Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
válasz
okezsoke #3496 üzenetére
roman htc twitter szerint napokon belul jon...
htc twitter -
kuli
csendes tag
válasz
okezsoke #3323 üzenetére
Én ezt vettem hozzá:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360307888742&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Nagyon tudom ajánlani + én megcsináltattam azt, hogy ne a szivargyújtótól vegye az áramot, hanem belső hálózatról. Villamos szakember 2000 HUF-ért kötötte be és tökéletes az autó gyári BT cuccával.
-
g3d
tag
válasz
okezsoke #3323 üzenetére
Ez a nano jó dolog, ha az autódban fel tudod rakni valami sima felületre. Az én autóm műszerfal textúrája erezett és a nanopad nem tapad meg rajta. Otthon használom kulcstartónak
Az ajtó sima felületén tökéletesen megtapad. Autóstartónak is jó, ha magának a nanopadnak meg van a helye.
Autós tartónak én fixkaros használok. Nekem bevált. -
drpele
senior tag
-
dkt
csendes tag
válasz
okezsoke #2670 üzenetére
Szia!
Nem használok semmi ilyen extra progit. A HTC gyári widgetjével kapcsolom a funkciókat (Mobile, Wi-Fi, GPS, Bluetooth) ki-be.
De úgy látom, másnál is van hasonló bug.
Amúgy pont emiatt nem merem feltenni az iGo-t sem. Nem hiányzik, hogy esetleg külföldön használom, utána pedig fennmarad az adatkapcsolat és töltöget nekem mindenféléket. Tudom, a roamingot is le lehet tiltani, de abban bízhatok?
Abban bízom, hogy a 2.2 talán megoldja ezt is. -
vasii
senior tag
válasz
okezsoke #2533 üzenetére
ez oke, en is ugy hasznalom, ettol fuggetlenul ha pl nem fut semmi es megnyomom 10szer egymas utan akkor egyre kevesebb memoriat ir ki.es pl 1-2 nap alatt a sok killtol mar teljesen lecsokken a memoria:/
vegulis megoldas
de azert egyszerubb lenne ha ki lehetne iktatni
köszi!
-
-
MuzX
tag
válasz
okezsoke #1247 üzenetére
Azért annyiban én is hibás vagyok, hogy ha alaposabban utánanézek és átgondolom, tudnom kellett volna, hogy ez az kedvező ár ilyen veszélyekkel járhat.
Csak az ember hajlamos megörülni az "akciós", jó árú készüléknek és nem belegondolni, hogy ez nyilván csak úgy lehetséges, ha hozzá kapcsolódó támogatás nem valami vevőbarát.
Amíg nincs gond a készülékkel, örülhetünk, de amint valami nem stimmel, ebben az esetben hosszas szívásra készülhetünk. -
L4mie
veterán
válasz
okezsoke #1187 üzenetére
hogy tudom megnézni hogy működik-e anélkül, hogy valaki mms-t küldjön??
Más: Fring helyett tud valaki ajánlani egy normális Skype klienst? mert ha beszélek rajta akkor iszonyat delay ek vannak
azt hittem anno hogy az N80 al van a baj, de úgy tűnik maga a rendszer nem tökéletes. Nimbuzz állítólag iszonyat belassítja a a Legendet legalábbis többen írták már.
Valami alternatíva?
nekem csak Skype kéne.
-
Thunder78
őstag
válasz
okezsoke #1122 üzenetére
Viszont ha nyomkodod, akkor meg nem mindegy, hogy a processzor mennyi zabot kér
Pl animációknál folyamatosan dolgozik, hogy akadásmentes legyen minden. Ha nincs animáció, akkor pedig csak 1 db képernyőt kell beöltenie, nem pedig 200-at.
Szerintem nem mind1, bár azt nem gondolnám én sem, hogy ilyen sokat számít.
Nekem animációval is el tud menni 3 napot, de pl épp most tettem töltőre ... ha ezt a napot egésznek vesszük, akkor megvan a 4Ui.: Az hozzáteszem, hogy ebbe most kevés nyomkodás + beszélgetés volt csak
-
Balinov
titán
válasz
okezsoke #1060 üzenetére
a googles-t meg a barcodereadert megoldottam, de akkor visszaolvasok a Layar linkjeert, amit par napja linkeltel.
Nekem azert kene a Layar, mert van hozza ingatlankeresos addon, ami pont jol jonne most, hogy ugy lakast keresunk.
#1061-re. Fringet en is hasznaltam, igaz csak a Hero-n, jo is, stabil is, csak arra nem jottem ra, hogy hogy lehet az allapotomat nem elerhetore atrakni. Erre nem lenne vmi tipped?
udv
Balinov -
-
Balinov
titán
válasz
okezsoke #906 üzenetére
esetleg IGo alternativanak probald ki az Ndrive-ot, hatha megtetszik. Marketrol letoltheto az ingyenes keretprogram, amit elinditva es pl. WIFI-n le tudsz barmilyen terkepet tolteni, 7 napos triallal. Navigon-nak is van trialja, de az okos modon, valasztasi lehetoseg nelkul a full EU mapot akarja a trialhoz letolteni, ami 2giga..sygic-rol, copilot-rol, igo-rol nem tudok, hogy lenne probaverzio
-
HardRic
addikt
válasz
okezsoke #872 üzenetére
Nekem ilyenem van. (pontosabban édesapámnak)
Jó cucc, nem marad utána ragacsos a telefon, mivel nem ragasztóval ragad. Szóval érted.
Nap nem igazán árt neki, a port összeszedi, de langyos vízzel lejön.
Most olvastam el a leírást, kb. ugyanaz amit én mondtam. Tehát nem csalás, ez tényleg jó cucc. -
válasz
okezsoke #853 üzenetére
A subpixel a kijelző külön-külön világító elemei. Egy pixel tipikusan három subpixelből áll össze, ezek a piros, zöld és kék.
A kérdés az, hogy a Legend kijelzőjén a bal vagy a jobb oldali elrendezésben vannak a subpixelek. Sajnos nekem nincs felszerelésem ennek lefotózásához, vagy vizslatásához.
Egy fehér kép a legpraktikusabb, ekkor ég az összes subpixel maximális erővel.
A szöveggel elkéstem, úgyhogy egy plusz infót hozzáteszek még: ha a képernyő közepére pöttyintesz egy csepp vizet, akkor az lencseként felnagyítja a subpixeleket. Ezt majd mindjárt ki is próbálom a Legendemen.
-
-
aggleány
addikt
válasz
okezsoke #606 üzenetére
A többedik újraindítás után egy rövidkét tudtam telefonálni a nagyobb kártya használatával, de utána ugyanúgy eltüntette a hálózatot. A gyári kártyáról mindent áttettem a számítógépre, és utána felmásoltam a nagyobb kártyára.
Persze, újrakezdem. De mit és hogyan? Mit csináltam a SIM kártya beállításaival? A hard reset megvolt. Ha pontosan leírod, hogy mit csináljak, megteszem.
-
Senhi
aktív tag
válasz
okezsoke #551 üzenetére
Ma délelőtt én is kértem őket telefonon, hogy tegyenek egyet félre nekem... Azt mondták, hogy ma 1 körül kapnak szállítmányt, továbbá, hogy 5 előrendelő van előttem szóval nem biztos, hogy jut a mai adagból. Mivel lassan bezárnak így szerintem nem jutott
.
Szerintem 2-3 darabnál nem kapnak többet naponta (ha egyáltalán naponta kapnak...) és ha figyelembe vesszük, hogy neten is egy csomóan rendeltek belőle akkor simán el tudok képzelni 1-2 hetes átfutási időt.Valaki tud még valamilyen, nem sokkal drágább helyet?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
okezsoke #382 üzenetére
a 3 nap szerintem nem bukó.. kapsz számlát, de azon 0% áfa lesz feltűntetve. vagy valami ilyesmi. régen vettem már ilyen telefont.
Az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján a www.ujmobilok.hu jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Az áruházban megjelenített bruttó árak 0%-os Áfa tartalommal rendelkeznek és bruttó fizetésre vonatkoznak. A vásárlásról számlát állítunk ki, ebből Áfa-t visszaigényelni nem lehet, mivel a fizetendő ár 0%-os áfát tartalmaz.
máshonnan: különbözeti adózás szerinti árak, és bruttó fizetésre vonatkoznak, amelyből Áfá-t visszaigényelni nem lehet (ez a számlán is fel lesz tüntetve), de költségként el lehet számolni. Az Origo GSM az 1992-es évi LXXIV. törvény alapján jogosult a különbözeti adózásra.
szóval nem kell fosni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest