- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Becksman #26488 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem várható el. Azt mondtam hogy nekem mindegy. Mit ad egy új főverzió és egy új emui ami olyan marhára érinti az én felhasználói élményemet? Gyorsabb biztos nem lesz tőle a telefon, érdemben az üzemidő sem fog változni. A többi engem nem érint meg. Sőt, én szeretem a megszokott dolgokat, belaktam a telót, jó nekem így.
Pont attól érzem jó telefonnak a H8-at, hogy jó, használható, fluid így ahogy van. Egy éve megvan és semennyire nem foglalkoztat hogy nézelődnöm kéne valami új után. ezt utoljára a Galaxy S3-ról tudtam elmondaniHolnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest