- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Találtam most egy jó kis progit
Végre!
Melyik sense widgetek? Pl az sms ( próbáltam már chomp sms-t, meg egyebet, de nekem nem annyira váltak be. Nem tudtam letiltani a gyári sms-ezőt, így 2 helyen értesített ), a könyvjelzők, Friend Stream nevezetű widget, illetve van még a HTC-nek egy jegyzetprograma, ami ugyan csak tetszik ( de ezutóbbi nem olyan fontos )
Vasii
Csak gondoltam, hogy valakinek nincs meg, lehet, hogy érdekli, ezért hát belinkeltem.
Senhi
Amit írtál Rom-ot, azt honnan tudom leszedni? Valamint az hány mHz-n működteti a procit? Neked beválik?
-
timeline
tag
ez a te álláspontod - szerintem meg akkor is csak egy telót vettél nem pedig magas szintű customer support szolgáltatást
sőt szerintem kicsit rendet kellne rakni a fejekben - mi is az hogy "ilyen értékű műszaki cikk" ? - ne a magyar kispénzű gimist vedd alapul, egy nyugati jó szakmunkás 1 nap alatt megkeresi az árát, akkor hol itt a nagy érték és mi is várható el érte?
nagyértékű műszaki cikk egy B&O vagy Loewe vagy néhány egyedi gyártású hifi - vagyis a több milliós cuccok - de ott sem hinném, hogy el megy a cég igazgatója letörölgetni a port a szekrényedről (pedig az már magas szintű customer support lenne
)
-
g3d
tag
Ebben igazad van Hardric-kel egyetemben. Elvárhat. Ám a HTC pechünkre sosem volt híres arról, hogy mennyire jó a support náluk... Én ennek tudatában vettem a telót. És az előzőt is 2008-ban. A következő telefonra úgy egy-másfél év múlva szeretnék beruházni, de akkor is csak olyanra (bármely gyártó szóba jöhet), amely a kicsomagolás után jól és megbízhatóan használható és nem kell azonnal root vagy hivatalos frissítés után epekednem.
Alapvetően nem sz@rom le, hogy milyen a support, de a szóban forgó gyártónál tudtam, hogy milyen. Ennek ellenére döntöttem így.
-
umfrider
senior tag
Így van, a gép
Újraindítottam a gépet, de az eszközkezelőbe sehol sem találtam adb.exe-t
a netstat parancsot pedig beírva ( ha a tools mappából nyitom meg, ha nem a cmd-t ) nem tudta értelmezni. Tehát ez is meghiúsult.
Eztán leszedtem az összes HTC-hez tartozó komponenst, s végül a tools mappából ismét cmd, recovery-windows.bat
Ugyan az történt, csomó fájlt megpróbált "pushingolni", de végül bezárult és semmi.Feltölteni nem tudom, mert túl nagy lett és nem engedi a képfeltöltés...
-
umfrider
senior tag
Igen. Hibámra, a Debug mode-ot kifelejtettem. Az ezsközkezelőben mostmár megtalálom a HTC-t. Viszont azt mondja, hogy a legfrisseb driver van fent hozzá...
http://kepfeltoltes.hu/100929/432505797N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngBeírtam az "adb devices" kódot, ezt kaptam:
http://kepfeltoltes.hu/100929/dsad_www.kepfeltoltes.hu_.pngTelót recoverybe raktam, majd a szokásos téma jött fel, mikor behúztam a recovery-windows.bat-ot.
http://kepfeltoltes.hu/100929/N_vtelengr67zb_www.kepfeltoltes.hu_.png -
umfrider
senior tag
Szia Pele!
Hálásan köszönöm ismételt fáradozásod, de én ha megszakadok, akkor sem találok felkiáltójeles ADB eszközt.
A Legenda rá van dugva Only Charge módban a gépre...Megmutatom, hogy mim van:
http://kepfeltoltes.hu/100928/11385244151_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/100928/3678159602_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
umfrider
senior tag
Szóóval.
Tudom, megvan a driver, amit belinkeltél, de azt hogyan tudom telepíteni? Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kezdjek azokkal a kiterjesztésű fájlokkal, amik benne vannak. Ezt a lépést kihagytam.
Charge only módban rádugtam a gépre a Legendet. Megnyitottam TCM-ben a cmd-t, úgy ahogy írtad, s beírtam az a"adb devices" parancsot. Ezt kaptam:
http://kepfeltoltes.hu/100927/4949390101_www.kepfeltoltes.hu_.pngEzt megpróbáltam lesz**ni, így hát behúztam a recovery-windows.bat-ot, amit ugyancsak idelinkeltél.
Nos, akkor a következőt dobta ki. ( természetesen ekkor a telefon már recovery módban volt a gépre dugva )
http://kepfeltoltes.hu/100927/12403265682_www.kepfeltoltes.hu_.pngA HTC Syncet LEÁLLÍTOTTAM!
Nem tudom, hogy van-e még ötlet, egyszerűen én feladtam... A telefont hogyan tudnám visszaállítani a gyári állapotba? Megpróbálom mégegyszer rootolni + mindent előlről. He nem megy akkor le van sz**va. Sajnálom, minden esetre hálás köszönet!!! -
drpele
senior tag
No azért csak megtaláltam az XDA-n a segítséget a reklámmentességhez.
A hosts.txt-t az SDK tools könyvtárában kell elhelyezni.
Majd nyitunk egy parancssort és:adb reboot recovery (Enter)
adb shell mount /system (Enter)
adb push hosts.txt /system/etc/hosts (Enter)
adb reboot (Enter)És máris élvezhetjük a reklámmentességet. Remélhetőleg a fenti feketelista a mi régiónkban is elég sok címet tartalmaz ahhoz, hogy ne nagyon találkozzunk reklámmal. Az biztos, hogy az AdFree progi is ugyanebből a forrásból dolgozik. Meglátjuk...
Tyű, visszanéztem a mai hsz-eket és kezd sok lenni belőlem. Pedig esküszöm nem akarom spammelni a topicot
Egyre jobban kezd érdekelni a téma, azt hiszem ideje egy kicsit mélyebben beletúrni a linuxos ismeretekbe... -
umfrider
senior tag
Felraktam az újabb verziójú ADB MAnagert. a path-et átírtam, mert más mappába került.
Most sem sikerült:
http://kepfeltoltes.hu/100925/616837895N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngAz eszközkezelőben pedig meg sem találom a Legendet. Vagy hol kellene néznem pontosan?
Amit adtál usb "driver" azt is letöltöttem, de olyan fájlok vannak benne, amikkel nem tudom mi lenne a teendő.Nem megoldás a telefon gyári állapotába való visszaállítás majd újra root, + ROM?
-
umfrider
senior tag
Rá van dugva a gépre a Legend. Megnyitom a TCM-et, cmd stb. beírtam, hogy adb devices, de ezt dobja ki: http://kepfeltoltes.hu/100925/907994706N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ilyet pedig, hogy manager.exe sehol sem találok a gépen...
Köszönöm a fáradozásod, már én is nagyon elvagyok keseredve...Egy Hard Resetev, vagy egy gyári állapotába való visszaállítás nem segíthetné orvosolni a problémát? Újra root, ( Goldcardom az van ) aztán ismét felrakni a ROM-ot...
-
umfrider
senior tag
Szia!
Köszönöm, hogy segédkezel, csak ott a gubanc, hogy már próbálkoztam a ROMManagerrel, de azzal sem lehet. Még kb 2 hete kezdődött egy kisebb probléma, hogy az Extended Controls nem akarta felkapcsolni a vakut, mint lámpát, hanem helyette egy fekete képernyőt adott be, a címsorban egy SU REQUEST felirattal. Ekkor vásároltam egy 8 gb-os memkártyát. Előtte 4-eset használtam. Többen mondták, hogy nem ez az oka a hibának, de én sajnos csak ezt tudom felhasználni kiindulási alapnak.
Visszatérve a Rom-programra. Már ROm-ot töltöttem le, no de a program...
Semmit sem tudok rajta csinálni, mert:
- a ClockWorkMod sem működik
- a Reboot into Recovery sem
- az install ROM from Sd Card semMinden alkalommal ez a SU REQUEST kapom. Esetleg rootoljam ujra a telefont?
( most megpróbálom úgy, hogy letöltöm az Azure 1.0.1-es ROM-ot a Rom managerrel, aztán hátha így sikerül... )
-
umfrider
senior tag
Sikerült alkotnom valamit, most itt tartok:
http://kepfeltoltes.hu/view/100924/62089213N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngVolna valakinek ötlete? ( bemásoltam az összes root-hoz szükséges fájlt a C:\users\adam mappába, és mostmár innen húztam át a cmdbe, de előbb megnyitottam az adb-windows.exe-t )
-
umfrider
senior tag
Van informatikai alapismeretem, de az főként honlapszerkesztésben merül ki. Tudok 1-2 okosságot, trükköt, de nem ezen a téren. ( szóval nem olyan vagyok, aki kattintgat az interneten és játszik ) Tehát. mi lenne a teendő, hogy minden sikerüljön?
Másoljam ezt a root mappát a C:/users/ádám-ba? majd utána húzzam bele a cmd-be ezt a .bat kiterjesztésű fájlt?A másik, hogy leszedtem a ROM managert, de sem Recoveryt nem tudok vele elindítani, sem pedig Sd-kártyáról ROM-ot felrakni. addig eljutottam, hogy kiválasztom a kártyáról a .zip-et, majd wipe cache stb. De mindkét esetben a következőt kapom: Fekete képernyő, a címsorban: SU Request.
Help plz! -
veninger.b
tag
Ma nekem is sikerült leejtenem a kicsikét.
A levehető részen lett egy szép kis horzsolás, az alumíniumnak hál isten alig lett baja.
Overlockot nem ajánlom senkinek, én felraktam Azure-ra és teljesen instabil lett az egész rendszer... Random kikapcsolt, s csak bootloaderből lehetett visszahozni.
-
vasii
senior tag
enis megtudom erositeni, felraktam, beallitottam midnent es nagyon baba
a widgetek hianya eloszor engem is zavartak, de kis utanajarassal midnen potolhato.
amibol senses widget van abbol vszin mas is csinalt widgetet a marketon szal nem para.
a 3d-s appok meg a docksreen pedig zsenialis
mindenkinek ajanlom -
umfrider
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged