Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
GoldCard, a könnyű út
: [link]
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2698 üzenetére
Isten vagy
Köszönöm a többiek nevében is, akiknek szükségük volt rá. Ugyanakkor 2 kérdéssel fordulnék még hozzád, pontosabban 3-mal.
1. Érdemes most rootolnom, vagy várjam meg a 2.2-es szoftot, vagy ez nincs összefüggésben?!
2. A Root-leírásban amit belinkeltél, onnan mégis mi a szöszt kell letöltenem?! Egy fórumot nyit meg, amit mellesleg lefordítottam maygarra, de úgysem jövök rá, hogy mi lenne ott a lényeg...
3. Ha mondjuk a gyári 2gb-os kártyát használom GOLDCARDNAK, akkor ugye nem azt kell majd használom ha kész a rootolás, meg ez a herce-hurca?! Tehát az csak addig kell, míg a root nincs kész!?
Üdv
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #2697 üzenetére
Én sem tudom mi van, de valszeg írok majd valamelyik moderátornak...
Goldcard:Mi is az a Goldcard?
A Goldcard, egy speciális SD kártya, ami engedélyezi a RUU flash-elését, egy módosított CID által.
Magyarul, egy szolgáltató függő készülékre is telepíthetünk olyan ROM-ot, ami független készülékre lett írva.Ami kelleni fog:
• egy microSD memóriakártya (én a gyári 2GB-os Kingston-t ajánlom)
• egy Windows PC
• ADB (Az SDK egy része) klikk
• HxD Hex Editor, innen töltheted le: klikkÚtmutató
• Formatáld a microSD-t FAT32 formátumúra.
• Rakd bele a Legendbe, s kapcsold be a telót.
• Csomagold ki az ADB-t a C:\-re, nyisd meg a parancssort, majd a parancssorba gépeld be ezt:
• cd\
cd\AndroidSDK\tools\
adb devices
• Ha mindent jól csináltál kapsz, egy marha hosszú számot. Ezzel viszont minekünk nem kell, foglalkozunk, jöjjön, a következő lépés.
• Most gépeld be, hogy:
• adb shell
cat /sys/class/mmc_host/mmc1/mmc1:*/cid (A „cat” szó mögött mindenképp legyen egy szóköz! Erre figyelj!) (Ha erre nem dob ki egy számkódot, akkor az 1-eseket cseréld le 0-ákra.)
• Most szintén egy nagyon hosszú számot fogsz kapni. Ezt MINDENKÉPPEN ÍRD LE!!! Valami ilyesmit: 652395bd227d9c0347329407514d5402.
• Kattints ide, s írd be a számot, amit kaptál. Most a program kidob egy számsorozatot. A mi esetünkben ezt: 00544d5107943247039c7d22bd002653.
• Nézd meg ezt a weboldalt, s írd be az előbb generált számodat, így megkapod a goldcard-imaged-et, amit e-mailben elküldenek neked.
• Nyisd meg a HxD hex editort. Ha Windows Vistát vagy Windows 7-et, használsz, akkor adminisztrátori módban futtasd.
• Menj az 'Extra' menühöz és válaszd az 'Open Disk'-et. Keresd meg a, „Removable Disk”-et (ez a microSD kártya), pipáld ki az 'Open as Readonly'-t (ne legyen be pipálva) és kattints az OK-ra.
• Menj megint az 'Extra' menühöz és válaszd az 'Open Disk Image'-et. Nyisd meg a a „goldcard.img”-t (Ez az amit előzőleg elküldtél magadnak e-mailben.)
• Ha minden igaz, most két ablakod van – az egyik a „Removable Disk”, a másik pedig a „goldcard image”. Ha feldob egy ablakot(selecting 512 (Hard disks/Floppy disks)) akkor nyugodtan okézd le.
• Kattints arra az ablakra amelyikben „goldcard image” van megnyitva, kattints az 'Edit'-re, válaszd a 'Select All'-t. Kattints ismét az 'Edit'-re és válaszd a 'Copy'-t.
• Kattints a 'Removable Disk'-re. Jelöld ki a sorokat 00000000-tól 00000170-ig (A 00000170-est is belértve), ha ezzel megvagy, katt az 'Edit'-re és válaszd a 'Paste Write'-ot.
• Kattints a 'File' menüre, és mentsd el, ha fel dob egy ablakot, simán kattints az OK-ra. -
umfrider
senior tag
Áááá. Értem. Az várhatóan mikor jön majd ki?! Meg olvasgattam, hogy elvileg már hónapok óta dolgoznak a magyar szofton, no hát ennek van, vagy előreláthatólag lesz valamilyen eredménye?! (...)
(Rootolást érdemes megcsinálnom? ) Természetesen még akadály, hogy nincs konkrét foggalmam arról, hogyan. Golcardot sehol nem találok, legalábbis olyan leírást, ami korrekt. Veninger.b logoutja megszűnt, vagy én nem tudom mi lehet vele. Az ő leírásában sincs goncard. ( amit bemásolt a fórumba ) Meg hát, akk várok a 2.2-es szoftra. nem tudok jobbat
-
Csabi95
tag
Legenda csak egy van
-
Balinov
titán
válasz
veninger.b #2691 üzenetére
igen, erre emlekszem is, de ha Q3, akkor mar csak a szeptember van nekik, hogy kiadjak a 2.2 hivatalost.
-
drpele
senior tag
-
Balinov
titán
2.2 updaterol van valami friss info?
-
umfrider
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2686 üzenetére
Ez mit jelentene?
-
Balinov
titán
válasz
umfrider #2683 üzenetére
Udv,
GPS-re:
Androidra elerheto offline navi programok: Ndrive, Navigon, IGO, Sygic, CoPilot
Az Ndrive-bol es a Navigon-bol tutira van elerheto probaverzio a Marketen, igy ki tudod probalni vasarlas elott, ha meg szeretned venni.
Igazsag szerint mindketto keretprogramjat ingyen le lehet a Marketrol tolteni, es probaverzios terkepeket marketen kivul, ajanlottan Wifi kapcsolaton logva le tudsz tolteni. Ndrive-bol meg orszag/regio szerint is tudsz valasztani, hogy melyik 7 napos probas mapot akarod leszedni.
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2652 üzenetére
Szia!
Goldcardot az hol találom meg? Legalábbis, hogy hogyan kell csinálni!? No meg, nem jó a Logout... Esetleg valami ötlet?
-
-
umfrider
senior tag
Hello!
Nekem több gondom is lenne, mégpedig, hogy az sms-eknél hogyan lehet átállítani azt, hogy a karaktertámogatás ne teljes, hanem korlátozott legyen?! ( akárcsak a nokiáknál ) Mert ugye az a probléma, hogy így kb csak 70 karaktert lehet egy sms-be írni, míg 160 lenne a "normális".
A következő, hogy ébresztőhangot hogyan tudom módositani mp3-ra. Próbáltam bemásolni a zenét a Phone-on abba a mappába, ahol az gyári ébresztőhangok vannak, de nem engedte. Nem tudom, hogy erre volna-e megoldás.
A menüt még mindíg nem sikerült "átrendeznem", mappalétrehozást se bánnék
GPS programot, illyetve olyan térképet, melynek betöltéséhez nem szükséges a net ( wifi, 3g )honnan tudnék leszedni?! Vagy muszálly lenne megvásárolnom az SD kártyán 17 db ezresért?!
Nagyon köszönöm, mindent szívesen fogadok -
davevp
csendes tag
válasz
brownus #2672 üzenetére
Ilyen velem is elő szokott fordulni, én a SIM kártya kopottságára gyanakszom. Lehet, bizonyos mozdulat után kicsit elmozdul az érintkezés, s emiatt dobja le a hálózatról. Az elmúlt 2 hétben nem csinálta, de ha megint előfordul, én szerintem belépek a szolgáltatóhoz egy SIM cserére. Ha az sem oldja, meg, akkor telefon bug.
-
Balinov
titán
válasz
brownus #2672 üzenetére
Ilyen sajnos nalam is elo szokott fordulni, gyanithatoan akkor mikor nincs mar 3G lefedettseg es kohog, hogy egybol GSM-re valtson. Viszont az esetek tobbsegeben kezzel visszalove a szolgaltato halojara muxik,nem kell ki/be kapcsolni. Neha viszont sajnos kell, mert azt mondja, nem tudja a SIM-et regisztralni a halozaton.
Hero-m 1.6-tal anno nagysagrenddel tobszor csinalta, ott viszont sosem tudtam kezzel visszaallitani a halozatot, mindig on/off kellett. Ment is vissza a boltba, es gyk. ennek koszonhetem,hogy Legendem lett. (Ezt egyebkent Hero-n elo-elofordulo hibanak olvastam)
Elofizus, de gyarilag kartyafuggetlen amugy a keszulek.
-
brownus
veterán
olyat tapasztaltatok már, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnnek a térerőt jelző oszlopok, de még egy kis X is megjelenik mellette, jelezve, hogy nincs SIM.... ezt már kétszer eljátszotta nálam, és csak a ki és bekapcsolás segített. azután volt ez mikor használtam az a-gps-t 3g-vel. (most az jutott eszembe, hogy nem próbáltam ki, hogy lehet-e telefonálni. lehet csak a rosszul jelezte ki a legend??)
-
dkt
csendes tag
válasz
okezsoke #2670 üzenetére
Szia!
Nem használok semmi ilyen extra progit. A HTC gyári widgetjével kapcsolom a funkciókat (Mobile, Wi-Fi, GPS, Bluetooth) ki-be.
De úgy látom, másnál is van hasonló bug.
Amúgy pont emiatt nem merem feltenni az iGo-t sem. Nem hiányzik, hogy esetleg külföldön használom, utána pedig fennmarad az adatkapcsolat és töltöget nekem mindenféléket. Tudom, a roamingot is le lehet tiltani, de abban bízhatok?
Abban bízom, hogy a 2.2 talán megoldja ezt is. -
RETRO-G
tag
Sziasztok
Én is boldog tulaj lettem (lassan egy hónapja), csak egy apróság hibádzik, a bluetooth.
Fogadni tudtam samsungról (küldeni nem sikerült), és a stereo kihangosító is megy pöpecül a kocsiban, viszont nokiákkal nem tudok párosodni és küldeni-fogadni se, pedig látjuk egymást. A küldésnél megjelenik egy felirat miután kijelöltem a file managerben a küldést, hogy 'sending', aztán pár másodperc múlva 'failed' úgy, hogy a másik telón meg se jelent, hogy elfogadom e...
Veletek előfordult már ilyesmi? Tippetek van?
Előre is köszi! -
dkt
csendes tag
Köszi a tippeket!
Végigzongoráztam mindet, nem sok eredmény... Ha a GPS-t leállítom, felugrik a 2G vagy a 3G adatkapcsolat annak ellenére, hogy mindenhol le van tiltva a mobile network kapcsolódás. És megszűntetni csak újraindítással tudom, illetve ha átváltok másik módba (2G-ről 3Gre vagy fordítva). Rejtély -
okezsoke
tag
Tudtok valami reális árú autós tartót a Legendhez?
-
vasii
senior tag
sokfele keppen lelehet tiltani:
- bekapcs gomb hosszan: mobile network
- settings :mobile network pipa ki
- mobile networksben network mode- gsm only
- vegso esetben pedig irj vmit az apn nevebe es akkor nemtud kapcsolodniegyebkent en arra tippelek h felraktal vmi progit ami szabalyozza es hiaba kapcsolod ki az alap widgettel mert a program tartja a kapcsolatot. quick settings? apn control?
-
dkt
csendes tag
Ha már Google Maps és GPS-nél tartunk, egy érdekes helyzet...
GPS és 3G bekapcsolása után minden tökéletes, jön a Google térkép, jó a pozíció, mutat, stb. Viszont utána, ha már nincs rá szükség, GPS-t és 3G-t kikapcsolnám, csakhogy: a GPS vétel le is áll, de a 3G adatkapcsolat nem. Kijelentkezik, majd visszakapcsolódik. Próbáltam a letiltást a widgettel és a Setup menüben is is, hiába. Ahhoz, hogy meg tudjam szüntetni az adatkapcsolatot, újra kell indítani a telefont. Nem tudok rájönni a miértjére és a megoldásra -
bambilany
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudnátok-e segíteni nekem... Az a helyzet, hogy eBay-en kinéztem tokot a Legendhez, de se eBay regisztrációm, se PayPal-om nincs, így viszont még csak leütni sem tudnám a cuccot, nemhogy fizetni érte. A kérdésem tehát az, valaki lenne olyan kedves, hogy megrendeli nekem a cuccot, én kifizetem neki, és majd vagy az én postacímemet adja meg az eladónak, vagy tovább küldi nekem (aminek az árát persze én állom)? -
vasii
senior tag
eddig csak igot hasznaltam, mondom megnezem mar ezt a google mapset mit tud.
hat erdekes.. kb 6 utcaval odebb mutatja a my locationt..masnal nem volt ilyen gond? -
umfrider
senior tag
-
okezsoke
tag
válasz
Kinek nem ajánlott rootolni?
Mit veszítesz vele? -
Balinov
titán
válasz
kell ugy alt 1 nap,mire kikerul a logoutra, azt hiszem a modik atfutjak es ha van kivetnivalo/hozzaadnivalo akkor pm-ben ertesitik az irot.
-
veninger.b
tag
válasz
veninger.b #2651 üzenetére
Úgy látszik még kell várni, a Logoutra...
Berakom ide is:• egy HTC Legend
• egy számítógép (mindegy milyen operációs rendszerrel)
• egy microUSB kábel
• egy microSD kártya ("Goldcard")
• a letöltött fájlok katt• Csinálj a microSD memkariból Goldcardot, a következő oldalon leírtak alapján. (Mielőtt elkezdenéd, ajánlom, csinálj mindenről mentést, ha a Root után a kedves felhasználó nem szeretné a haját tépni, hogy eltűntek a fájlok.).
• Csomagold ki a fájlokat. (Én az asztalra javaslom, így mindig kéznél lesz.)
• Dugd rá a telefont a gépre, s válaszd a Connect to PC menüben a Disk Drive opciót. Nyisd meg az előbb letöltött mappát, s másold a „rootupdate.zip”-et a microSD-re. (Csak simán a memóriakártyára, ne rakd be külön mappába.) Majd húzd ki az USB-t.
• Kapcsold ki a Legendet, majd kapcsold vissza, úgy hogy közben nyomva tartod a vissza nyilat. A mobil képernyőjén, most három gördeszkázó Droidot, fogsz látni. Nem kell megijedni, nem rontottál el semmit, csak a programozók próbáltak kreatívak lenni… Eme gyönyörűség fölött, egy piros téglalapban ott virít nekünk egy 'FASTBOOT' felirat. Ha idáig eljutottál, dugd a mobilt ismét a gépre.
• Most nyisd meg az előbb letöltött „r4-legend-root” mappát, s navigálj a „step1-windows.bat” nevű csodához, s nyisd meg. Értelemszerűen, ha nem Windowst használsz, akkor válaszd ki a neked megfelelőt. Várjuk, meg amíg végez, ha jól csináltuk, akkor a mobilunkon ugyanott vagyunk ahol elkezdtük.
• A hangerő gombokkal navigálj a 'BOOTLOADER' felirathoz, ezt okézd le a bekapcsoló gombbal, ezután a 'BOOTLOADER' menüben válaszd a 'RECOVERY' opciót, ezt szintén a bekapcsoló gombbal okézd le. Egy htc felirat után kapunk egy mobilt, meg egy szép nagy piros felkiáltójelet. Ilyen apróságokkal foglalkozunk, úgyhogy jöhet is a következő lépés. (Ez a gyönyörű képecske, egyébiránt csak azt hivatott jelezni, hogy a telefon mindenképp legyen összedugva a géppel.)
• Most a számítógépen válasszuk ki a „step2-windows.bat”-ot és várjuk, meg amíg dolgozik. Ez alatt elmehetünk meguzsonnázni, vagy meginni egy csésze kávét…
• Ha mindent jól csináltunk, akkor, a sonkás szendvics elfogyasztása után, a telefon a Recovery képernyővel fogad minket. Itt már picit változik a helyzet, mivel a trackpaddel kell navigálni. A menüben válasszuk a „wipe” opciót, s utána az „apply an update zip from sdcard” –ot, ezen belül pedig a „rootupdtate.zip”-et. Ha ez végzett rebootoljunk, s a reboot után, egy rootolt Legend fogad minket. -
veninger.b
tag
-
L4mie
veterán
bah, most meg nem rezeg sms nél
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2642 üzenetére
Értem. Mondjuk eddíg egy 5530-as Nokiám volt, azon a vaku még ennyire sem volt jó. Csak azt furcsálltam, hogy sötétben közeli képeket **** jól csinál, de távolabbikat már nem. Ez a közelebbi kép kb 1 és 2 méter távolságot jelent. Mondjuk a vaku volt a döntő ok, amiért nem Hiro-t vettem
de ezen felül meg vagyok vele elégedve
Esetleg a menü rendezésre még valaki valamit?! Főleg a mappák azok, amik hiányoznak a kis lelkemnek...
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #2639 üzenetére
A fényképpel, nem nagyon lehet mit kezdeni.
A mobillal, ezért nem érdemes fényképezni, főleg sötétben. A zajosodás mindaddig jelen lesz, amíg nem raknak normál méretű érzékelőt, az elé az objektívnek csúfolt lyuk elé...
Engem is zavar, de hát ez van.Fényképezni DSLR-el vagy legalább Bridge géppel kell.
-
dadu7
tag
Hali!
Köszi szépen a handcenttel kapcsolatos segítséget, végre úgy jelenik meg az üzenet, ahogy szeretném
Másik: handcentet nem lehet összeszinkronizálni az FB kontaktajaimmal mint a gyári üziküldőt? csak mert így az ismerőseim nagy részének ugrott a hozzárendelt képe üzenetküldés esetén.
update: megvan
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #2631 üzenetére
Értem... Előre is köszönöm, bár amit én kaptam rootolási leírást, abban nem esett szó a goldcardról, de sebaj. Majd kiderül.
Esetleg a fényképre tud valaki megoldást, vagy valami ötlet? Belinkelem mégegyszer: http://kepfeltoltes.hu/view/100825/IMAG0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs, hogy már ennyit kérdezek, de a másik pedig az lenne, hogy a menüt hogyan tudom átrendezni? Illetve mappák létrehozására nicns lehetőség?
-
brownus
veterán
válasz
brownus #2635 üzenetére
ez lett végül is: ribbon case + védő fólia. 600hufért...
menü gomb:
akik panaszkodtak a gombok milyenségére, az ez volt, hogy így kiemelkedik/lötyög? -
brownus
veterán
egy ilyet kéne rátennem.... bugyi láttatok már ilyet itthon? rákeresek ebayen...
-
drpele
senior tag
válasz
veninger.b #2633 üzenetére
Korábban nekem is etalon volt a Sense, de szerintem ha valaki jobban szétnéz a marketen akkor ugyanazt a funkcionalitást és dizájnt el tudja érni, sőőt.
Nem rossz a sense, de nem ártana ha testreszabhatóbb lenne.
-
brownus
veterán
válasz
veninger.b #2631 üzenetére
a sense hiánya zavaró vagy észre se lehet venni?
-
veninger.b
tag
válasz
brownus #2629 üzenetére
1. Természetesen vissza lehet csinálni, csak kicsit nem olyan egyszerűen, mint egy szifonnál, hisz itt nem elég egy hard reset.
Majd erről is kanyarítok valamikor egy írást.
2. Elrontani biztos, hogy el lehet, ugyanúgy mint mindent... De eddig egy ember jött, hozzám azzal, hogy elrontotta. ( htc felirat a képernyőn, és négy pici felkiáltójel a négy sarokban)
De ott is egyszerűen vissza lehetett hozni a készüléket, az élők sorába.3. Nem. Csak moddolt romok vannak, amik a gyári Froyon, alapulnak, de egyikben sincsen Sense.
4. Szerintem érdemes, mivel a rootolás, nem csak az app2sd-t engedélyezi, hanem idézem: Egy csomó más csodát is művelhetsz vele.
De erről, majd részletesebben a postban.umfrider: Elárulok, egy titkot. Elrontottad a Goldcardot.
Erről is majd a postban. -
umfrider
senior tag
válasz
brownus #2629 üzenetére
Annak örülnék én is, ha kapnánk valahol egy részletesebb rootolási leírást, mert neme eddíg nem igazán siekrült :S Eljutottam a step2-ig, de mikor azt másoltam be cmd-be, kiadott még egy parancssort, valamit elkezdett, kb 2 mp volt és végül bezárta. De az biztos, hogy sikertelen volt. Szóval majd kérlek jelezzétek, ha van valami +segédlet ezzel a témával kapcsolatban?!
A másik az lenne, hogy mért van az, hogy sötétbe ( ha nem közeli tárgyat fényképezek, akkor vakuval iylen lesz a kép?!
http://kepfeltoltes.hu/view/100825/IMAG0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
brownus
veterán
válasz
veninger.b #2628 üzenetére
köszi!
hülye kérdés(ek) ; a rottolást vissza lehet csinálni?
ha netán gariba kéne vinni, vagy eladná az ember a készüléket. és ha vissza lehet, azt észre veszik a szervizben?
a rootolásnál el lehet valamit (elbalfaszkoskodtam vmit, áramszünet, stb...) rontani úgy, hogy visszafordíthatatlanul kuka lesz a készülék?
egy rootolt legendre felmegy a gyári 2.2 froyo ?
ha kitudom várni (okt-november) a 2.2-őt érdemes nekem egy átlagos juzernek rootolni?
(jelenleg az app2sd ami jól jönne)
egyébként a kíváncsiság hajt, meg maga a lehetőség tetszik, hogy van ilyen.ha a logout írásodban ezekre a kérdésekre választ kapok akkor ezt a hsz-t tekintsd semmisnek
-
veninger.b
tag
Még ma, de legkésőbb holnap felrakom Logutra, a részletes root, illetve Goldcard készítési leírást.
-
vasii
senior tag
FB-ban sehogyse lehet beallitani h ertesitesen ha van vmi?
marmint h ne kelljen megnyitni, hanem jelezzen mint az sms vagy barmi.
vagy masik fb app ami ezt megteszi? -
L4mie
veterán
jah sms ről jut eszembe, valakinek sikerült már megoldani, hogy ha mondjuk egy olyan partnertől kapok sms-t akivel már váltottam 150 üzenetet akkor ne a legelsővel kezdje, ha kapok tőle egy újat, mert ez kezd baromi idegesítővé válni, patch óta csinálja ugye
-
dadu7
tag
Hali!
Van jelenleg valami olyan sms kezelő progi, ami sms érkezésekor nem dobja ki egyből a feladót és az üzenet első pár szavát? Próbáltam a handcentet és a chompot is de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. A gyári alkalmazás is mutatja alul a nevet meg a fél smst. Az sem lenne gond ha normálisan néz ki az üzenetkezelő program mert a gyári elég sivár. Ez előtt Lg Arénával kínlodtam, annal sem volt megoldható ez a probléma, bár arra a zárt oprendszer miatt minden csak gyári volt, régi nokia e51em alapból csak feldobta, h egy új üzenet.. A segítséget előre is köszi
-
vasii
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2620 üzenetére
Akkor passz..emlekeim szerint en csak ennyit csinaltam.
Ha modositasz vmit mindig a frissebb lep eletbe, tehat ha teloban modositasz gmailben is modosul es forditva. -
IkszIpszilon
aktív tag
Eddig is ezt csináltam és nemhogy a telón lévők nem kerülnek fel az ott lévők se a telóra.Pedig a készülék szerint megtörtént a szinkron....
Azt lehet majd állítani,- ha egyszer sikerül majd szinkronizálni-hogy a telefonon lévő vagy a gmailben lévő információk legyenek e az elsődlegesek?(értsd ha vkinek változik a telszáma a gmail ne szinkronizálja vissza az új számot a régire) -
umfrider
senior tag
No, hát addíg sikerült eljutnom, hogy bemásoltam a step1-et, az addigiakat megcsináltam, illetve kijött a piros felkiáltójel. Eztán bemásoltam cmd-be a step2-t, vártam, hogy feltöltse a fájlokat, de semmi. Meg ki is írt valami hibaféleséget a cmd. Nem tudom, hogy meddig kellene várnom a fájlok feltöltésére, vagy honnan tudom, hogy éppen azt csinálja...
-
umfrider
senior tag
Értem. Köszönöm. Végülis ezt most sikeresen leszedte. Valójában akkor ez lenne a ROM-om?! Ez az amit memkártyára másolok, és "root-olom"...!??!!?
Ami a leírásban nem volt tiszta még, ( lehet én vagyok lüke ) hogy a cmd-ben meg kell keresnem ennek a .zip-nek a memóriakártyán lévő helyét?! No meg, ha mondjuk egyszer eldöntöm, hogy visszaakarom állítani a rendszert, mondjuk a gari végett, akkor lehetséges?! ( tudom, hogy Nokiánál igen, gondolom csaktán itt is ) -
Senhi
aktív tag
válasz
makaveli666 #2616 üzenetére
Nem, nem olyan. Ezzel olyan dolgokat tehetsz meg amiket gyárilag nem. Egy ideig a legnagyobb érv mellette a memkártyára való telepítés volt... Froyoval viszont ez feleslegessé válik.
Programokat simán tehetsz fel enélkül is miután engedélyezted a külső alkalmazások telepítését (beállításoknál egy pipa).
Romok miatt természetesen ugrik a gari.
-
makaveli666
senior tag
nah meglett a Legend. Két kérdés: egyik még nem volt android telóm csak nokia.
Szal ez a rootolás ez olyan mint nokiánál a szignózás? tehát ha nem rootolom a telóma kkor progikat nem fogok tudni rárakni?
A másik meg ezek a romok...Ilyenek vannak Nokiáéknál is, de attól ugrik a garid... Itt nincs ilyen? -
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #2613 üzenetére
Itt [link] az első posztban megkeresed a MIRROR részt. Onnan az előbb nekem elindult a letöltés (Én hibám, hogy az előbb nem ezt linkeltem, bár a másik oldalon is van ide egy link... bocsi).
Még annyi, hogy a letöltött fájlban a zip-et ami rámásolnál a memkártyára azt lecserélheted tetszőleges másik romra. Mondjuk a CM6.0 froyo rom elég faja lett
Én is azt használom egy pár napja már.
-
vasii
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2612 üzenetére
settings,accounts&sync, (ha nincs beallitva a google fiok akkor beallitod), majd ranyomsz a google accountra, sync contacts.ezutan a gmail fiokodban ott lesz minden nevjegy a cimtarban, tudod oket modositani vagy barmit.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Vki. el tudná mondani, hogyan tudom lementeni a névjegyeket egy google által emészthető formába?(hogy végre szinkronizáljon a gmail fiók és telefon névjegyzéke)
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sok fúrumon, meg nagyon sok helyen próbálkoztam már, kezdek kifogyni az ötletekből, hogy hogyan tudom megcsinállni a rootolást?! Szinte midnenonnan azt a visszajelzést kaptam, hogy google. De nem mondhatnám, hogy sikerrel jártam...
http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=677:htc-legend-rooting&catid=4:htc&Itemid=3Kaptam ezt a linket, de az a fájl, amit le kellene tölteni, azt nem sikerül a leírtak alapján. No meg cmd-ben történő turkálás is zavaros egy kicsit.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv -
L4mie
veterán
Telenor:
A mobiltelefonon történő internetezéshez az ingyenes Opera Mini böngészőt ajánljuk, mert a kifejezetten mobil készülékekre fejlesztett böngésző a weboldalakat a mobiltelefon kijelzőjére szabott formában jeleníti meg, így azok jól láthatóak és olvashatóak, kényelmesen használhatóak, valamint akár 90%-kal kisebb adatforgalmat generálnak.miért? Mobilon lehet nem mobiltelefonra írt webböngészőt is? Akkor kèrnèk egy Ff 6.5-öt ide a droidra
. Ok csak kötekszem, nem kell majd az oltás
-
vasii
senior tag
vki tud egy jo RSS olvasot ami mondjuk 5percenkent frissit?
a gyarinal 30perc a legkisebb amit be lehet allitani. -
brownus
veterán
pont most kaptam a hírt, hogy a felét elengedik... 25k...
kicsit megkönnyebbültem : )ettől függetlenül írok egy szép levelet a NMHH-nak, a fogyasztóvédelemnek és a gvh-nak, hogy korlátozzák a mobil szolgáltatók árait vagy kötelezzék őket egy jóval alacsonyabb árra mobil internet kapcsán. lehet semmi értelme, de hátha... egyszer valami történik, vmi pozitív
(#2603) Agi70 , mobil online M csomag
-
Agi70
aktív tag
Igazad is lenne, ha brownusnak válaszoltam volna. De mivel én F-ECT$ hozzászólására reagáltam, ott már egy konkrét csomag van említve 100MB/990Ft. Még azt is megemlíti, hogy a túlforgalom 10Ft/10kb, az pedig a T-mobile NET100 csomagja. Úgyhogy bocsi, de nem szoktam figyelmetlen lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest