Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
bluekoli
üzenetére
Érdekes.
Nálam semmi ilyen nincsen.
Minden betűt jól jelenít meg mindenhol. Viszont pár kérdés.update: De mégis xD csak nem is tűnt fel
1. Az automatikus alvó mód mi takar?
Nálam speciel annyit ér, hogy ha be van kapcsolva, és leteszem az asztalra, nem kapcsol le a kijelző... még 10-15perc múlva sem.2. A zenelejátszó bárkinek is bármelyik számnál megjeleníti a dal szövegeket? Nekem soha egynél sem sikerült még előcsalnom.

3. Az albumban, az online részlegben nektek sem jeleníti meg az összes Picasa mappát? Mikor bejelntkeztem akkor belistázta az összeset elsőnek, ahogy görgettem lefelé, úgy töltötte be őket. Mostmár csak az első 5-6mappát tölti be.

4. S-OFF-ot etsztelte már valaki? Működik? Nemt eljesen vagyok vele tisztában, mert az OneX-emen a bootloader volt nyitva. Roothoz elég az S-OFF is?
5. 4.2.2-ről van valami hír?

6. A képeket, amikor szerkeszteni szeretnétek.
Szerkesztés-Retusálás-Bőr simasága opcióra bökve nektek is azt írja, hogy "ezen a képen nem található arc"? Akkor is ez van ha a képet szinte csak arc(ok) töltik ki.Bocsi ha valamelyikről volt szó, most telóról nincs energiám visszapörgetni. De holnaptól követem gépről, meg a tesztnek is nekiállok lassan.

Egyébként mostanában etsztelgettem az új funkciókat.
Pl a változó sebességű videót, a dinamikus montázst-t, a nem kívánt járókelők eltávolítását, stb. nagyon kafa
Az üzemidő pedig egyre jobb
Legutóbb 2.5óra kijelző használattal 1n 2órát bírt
Legtöbbször 3-5-4óra kijelzőhasználatom van, a 16órát ezzel is átlépem mindig
de volt hogy 18-at értem el.
fényerő automatán.
Kamerával is teljesen elégedett vagyok. Tájképek esetén néha nem elég a dinamika tartomány HDR nélkül. Minden másban nagyon szuper. Makró fotók gyönyörűek, ahogy a videói is.
éjszaka pedig verhetetlen, az EXMOR-R/RS-nél is jobb
még a csillag teszten is átment 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest