Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ithuriell #37097 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyen készülék 3 napos, ha már egy hosszabb ideje nem gyártják, valamint akkor eddig miért nem adták el, de biztosan nem szoftveres hiba, mivel akkor a kamera alkalmazás megnyitáskor egyből leállna.
Én inkább gyanakszom arra, hogy szét volt szedve és ki tudja, hogy mit műveltek vele, ami miatt nem működik a modul és még valószínűleg egyéb más dolog is.
Ha engem kérdezel, akkor nem ajánlom a megvételét, mivel a hardveraprón is ki lehet fogni jobb állapotú M7 készüléket bármilyen hardveres hiba nélkül, ami még csak nem is drágán fut mostanság.(#37098) pjen: Őszintén megmondom, hogy ez azért elég nagy butaság.
A készülék alkoholos tisztításával meg óvatosan, mert mind a kijelzőn, mind a lencsén van egy bevonat, amit ha leszed az ember, akkor már pl. a szennyeződést is könnyebben össze fogja gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest