- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
gianone #16001 üzenetére
Jah ez leírva szép de,rendelek egy autós hűtőt a nyaralásra ,vigyázunk rá majd hazaértve elállunk a vásárlástól,Mr.Muscle segít egy fr-ben :-) Azért nem egyszerű hidd el(ezzel foglalkozom) de írhatunk itt még 100-n is nem itt fog jogorvoslatot kapni,be kell próbálkozni és kiderül mi a helyzet,hogy intézi az edigitál. Ha nem irány a posta :-) De azért kíváncsi vagyok hogy intézi mostanság az edigitál a dolgokat.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gianone #14216 üzenetére
Láttam már olyan tmx esetet topikban, ahol az volt, hogy ha kicserélik a kijelzőt náluk, akkor nem ugrik a gari a többi alkatrész esetben.(itt v az lg topikban)és miután kicserélték a kijelzőt pénzért a másik hibáját gariban javították. Addig nem volt hajlandó javítani a tmx az eredeti garis hibát, míg a törött kijelzőt nem cserélték ki pénzért.(srácnak pechére a garis hiba után leejtette). De megcsinálták neki a telefont és a gari sem ugrott.
-
dave0825
őstag
-
dave0825
őstag
válasz
gianone #14038 üzenetére
Ja igen, nem akartam új hsz-t nyitni, még belefért az időbe.
Viszont ha bemegyek, hogy ez a helyzet, nem fognak rajt kekeckedni, hogy 3 hónapja vettem, mit várok tőlük?! Adjanak egy zsír újat, 0km-eset, így 3 hónap után?
Igen, Bravophone van ráírva, az oldaluk meg www.bravophone.com, ez is rajt van egy matricán a dobozon. Egyébként egy nő volt az eladó, aki a szekrényből vette ki a telefont, de egy csávó volt belépve a gmail-jével. Nem lehet, hogy valakinek csak mutatták a boltban, bár ahhoz meg nem feltétlen szükséges gmail felhasználó, hogy valakinek bekapcsolják megmutatni, hogy miket tud.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gianone #14026 üzenetére
A magyar hatájos törvények szerint az eladás napjától kell számítani a garancia kezdetét, reggelés ide v oda. Ha esetleg a 3 havi kijelzőgarit dobni akarják ilyen miatt, na akkor nekikmehet. Persze ha használtat adták el mint új, az meg csalás. Lehet beszélnie kellene a huawei-el.
-
Sanki
addikt
válasz
gianone #11455 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy:
Ha csak a mobilnet aktív és ki van kapcsolva a mobiladat mindig aktív, akkor a kijelző kikapcsolása után automatikusan letiltja a rendszer a mobiladatot (10-15 perc, nem tudom pontosan), így semmilyen netes kapcsolat nem lesz, ameddig vissza nem kapcsolod a kijelzőt. -
ntomi0730
senior tag
válasz
gianone #7774 üzenetére
De ezért a pénzért itthon a 0,3-t kapod, ami véleményem szerint túl vékony, mert a hosszú oldalról még a szél is lefújja.
Viszont az Ebay-ról 1.100-ért a 0,6-t kapod meg (itthon 4.000.-), és több szín közül választhatsz. Igaz, három hetet kell rá várni, de megéri! Teljes szívvel merem ajánlani.
-
mumtaz
senior tag
válasz
gianone #7573 üzenetére
Én, hogy kerestem hozzá tokot, akkor eljutottam egy Újpesti kicsi mobilboltig. Ott volt 2db szilikon fliptok. Az egyik gyári, ablakos, arany színű. A másik valami "utángyártott" kínai, fehér, ablak nélküli. Aranyat nem akartam. Az 4800 lett volna. A fehéret vettem meg 2200-ért. Az ablakosra rákeresett a boltos más színben, de a nagykernél is hiánycikk volt. Még az arany sem volt a nagykerben.
Biztos nem számítottak rá, hogy ennyire sikeres lesz a Honor 8.
-
DaWehun
tag
válasz
gianone #7570 üzenetére
Persze, ilyen szempontból igen, de az angolok is lerázhatták volna annyival, hogy ott van a honlapunkon testvér, szedd le ha annyira kell! Még sem így tettek, bár azt még mindig nem értem, hogy a csehek, hogy kerülnek képbe!? Talán a mi régiónkra onnan érkezik a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest