- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi1991
tag
Most nekem eltünt az a frissitéssel hogy amikor ir valaki messengeren vagy viberen akkor a képernyö tetején felugrott egy kis ablak ahol látt am h mit ir!ezt h tudom visszaállitani? Hogy ne csak értesitést kapjak?
-
Dwatti
addikt
B380
XDA-n írták FF böl a 1.31gb csomagot kell letölteni SD -re dload mappába másolni az összes fájlt és szervizmenüből frissíteni[ Szerkesztve ]
-
shifty85
tag
Sziasztok!
Lassan már én is egy hónapja boldog Honor 8-as tulaj vagyok (asszony meg boldog Huawei P9-es)! Mindkettő függetlenül, hivatalos forgalmazótól lett vásárolva (Huawei P6-ról váltottunk, szóval volt tapasztalatunk a márkával és az EMUI-val is).
A 8-as már frissítve 7.0-ra (nincs rootolva), nekem eddig bejött, nem találtam semmi bugot, problémát, akadást, nem fagyott, csak teszi a dolgát. P9 még 6.0-án pörög, csak a HiCare-ből felrakható rendszerfrissítés elérhető. A 8-ast ugyanúgy használom, mint elődjét, üzemidőben talán a 8-as kicsit erősebb, pedig a P6 is hozza lazán a két napot. Ezt betudom a P6 (2000mAh) régi Android rendszer vs. Honor 8 (3000 mAh) erősebb akkunak. Persze erősen használat és beállításfüggő.P9-el összevetve: nekem valamiért a 8-asnak kényelmesebb a fogása és a kijelző élén sincs benne az az erős él, ami engem speciel zavar, érzésre egy picikét nehezebb, P9 valamiért könnyedebbnek tűnik és ezt nem annak a 9 g eltérésnek tudom be. Tok nélkül a 8-as szappan + hal + sikosító + egy vödör takony egyvelege, első nap majdnem kétszer is sikerült eldobnom. Ezen a hátlapi fólia két fokkal tud javítani!
Mindketten tokban és üvegfóliával védve használjuk.Tapasztalatunk a tokkal és üvegfóliával:
Honor 8:
Ipaky ütésálló tok, nem lötyög, rendesen tart, kamera mellett nincs bevillanás, a gombok határozottan működtethetőek, nyílásoknak megfelelő kivágása van, ujjlenyomatolvasó kényelmesen működtethető. Pereme a kijelző fölé ér, fordítva is lerakható. Még egy pici perem (kb 0.2mm) úgy is marad, hogy üvegfólia van rajta.
[link]+ Nillkin TPU tok ha változatosságra vágynék. Kényelmes, nem csúszós fogás, zárható töltő és Jack nyílások, határozottan nyomható gombok.
[link]Nillkin üvegfólia: Amazing PE+ (grátiszban járt hozzá egy hátlapi fólia), könnyű tisztítani, nem szedi annyira az ujjlenyomatot, napfényben kékes de rendesen látható. Tervben van H+ Pro vásárlása tartalékba. A honlapjukon le van írva, egyik üvegfólia sem ér ki a kijelző teljes széléig!
[link]Huawei P9:
OTT! Carbon elméletileg ütésálló tok, sajnos nem volt Ipaky, de ez ugyanúgy nézett ki, meg lett rendelve. Ég és föld az Ipakyhoz képest. A tok pereme üvegfólia nélkül is épphogy kijelző fölé ér, üvegfóliával pedig jóval alatta van. Sokkal gyengébb anyaghasználat, a gombok határozottan működtethetőek, ujjlenyomatolvasót kényelmesen el lehet érni és működtetni. Egy sima fóliába volt csomagolva kiküldéskor, csere lesz Spigenre!
[link]+ Nillkin TPU tok
[link]xPROTECTOR üvegfólia: a Nillkinnel összehasonlítva valamiért olyan, mintha "ragadósabb" lenne. Nem csúszik rajta az ujjam olyan könnyen és a lenyomatokat is gyűjti rendesen! Ez sem ér ki a kijelző széléig, a lekerekítés végett. Csere lesz Nillkin Amazing PE+ vagy H+.
[link] -
Liliom9
tag
Sikerült a B360-ra felrakni a B380-at FF-ből letöltve, majd SD kártyára dload mappába kicsomagolva és szervíz menüből indított frissítéssel. Az FF által letöltött mindkét fájlt telepítettem, így lett B380 belőle. Látható különbséget nem tapasztaltam eddig. Majd nézem a fogyasztást, bár nekem nagy gond B360-on se volt, kicsit talán rosszabb lett, mint a B131-en volt.
-
glacious
addikt
Feltettem a B380-at (a telepítés hibátlanul végigfutott), de még mindig B360-at ír
-
keszi1991
tag
Sziasztok, visszaraktam én is a 6t majd egyböl jelzett az otan a 7es!Köszi a részletes pontos leirást!
-
Dwatti
addikt
válasz lenovomen #11483 üzenetére
Februári teljes rom ,de ott valami gebasz van hogy napi 3 x kell tölteni az akksit ezért ajánlottam a tiszta friss megoldást.
----------
Nálam nem volt gond csak az üzemidő csökkent -1 órát ezért próbaképpen visszatértem és OTA frissítést raktam fel.
De semmi nem változott ! Ugyanúgy -1 óra azaz 4 óra kijelző idő.[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Hali!
Mondom ma csinálok recoveryből egy wipe cache-t, azonban boot után az fogadott, hogy töltsem le a legfrissebb recoveryt. ?
Wifihez hiába csatlakozik nem csinál semmit, mármint hibára fut. Valakinek volt már hasonló?-- PSN_ID: GerY2123
-
soniq
tag
válasz Aryon87 #11477 üzenetére
Nekem havi szinten a face eszik kb 400 MB-ot,de utana mar az opera jön kb 30 megával havi szinten.
A szokásaim sem nagyon változtak,és nem rég még csak 300 megával gazdálkodhattam és az is majdnem elég volt egész hónapra.
Biztos h szolgáltató error.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
atravel
tag
válasz ocecica #11410 üzenetére
Szia,
Ha megtalálod ezt a teszter alkalmazást, az érdekelne.
Van két noname kábelem, meg egy adapterem. A gyári gyorstöltőt nem nagyon használom, mert szerintem a hagyományos 5V 1A jobban kíméli az akksit, de azért jó lenne tudni, hogy nem fogják hazavágni a cuccokat a csatlakozó miatt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Detto.
Most kb 1 oraja is jott sms hogy kevesebb mint 20% van, holott wifin volt ejjel a telo. 920mb van meg mindig. Hasznalom a netet, online radio (winamp) szokott menni, de 96kbs sebessegen, szal az se zabal, eddig is eleg volt hozza. Viberen korlatolva van a mediatartalom, facen a videojatszas csak wifire van allitva, a csomag ugye ezt a kettot dijmentesen engedi.
Na majd holnap besetalok, azt utanajarok, hogy mi a fene van..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
soniq
tag
válasz Aryon87 #11433 üzenetére
Én is így jártam.
Mytelenor szerint még van 600 MB körül,de már korlátozva vagyok.
Mikor kaptam a kevesebb mint 20%-os sms-t,az is fura volt,hát még mikor kilőtték.
Nekem is 2GB van elvileg,de biztos h nem használtam el.
Videót csak wifin nézek,böngészéssel meg nem hiszem h annyi fogyott volna,mivel otthon mindig wifin vagyok.[ Szerkesztve ]
„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
Dwatti
addikt
válasz Vitya103 #11468 üzenetére
esetleg még ez : Alkalmazások áthelyezése SD-re - ROOT nélkül!
-
Dwatti
addikt
válasz Vitya103 #11465 üzenetére
Esetleg az App 2 SD programmal
-
keszi1991
tag
Én is elgondolkodtam a rollbacken mert nekem is a korai proba van fennt és az akksi elég gyenge igy..mivan ha visszafrissitek de a telefon nem fog jelezni otan b360ra? Vagy az mér tuti h jelez? Akk a korai próbára miért nem? Vagy varjam meg a b380at az ugyis javítja!??
-
zunga
tag
Arra van már valami megoldás, hogy az energiahasználati részleteknél ne mutassa állandóan bekapcsoltnak a wi-fit? Ugyanis nincs bekapcsolva éjjel-nappal, mégis folytonos vonal látszik.
-
gery2123
őstag
válasz Dwatti #11460 üzenetére
Akkor lehet érdemes lenne egyet rendelni Alszom még rá egyet, mondjuk épp tegnapelőtt jött meg a kínai hátlapi fóliám, és telejsen jó. Matt jellegű, de nem csúnya és nem csúszik úgy a telefon tőle. Még várok egy kemény tokot, ha az megjön és nem jön be akkor majd lehet szerzek egy dbrand-et.
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
Sanki
addikt
válasz gianone #11455 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy:
Ha csak a mobilnet aktív és ki van kapcsolva a mobiladat mindig aktív, akkor a kijelző kikapcsolása után automatikusan letiltja a rendszer a mobiladatot (10-15 perc, nem tudom pontosan), így semmilyen netes kapcsolat nem lesz, ameddig vissza nem kapcsolod a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
gianone
őstag
Hát ezt most nem sikerült megértenem. Bemásolom, amit a Huawei ügyfélszolgálat írt nekem anno régen, bár kb. ugyanez, amit mondtam. Ha akartok értesítéseket, akkor ne kapcsoljátok ki.
"Tájékoztatjuk, hogy a Beállítások-Adatfrogalom kezelés-Mobilhálózati beállítások-Mobiladat mindig aktív menüpont a különféle applikációk értesítéseinek jelzéséhez szükséges, amikor a telefon alvó üzemmódban van."
Ez még ugye másik EMUI volt, de ugyanez a menüpont.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gery2123
őstag
dbrand skin-t használ valaki? Vagy más készüléken hasznalt már?
Milyen? Mennyire tartós? 10 dollár-t megér?
Elgondolkodtam rajta nagyon, sötét fa színben elég tetszetős a fekete készüléken ahogy néztem a képeket.-- PSN_ID: GerY2123
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
En is erre gyanakszom.
Vasarnap akkor utanajarok.Volt ilyen, hogy jelzett a telo (G5nel) hogy elfogyott a net, de akkor valoban csak 100-200mb volt a 2gb-bol..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Passz. Eddig ilyet nem kuldott, csak akkor ha valosan le van fogyva a net, fuggetlenul attol hogy a csomag, meg a plusz net kulon van.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Telo szerint 635mb fogyott 03.01 ota.
Mytelenor szerint meg van 917mb net.
Ezert furcsallom, miert jon az sms, hogy kevesebb mint 20% maradt..
27.en lassult be a net, akkor az app szerint meg volt 511mb net, de pl kepeket mar nem tudtam megnezni a fotos topikban. 28.an vettem 1gb netet.
Telenornal rakerdeztem erre, azt mondtak, nem lehet, mert fixen 2gb felhasznalhato a csomagban.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Van egy apro gondom. Inkabb szolgaltatos, mint telefon, de kapcsolodnak egymashoz.
Telenor Blue M csomagom van, ami 2gb netet tartalmaz. Par napja elfogyott a net ugy, hogy meg 500mb volt az applikacio szerint.
Vettem +1gb netet. Eleg hamar elfogyott az is, de meg van 9xx mb belole, viszont jott az sms, hogy kb 20% maradt a keretbol.
Na itt kapcsolodik a telefonhoz a dolog, hogy a beallitasokban, a mobiladatoknal van egy opcio, ami az en ertelmezesem szerint a helytallo, azaz lehetseges, hogy a mobilnetet akkor is aktivan tartja mikor wifin vagyok? Mert maskepp nem fogyhatna el hamar.."Mobiladat mindig aktiv" opcio a kerdeses pont nalam. Most kikapcsoltam...
Valaki tudna logikus magyarazatot adni a jelensegre?
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz kovacs892.2 #11429 üzenetére
Nincs alul valamelyik sarokban elfelejtett jelszó opció ?
Itt egy leírás gondolom hasonló itt is.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
HA frissítem B360ra utána nem kell Factory resetet csinálni? Ugyanúgy szuper a rendszer anélküle is?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Dwatti
addikt
válasz kovacs892.2 #11422 üzenetére
Próbáld meg 5 x elrontani akkor lehet a Huawei vagy a Google fiókot fogja kérni.
Vagy marad a factory reset .[ Szerkesztve ]
-
kovacs892.2
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A következő lenne a probléma. Ujjlenyomatolvasóval oldottam fel a készüléket mindig. Újra kellet indítanom a telefont mert lefagyott. Most pedig kéri a PIN-kódot amit az ujjlenyomat készítésénél meg kellet adni. Sajnos elfelejtettem így nem tudom feloldani a készüléket. Hogyan tudnám resetelni hogy ismét feloldhassam????
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Dwatti
addikt
De ajánlom számodra előtte a Downgrade (Nougat (Android 7.0) --> Marshmallow (Android 6.0)) összefoglalóban megtalálod ! nem sokkal tart tovább és egyszerű ! Így tiszta rendszered lesz !
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
A legelső 360-as van fent nekem, de kinyír hogy naponta 3x töltöm.Várjak, v tegyem fel utolsó februárit? Hol a link hozzá??
Köszi[ Szerkesztve ]
-
ocecica
csendes tag
válasz AngeloDivina #11386 üzenetére
Nem tudom ki mennyire van képben az usb c-s adapterekkel, de sokat nem ajánlatos megvenni sem, nemhogy használni, ugyanis a legtöbből hiányzik egy ellenállás, és ha összekötöd vele a telefonodat, az nem tudja, hogy az nem rendes usb c-s kábel és próbálja majd azt a feszültséget felvenni, ami a gyorstöltéssel járna, a gép/töltő meg nem tudja leadni és ebből következik, hogy megdöglik vagy a gép vagy a telefon.
Amazonon meg google+-on van egy csávó aki ezeket teszteli/tesztelte Benson Leung. Mi is futottunk a barátommal egy jó nagy kört, hogy akkor mégis milyet vegyünk. Aztán van hozzá már valami alkalmazás is, amivel meg tudod nézni, hogy biztonságos e a cucc vagy sem, de azt most így hirtelen nem találom meg, akit érdekel annak előkerítem.
Ezek az adapterek OTG-t nemigen szoktak tudni. -
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Hogy tudom a privát hívásokat letiltani vagy blokkolni?Előre is köszi a választ...
-
Sanki
addikt
Ezt a véleményt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest