- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
DjDanee87 #8380 üzenetére
Megkérdezem, de valószínűleg túl vagy rajta, bár hTC-t nem sűrűn kell újraindítani, de ki-bekapcs megvolt?
Esetleg nézd meg a tesztmenüt, hogy az érzékelők jók-e. Mert ha leteszed a telefont, akkor egy idő után kikapcsolja, így nem bírod felébreszteni koppintással stb., csak ha megmozdítod. Gondolom energiatakarékosság. -
simico
aktív tag
válasz
DjDanee87 #6986 üzenetére
Ugyanez jött elő nekem is múlt héten, ráadásul a beragadt task szinkronizáció fél nap alatt levett 40%-ot az akkuból és megevett 50 MB mobil forgalmat is
Újraindítás után pár órával ismét előjött, bármit csináltam mindig ismét előjött előbb vagy utóbb. Végül a beállításokban kivettem a google fióknál a taskok szinkronizálását és a Tasks programban is átraktam az összes feladatot a google fiókból saját (csak a készüléken levő, tehát sehova sem szinkronizálódó) listába, ezzel megszűnt a probléma. Tuti a guglinál volt/van már megint valami.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Tegnapi problémám végül megoldódott. A cache törlés nem oldotta meg, sőt utána nem volt billentyűzeten sem egyik alkalmazásban sem. Úgy néztem a play áruházból újat, hogy görgettem a népszerű alkalmazásoknál lefelé, mivel keresni nem tudtam. Kb 70. helyen volt egy bill. Attól sem javult meg,és fel is adtam este a próbálkozást.
Ma meg kezdtem a napot egy újraindítással és az segített. Eltűnt az értesítés, és van billentyűzet. Mondjuk most ez az új, amit vissza akarok majd állítani, mert van benne egy sor reklám felül.
-
opr
nagyúr
válasz
DjDanee87 #6993 üzenetére
Beállítások->alkalmazások->appra katt->adatok törése
De még egyszer mondom, nem tudom ez mennyire jó ötlet ennél a konkrét appnál, lehet jobban járnál egy backup+factory reset kombóval.
Szóval, mivel rendszeralkalmazás, akár problémát is okozhat, ha kilököd alóla a széket. Mondjuk valószínű, hogy nem is engedné, ha bajt okoz, de sose lehet tudni.
-
opr
nagyúr
-
opr
nagyúr
válasz
Így elsőkörben annyit mondanék, hogy:
a) telepíts fel valami appot, ami mutatja a hálózaton a pillanatnyi átviteli sebsséget, hogy lásd, hogy történik-e kommunikáció valamivel (pl internet speed meter, nekem nagyon bejött)
b) alkalmazásnál cache ürítése nem tudom mennyire jó ötlet ennél az appnál, esetleg segíthet az is -
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
DjDanee87 #3449 üzenetére
Mennyi idős a készülék? garanciális még? lehet ez olyan hiba mint az M7-nél a lila kamera
Edenyke esetleg próbáld meg Ferob kollégát megkérdezni mert nekem az jutott eszembe hogy gyári RUU-val újra húzni a telefont ha tényleg ennyire nem reagál semmire de ebben én annyira nem vagyok otthon , hanem ahogy már említettem Ferob az igazi mester így kérdezz rá nála hátha tud segíteni
-
spawn21
veterán
válasz
DjDanee87 #3267 üzenetére
Navigációra képes a google maps is, de bonyolult, mert le kell menteni az egy adott területet. A legegyszerübb beruházni sygic-re. Szerintem az a legjobb. Most nem tudom mennyibe kerül, de nekem iphonon és a htc-n is az van.
Automata fényerő nem a legjobb, ahogy az összes többi telefonon. Érdemes kb 30%-ra rakni. Nem süt a nap. Pont jó
-
Balinov
titán
válasz
DjDanee87 #3264 üzenetére
Udv a klubban.
Elso kerdest passzolom, nalam meg nem jott ilyen elo azelmult honapok soran.
Offline/adatforgalom nelkuli navigacio: persze, letezik, van jopar fizetos (CoPilot,sygic, Navigon,Garmin), amik kozul en a Copilot Live premiumot hasznalom mar HTC Legend oda. Ingyenesben is van jopar, itt egy gyors kereses Ezek kozul a maps.me ill. az OsmAndMaps van fenn backup celra UK/IRL terkeppel, ha valamiert a google mapsos navi nem mukodne (pl. kenya alson vagyok, ahol meg gprs is alig van).
udv
B -
kirkri
addikt
válasz
DjDanee87 #3185 üzenetére
Ha webshop-ból származik, akkor nem biztos, hogy érdemes gyári beállítással kezdeni, mert lehet, hogy utána nem lesz magyar nyelv rajta...
Sajnos a webshopból származó készülékek nagy része szürke import, így alapból nincs rajta magyar nyelv, csak az üzletben "tesznek rá", ami az első gyári beállításnál eltűnik, és újra be kell állítani. (Ami nem nagy ördöngösség, csak gondolom 24-én nem ezzel akarsz bajlódni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Notebook hibák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest