, hogy az biztos meglegyen neki, ezért tudjon ~iOS smooth-ságú lenni
2) Sok setét lovag lázad, hogy miért olyan sok a foglalt ram... így nem lázad, mert kevesebbnek látja a foglaltat.Egyéb: My phone is up to date... (megvárom amíg sok szorgos felpakolja majd, nem szeretnék bughalmazt...)
-
22darti
csendes tag
válasz
markyy18 #6516 üzenetére
Jaj de örülök neki, hogy ezt hallom
Semmi kedvem sem lenne megint visszavinni. Főleg, hogy megvettem hozzá ma az autós tartót is, meg tokot, meg fóliát, meg kártyát cseréltettem a T-nél, ahol fél órát vártam már megint a soromra.. (mondjuk tény, hogy mialatt kicsit rendberaktam magam az vihar után (motorral közlekedek...) addig kihúzták a számom, és nem voltam ott, szóval ez ma nem az ő saruk...)
Közben megnéztem a pixelhibáimat is, de úgy látom nincsen baj... dupla mázli. -
Red@Arc
tag
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5535 üzenetére
Nincs semmi új információm csak azok amik eddig is. Nyáron valamikorra datálják egyesek, de nincs hivatalos közlemény. Amúgy felőlem akár maradhat 4.1 is, ha megkapjuk azt a pár apróságot amit kéne. A stabilitással és a sebességgel különösebben nincs gondom és a funkciók nagy részét is használom.
(#5537) boksz: az hagyján de sajnos még a külföldi oldalak amiket előszeretettel olvasok sem kerültek még bele. Jelenleg alig használom ki pedig bejönne ha a tartalom meglenne.
(#5539) Spark_777: szerencsére számomra fontosabb widgetek megmaradtak. A többit azért Play-ről talán lehet pótolni.
-
Spark_777
tag
válasz
markyy18 #5372 üzenetére
Mi ketten azt hiszem nem panaszkodhatunk,hibás volt mindkettőnk készüléke,és cserélték ahogy tudták.Te nem tudom hogy vagy vele,de az előzetes szkeptikus hangulatom után már imádom
Sajnálom hogy felmerülnek még mindig ilyen dolgok,de tény hogy ezek dacára is ez a legjobb mobil jelen pillanatban a piacon...
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5372 üzenetére
Ebben az esetben, mivel cserélni nem tudták, de látták és elismerték a hibát, viszont csak 8 naposban tudjuk majd megoldani, akkor szerinted ez is megint újra lesz értékesítve? Értem én miért, de tényleg nevetséges. Forgassuk csak a hibás készülékeket, hátha valaki benyeli. Eléggé kiábrándító. :/
Előre sajnálom azt, aki majd ezt fogja utánam megkapni.
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5368 üzenetére
Bocsánat, de lejárt a szerkesztési idő.
Szerintem meg amennyit visszaküldtek már eddig, már ha csak arra gondolok, hogy egyszer kifogy a készlet, és utána rá 2 órával megint van 13 db, na meg szerintem nem csak én hívogatom fel őket, hogy valami gond van, józan paraszti ésszel azt gondolom, ha nem is mondhatják biztosra, de sejthetik, hogy valami nem kóser.
Azt még hozzátenném, hogy amiket kihozott cserének a szervizes, gondoltam megnézek már csak kíváncsiságból is egy feketét, hátha bevállalnám az ezüst helyett, kapásból annak az egynek a felső része ugyanúgy illesztési hibás volt.
-
hurrikan
addikt
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5288 üzenetére
Speedshop fehér E240. A fekete drágább valamivel, olyan 700-1000 forinttal.
-
sipy888
aktív tag
válasz
markyy18 #4966 üzenetére
mivel a voda nem rendelt és a közeljövőben nem is fog feketét árusítani, így semmiképpen sem egyforma a vodában levő szürke a T nél levő feketével ...
tehát a kérdésem újból az, hogy melyik T üzletben van kiállítva ONE, mert ott feltételezem lesz a feketéből is.
köszi előre is! -
GyureX
tag
válasz
markyy18 #4507 üzenetére
Felhivott egy htc-s kollegat is, aztan azt mondta, hogy ha latna is azt az 1 pixelhibat, akkor se cserelhet, mert 1 pixelhibanal meg nincs csere. Mondtam en, hogy 3 napom belul kotelesek tudtommal cserelni, hiaba, azt mondta ez van. Max fenyegetozhettem volna fogyasztovedelemmel, de ugy voltam mar vele, hogy b* meg akkor, rendelek majd ujat, talan addigra jobb keszletbol sikerul.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #4472 üzenetére
Igen, bocs zarkepernyore gondoltam...
Most kezdem belakni a telefont es keresem a nalam korabban jol bevalt htc sms nagy widgetet.
Ezt is kiszedtek belole, vagy csak en nem talalom?Hiaba tamadjatok kali-t igaza van.
El kell fogadnunk amit ir, hiszen kulonbozo topicokban folyamatosan a htc minosegevel jonnek elo emberek, es hogy ahhoz kepest a tobbi mennyivel gyengebb.
Most akkor, jobb ha csendbe maradunk... -
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #4472 üzenetére
Persze, de ugye az S/N számból meg lehet tudni azt is, hogy mikor gyártották. Szerintem azért érdemes lenne összeszedni.
Pixelhiba: "A jótállás alá tartozó termékek esetében, ha a fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikke - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni." - Országos fogyasztóvédelmi Egyesület
-
Loboda
senior tag
-
ptya
tag
válasz
markyy18 #4380 üzenetére
Most olvasgattam egy két helyen és rengetegen panaszkodnak hajszálvékony illesztési gondokra (mint az enyém) főleg keleten. Még április végén legyártott készülékekkel. Írják sokan, hogy a cseretelefon sokszor rosszabb volt.. hát most nemtudom mi legyen.. lehet inkább hagyom.. addig észre sem vettem, míg itt fel nem jött ez a téma
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
N4ri87
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz
markyy18 #4153 üzenetére
Valószínű,hogy várok még egy kicsit aztán meglátom addig is sok szerencsét mindenkinek aki már nyúzza a készüléket.
Hurikán:
Ezt meg kell szokni a samu tisztességtelen üzletpolitikája a rejtély kulcsa.Igaz gusztustalan,de beválik. Ebből nem régen volt már balhé mert a samu elkezdte lejáratni az ONE t.
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #4135 üzenetére
Bizony sok dolgot fájlalok a SENSE5-ben.....
-nincs témázhatóság
-erősen lecsökkentették az oldalak számát, és ebből egyet eleve levesz a BlinkFeed, tehát marad 4 max..
-a menü lefelé, és nem oldalra lapozós
-rengeteg jó widgetet kivettek, amit előszeretettel használtam
-nem tetszik az új bill zár, amiből kikerültek az időjárás animációk is ahogy az egész SENSE-ből rengeteg helyrőlSzerintem nem jó irányba mennek. Kezdik olyan szinten kiherélni a SENSE-t, hogy lassan a gyári NEXUS Launcher is többet tud. És még így is messze a SENSE eszi a legtöbb RAM-ot.
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #4114 üzenetére
mikor még nem siettek
ezen jót nevettemsietnek ők már régóta
Közben végre utolértem az Egri T-mobilos ismerőst, akinél 2hónapja megnyomkodhattam a T-nek kiküldött bétás One-t.
Mondta, hogy első körben 450-db-ot kapott a T-mobile kedd este, reggelre már csak 41db volt raktáron, a többi el volt adva. Délelőttre pedig el is fogyott.
Az új készlet viszont már 1000db feletti. Fekete szín érkezéséről sajnos nem tudott pontos dátumot mondani, ugyan is a HTC sem tud nekik. Lehet hogy 1-2hét, de lehet hogy holnap beesik a fekete szállítmány.A boltokban jövő hét elején kezdik el teríteni.
Hét elején újabb két készlet érkezik erre a célra. -
Gergi
senior tag
válasz
markyy18 #4030 üzenetére
Nokián nem találkoztam anno távvezérlő progival, de SE P800-on volt távvezérlő program, viszont az is csak max. 10cm-re működött a TV infravevőjétől, ill. csináltam régen olyat, hogy a PCmhez vettem anno egy usb-s infraportot és azon meg lehetett osztani a netet a P800-nak.
Igaz is kb max. 10-re működött az usb-s infrától... ejj azok a régi szép idők!
-
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #3819 üzenetére
Jeleztem a HTC Facebookján, hogy homályosítsák már fel őket
Meg rákérdeztem ott is a 64GB-raKét dolog miatt tartom kizártnak hogy 64GB-os legyen.
1. A HTC április elején nyilatkozta, hogy a 64GB-os verziók csak Q3-ban érkeznek a boltokba
2. A T mindenhol 32GB-osat árul. (Német, Osztrák, Szlovák, Angol) -
Zolik
senior tag
válasz
markyy18 #3760 üzenetére
Ne a kártyás árat vegyük alapul. Hanem azt, hogy szinte az összes eu-s t-mobile szolgáltatónál 4x de legalább 5x olcsóbb! De könyörgöm miért? 2 évig havi 21 ropit (2 éve alatt fél millát!) kicsenget az ember az előfizetésért és még fizessen ki rá 127ezer Ft-ot? Lol! Kártyást megveszed oszt jónapot.
Sajnálom, remélem hamarosan megkapod az új telód. Én most ezen filózok, de ha jön a Nokia 925 és az olcsóbb lesz akkor bye bye HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged