Új hozzászólás Aktív témák
-
timeline
tag
100% egyetértek - én már rég meg akartam kérdezni ugyan ezt, de nem akartam senkit megbántani vele - van aki használni vette, van aki meg b...ogatni - magánügy
én nagyon nagy örömmel és megelégedéssel használom (én pl. akkor sem rootolnám ha fizetnének érte - nekem így jó ahogy van - mindent tud amit ígértek a megvásárlásakor, tehát amiért fizettem
(de pl. a cégnek írkálni - ez tényleg ledöbbentett - komolyan azt hiheti valaki, hogy egy magyar nyelvű emiltől majd hátrafejest ugranak innen 10.000 km-re? szvsz nem valószínű)
-
HardRic
addikt
Nem fogod elhinni, de én egy kibaszott jobbra dőltésre várok. Utálom, hogy mindig át kell tenni a jobb kezembe a telefont videónézésnél, vmint ha balra dőltve gépelek, a kezem pont eltakarja a wifi antennát és bumm. Alapnak kéne lenni, hogy rendeltetésszerű használatkor ne szakadjon meg az a tetves wifi. Persze App2SD is fontos többi dolog nem érdekel. HTC meg nyaljon sót, hogy megígér valamit és még mindig sehol sem vagyunk.
-
g3d
tag
Kérdező: fedorati(30) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt thebesthellboy! eredeti a termék?? - fedorati
válasz Tisztelt fedorati! Igen. Udv - thebesthellboyAhogy mondtam. Hazudik a csóka vagy ő is át van vágva. Ez utóbbit kétlem. Valamint talán a fogyasztóvédelem is tud segíteni, ahogy fentebb linkelték.
-
gombsadi
aktív tag
Nem, még nem adtam be. Nekem lenne csere készülékem, de a múltkor, mikor benn volt, egy N70-es Nokia-val kellett élnem... hát... használhatatlan volt. Ebből kifólyólag nem szívesen adnám be újra. Viszont nem tudom mi tőrtént vele, de vasárnap óta nem produkálja a dolgokat. Sem a bekapcs. gomb, sem a MENU gomb nem rosszalkodik. Ki érti ezt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest