- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Jol hagyjuk... Csak az Autodesk AutoCAD egymagaban 30%, ehhez jon meg hozza az osszes tobbi mas Autodesk szoftver... Nemetschek portfoliorol nem is beszelve.
Nem, nem kapjak felaron. Kapnak kedvezmenyt, de nem kell gigaszi osszegkre gondolni. Nem fogom megnevezni a korabbi munkahelyemet, de egy 400-500 fos ceg es volt ralatasom hogy mennyibe kerultek az iMac-ek illetve a HP Z szerias desktop gepek. Valoban nem a weboldalon lathato listaar, de nem is 40-50%os learazas.
-
GeryFlash
veterán
Nem hasonltiottam ossze, az arukat hasonlitottam ossze, a sokat pocskondizott tularazo Apple-lel. Ebbol az jott ki hogy a HP szarabb hardvert ad dragabban. Nem irtam sehol hogy egymas rivalisai. Ha szerinted rendben van 1.2 millieort a 16GB RAM es az 512es SSD akkor nem tudok segiteni.
Valoban Archicad, Autocad, Revitt, Rhino stb, ez igy nem fedi le a piaci igenyek 90%-at. -
GeryFlash
veterán
Fuh te milyen tevkepzetekben elsz
Vegyuk vegig:
- nem irtam hogy ez kzovetlen vetelytarsa a Macbook Pro-nak, hogy is lehetne, teljesen mas oprendszer. Az arazast emltiettem, ami egy szanalmas vicc, konkretan meg a sokat szidott Applet is sikerult tularazni egy gyengebb hardverrel
- innentol kezdve a DELL-lel versenyzik, arul mar el miert venne barki ezt a hulladekot egy Dell precision vagy egy Dell Latitude helyett?
- "Ja hogy közvetlen több 10 kiegészítő vásárolható, hozzá, ami többek között működni is szokott, és nem úgy mint az apple-nek, hogy magaddal húzol egy 300 m-es patchkábeles dobozt, hogy a sok átalakító beférjen..." Igen, vagy veszel hozza egy 22 ezres donglet ami kb 50mm*20mm, biztos nem fer el az asztalon vagy a laptop taskaban
- Ezt a baromsagot is el kene mar felejteni, hogy OSX-re nincsenek programok, az osszes CAD es fejleszto eszkoz, illetve studio termek van mac-re. Az elmult 3 szoftverfejleszto cegnel erdekes nem volt ez soha problema, az utolsonal konkretan egesz infrastruktura linux+OSX-re volt epitve. Igen jatekok nincsenek ra, valoban k*rva fontos
- A CPU wattoakt ha mar ide keverted, a MBP-nek ugy van alacosnyabb fogyastzasa hogy tonkreveri ezt a 11. generacios forrosodo Intel vackot
- Arról nem beszélve, hogy ezek a gépek napi 24 órás munkára készültek, az összes kiegészítőjükkel együtt --> Pontosan igy vannak nalunk is hasznalva a Macek, de ez egyebkent egy bullshit, semmelyik laptop kategorianak nem problema ez, ezzel hazalni eleg nevetsegesDe visszaterve, nem azt modntam hogy tomegesen Mac-re kell valtania a nagy cegeknek, siman azt hogy ez az arazas nevetsgees, nem hogy a DELL-hez kepest de meg az Applehoz is.
-
GeryFlash
veterán
Azt hinnéd hogy elolvasol egy 4 oldalas tesztet és kiderül a cikkből hogy miből készült a notebook (alu/magnézium/műanyag) de nem. Nem baj, megnézzük Notebookcheck.neten, az is hülye aki ilyen alap információkat keresne egy prohardver tesztben.
1.2M-ért meg előző generációs proci 512-es SSD-vel 16GB RAM-mal nem színhelyes panel pedig nem ciki hanem vérlázító. HP ne képzelje magát Applenek mert kanyarban sincs. Ráadásul most nézem, a 16"-os 16 GB-os 1TB SSD-s modell még egy 100 ezerrel olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SZÉP ÁLLAPOT! HP Elitebook 820 G2, i5-5300U, 8GB/256GB, FHD/IPS, garancia!
- EGYBEN MEHET! Microsoft Surface Pro 5, i5-7300U, 8GB/256GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- X13 Yoga Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest