- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeline
tag
ez a te álláspontod - szerintem meg akkor is csak egy telót vettél nem pedig magas szintű customer support szolgáltatást
sőt szerintem kicsit rendet kellne rakni a fejekben - mi is az hogy "ilyen értékű műszaki cikk" ? - ne a magyar kispénzű gimist vedd alapul, egy nyugati jó szakmunkás 1 nap alatt megkeresi az árát, akkor hol itt a nagy érték és mi is várható el érte?
nagyértékű műszaki cikk egy B&O vagy Loewe vagy néhány egyedi gyártású hifi - vagyis a több milliós cuccok - de ott sem hinném, hogy el megy a cég igazgatója letörölgetni a port a szekrényedről (pedig az már magas szintű customer support lenne
)
-
g3d
tag
Ebben igazad van Hardric-kel egyetemben. Elvárhat. Ám a HTC pechünkre sosem volt híres arról, hogy mennyire jó a support náluk... Én ennek tudatában vettem a telót. És az előzőt is 2008-ban. A következő telefonra úgy egy-másfél év múlva szeretnék beruházni, de akkor is csak olyanra (bármely gyártó szóba jöhet), amely a kicsomagolás után jól és megbízhatóan használható és nem kell azonnal root vagy hivatalos frissítés után epekednem.
Alapvetően nem sz@rom le, hogy milyen a support, de a szóban forgó gyártónál tudtam, hogy milyen. Ennek ellenére döntöttem így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest