- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5953 üzenetére
Enyem is FA-val kezdödik es rajt is van a dobozon, hogy made in taiwan. Egyebkent 4. ho 11-i gyartas es szerencsere hibatlan, raadasul ez meg biztosan a hdr mikrofonos szeria, ugyhogy - nem akarom elszolni magam, de - ugy nez ki szerencsesen kifogtam..
Egyebkent ausztriaban vettem, de ahogy nezem ez a nemet o2-nek szant szallitmanybol lehetett, mivel rajta van egy beatses matrica, hogy regisztraljak az o2 oldalan es kapok egy beats fülest. Kar, hogy aprilis 30-ig volt az akcio..#5966: Az eleg baj, remelem a frissitesben ezzel is kezdenek valamit. Nem is lenne gond, ha lenne a galeriaban egy facebook mappa, amiben vannak a kepek, de igy, hogy megnyitom a galeriat aztan egyböl az arcomba tolja öket, nem annyira baratsagos..
#5967 N4ri87: En is kapasbol azt probaltam, de az sajnos nem a galeriara vonatkozik, hanem ugy altalanossagban a szinkronizaciora, attol függetlenül, hogy ott hozza be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest