Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4338 üzenetére
Itt legalabb a vege happy...en sajnos eleg sokszor benyaltam mar...es nem ez volt a szolgaltato hozzaallasa...legfokepp ezert regeltem ide mert megegyszer utanajaras nelkul nem veszek semmi elektronikus kutyut! Elhiszem hogy kulfoldon is elofordul de nem gondolom hogy ennyire hatvanyozottan kell figyelni mint itthon! Kultura kerdese! Az lenne a jo ha mindenhol a vevo kedveben jarnanak! A samsungnal ez tetszik egyedul meg a mai napig is! Volt veluk is problemam de rogton jottek,csinaltak,koszontek hogy hivtam oket! Sot megsugom volt olyan is hogy dumaltunk mondtam hogy nemsokara ajandek targya lesz az s2...oke akkor fuggetleniti is! Es nem kert penzt...csak szolt hogy itt a szama legkozelebb is ot hivjam mert masik szerelo azt fogja mondani h ugrott a gari! Mondom az kemeny! Kar hogy ez nem alap story!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest