Hirdetés
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ma ismét teszteltem a One-t a többi telefonnal szemben. Próbáltam egy P7-et... hát valami szörnyű. Még egy sima menüs görgetés is akadozik rajta. Viszont a hardvere miatt hasonlóképp egyszerre indultak el az appok (ha épp nem szaggatott be valami XD). Volt, ami gyorsabban töltött be, volt ami lassabban... Aztán a kedvencem. Megnéztem a szupergyors villám csodatelefont, a Z1 compactot. Hát majdnem kettétörtem, olyan lassú. Minden app késik, lagol... de ez az egész telefonra elmondható. Irritált a használata... semmi sem indul azonnal ilyen Samsungos fura késés van minden érintésnél. Mintha be lenne szívva és és nem fogná fel "jaj, megérintettek, bocsi, indítom!!!". A Z2 viszont nagyon korrekt lett, ott egyedül a multitasking lassú (valamiért gyorsabb az M7, Z2-n lagol), minden másban villámgyors és bitang érzékeny, smooth a görgetés (viszont már túl nagy nekem).
Egyszerűen basszus nem fogok tudni venni semmi más telefont ezután, csak ezt a k*va HTC One-t (és azt hiszem ezzel nincs baj
), mert ehhez képest minden telefon sz*r.
Legalább is Android téren.
Jah, meg még próbáltam a csoda G3-at a szuper kijelzőjével... hát olyan, mint egy Sony TN kijelző a One-hoz képest. Nagyon furcsák, fakóak a színei. Viszont akár hiszitek, akár nem... élesebbnek hat a képe picit. Pedig ez is brutálisan tűéles, de az odab*sz nagyon. De hát ilyen 5 bites színekkel... A működését meg hagyjuk. Szörnyű... Csomó animáció ki van kapcsolva azon gyárilag és még úgy is akadozik, lassú....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest