Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

frewwy tag Köszönöm a gyors választ!  Nos,én eléggé hard user vagyok,gyakorlatilag én számítógép helyett is a telót használom,és azért eléggé sokat töltöm a telómat (nem teljes töltésekkel,hanem csak ilyen rá-rá töltésekkel) miközben Hearthstonozok,Need for speed stb  . Megpróbálom teljesen feltölteni,majd akkor a legújabb RUU-t lefuttani,és akkor pár napig előkaparom a kis xperia u-mat használatra (már ha azon kiélhetem a hard useri vágyaimat . Megpróbálom teljesen feltölteni,majd akkor a legújabb RUU-t lefuttani,és akkor pár napig előkaparom a kis xperia u-mat használatra (már ha azon kiélhetem a hard useri vágyaimat ). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát. ). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile (ARPG)
- Kedvenc zene a mai napra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.
 ). Lefuttattam a htc service battery testet is,az 1 órás teszt végére 95%-ot írt ki,ezért is értetlenkedtem,hogy miért van az,hogy kikapcsolom 30%-on belépek twrp-be és 90 százalékot ír. Egy kicsit más kérdés. Te milyen ROM/kernel kombinációt használsz? Én végigfutottam a teljes palettát,de mindet lecseréltem gondolván,hogy az adott rom okozza a problémát.