Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Kobun1980 #27917 üzenetére
Probald meg egy ruu-val visszatenni a gyari rendszert. Par oldalt visszalapozol, vagy rakeresel a "ruu" kifejezesre, talalsz hozza leirast, mivel heten többek között en is irtam rola mar.
(#27918) Jolet: Mi csak 25-öt kaptunk, M8-ho jart 50, de erdekes modon nekem is csak 22 jutott belöle..
A meglevö kicsit több, mint 2-vel se lett meg a 25.
Viszont ha mar igy szoba került. Ugye azt irja a HTC, hogy 2 evig ingyenes Dropbox tarhely.. Mi törtenik vele 2 ev utan? Fogjak aztan elveszik? Vagy fölajanlja, hogy fizessem a tovabbiakban? Gondolom azert nem törli a cuccaimat instant.
Egyebkent arra gondoltam azert nem kaptam meg az összeset, mert nem ujonnan regisztraltam, hanem volt mar accom. Aki esetleg M7-röl (vagy valami korabbirol, amihez mar jart tarhely) valtott M8-ra (igen, Loboda, masrol nem tudok..), megkapta az 50 gigat?
(#27944) Balinov: Nem, mert mas a framework, maximum csak hasonlot talalsz. Bar szerintem ezeket a Senses cuccokat nem sikerült meg senkinek ertelmesen lemasolnia, nem is ertem, miert..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest