- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soniq
tag
Nem bírtam magammal,közben frissítettem
Meglátjuk.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Most jött meg nekem is a B381,telenoros kártya van benne.
Összességében megéri frissíteni B360-ról?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Arra tud valaki megoldást,hogy youtube-on lehessen zenét hallgatni lezárt képernyőnél?
„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz Aryon87 #11477 üzenetére
Nekem havi szinten a face eszik kb 400 MB-ot,de utana mar az opera jön kb 30 megával havi szinten.
A szokásaim sem nagyon változtak,és nem rég még csak 300 megával gazdálkodhattam és az is majdnem elég volt egész hónapra.
Biztos h szolgáltató error.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz Aryon87 #11433 üzenetére
Én is így jártam.
Mytelenor szerint még van 600 MB körül,de már korlátozva vagyok.
Mikor kaptam a kevesebb mint 20%-os sms-t,az is fura volt,hát még mikor kilőtték.
Nekem is 2GB van elvileg,de biztos h nem használtam el.
Videót csak wifin nézek,böngészéssel meg nem hiszem h annyi fogyott volna,mivel otthon mindig wifin vagyok.[ Szerkesztve ]
„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Azt nem tudja valaki,hogy miért nem enged facebook app korábbi verzióját telepíteni?
Megáll az alkalmazás engedélyeknél,és hiába nyomok az ok-ra,nem történik semmi.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
A 02.14-es frissítést felrakta már valaki?
Nekem 1.3 GB-ot jelez a firmware finder.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Nekem is letölti,a februári B360-at,telepítésre katt után újraindul a telefon,bejön a recovery menü,és ott csak 3 lehetőség van,2 az adattörlés,így a telefon indítását választom,feláll a rendszer,aztán pár mp múlva jön egy értesítés,h sikertelen frissítés.
Nincs tipped h mi lehet a gond?#Sanki
Tőled kérdezném.(persze bárki segíthet)
[ Szerkesztve ]
-
soniq
tag
Totál off,de ennyit az amoledről,media markt,s6 edge,fullra be van égve a gugli kereső.
Azt gondoltam már kiküszöbölték a beégést,de úgy látszik jó ideig kerülnöm kell még az amoledet.
Tudom,régóta ki lehet rakva,viszont animáció fut rajta,ha nem nyomogatják,szóval nem 0-24 be mutatja ugyanazt.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz lenovomen #7622 üzenetére
Nekem is le van tiltva,ezelőtti telókon mindig aktív volt,még frissítgettem is becsülettel,de igazából most nem látom hátrányát,h le van tiltva,úgyhogy marad így.
-
soniq
tag
A ROG nektek meg van?
Van egy olyan,h alacsony felbontású energiatakarékosság,azt bekapcsolom,de semmi nem változik.
Az akksi idő nálam is gyengébb valamivel,de annyira nem vészes,hosszabb távon majd kiderül.
Viszont párszor meg-meg akad a rendszer,MM-n nem volt ilyen.
Illetve én az érintésérzékenységgel nem vagyok kibékülve,a G4 jobb volt ebben.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Úgy látom a p9-nél is jelen van néhány embernél ez a pin kód kérés.
Viszont ott írtak egy jó dolgot,csak akkor kéri,ha szoftveresen zárom le a képernyőt.Novát használok,és lefele húzással szoktam zárni,kipróbáltam a bekapcs gombbal zárást,és úgy nem kér pint.[ Szerkesztve ]
-
soniq
tag
Majd légyszi írd már le h megoldotta-e a fr.
#JoeCockBill
Igen,amit meg kell adni jelszót,vagy pint biztonsági okokból,azt kéri,kb 10-ből 8x.szóval nem a sim kártya pin kódját.
-
soniq
tag
Biztosan én vagyok a vaksi,de azt hol lehet kikapcsolni,hogy ujjlenyomattal való feloldáskor ne kérje a beállított pin kódot is?
Azt írja h "rendszergazda által zárolt készülék",és kéri a pint is.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Egyébként beépített avast víruskereső is van.
Vagy az eddig is volt?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Mennyir "kötelező" ez az újra belakás?
Én eddig még sosem csináltam,így update után,és nem volt gond.
Most is max. akkor fogom,ha az akksi idő,vagy valami feltűnően gyenge lesz.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Elsőre nem rossz.
Hasonlóan gyors maradt, minden azonnal történik.
Végre az értesítési sáv nem ios beütésű,utáltam.
Viszont egy iconpack csere kelleni fog,mert a beállítások ikontól kifőttem.
Egyébként az email app is sokkal átgondoltabb lett.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz 1976ramones #6835 üzenetére
Nincs mit
Nálam a viber üzik nem jöttek meg,amíg nem tettem védetté.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz 1976ramones #6833 üzenetére
Van a telefon kezelő app,ott van egy akksi jelző ikon,és azon belül.
-
soniq
tag
válasz tdhenry #6830 üzenetére
A fájlok nevű alkalmazásban van megosztás opció,wifi direct viszont csak 2 huawei közt működik.
Illetve nálam van wifi átvitel opció is.
Illetve az airdroid nevű app is jó talán,de én még nem használtam.
Nálam a youtube appban is megvannak ezek az opciók.[ Szerkesztve ]
-
soniq
tag
válasz 1976ramones #6829 üzenetére
Nekem megy.
Talán próbáld újra telepíteni,illetve ha nincs a védett alkalmazások közt,az is lehet a gond.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz attila.86 #6825 üzenetére
A topik eleje fele olvastam h van aki valahogy összeragasztja az egyik simet az sd-vel,és működik,meg youtube-on is van tán videó,de jómagam ezt annyira nem vágom,nekem elég az 1 sim.
-
soniq
tag
válasz TheBikerider #6823 üzenetére
MicroSD mellett csak 1 simet kezel,választani kell.
-
soniq
tag
A telenoros verzió szintén kártyafüggetlen?
Illetve ha az,akkor frissítés ugyanakkor jön,mint egy pl MM-ban vásároltra?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
válasz Hipnotic #6650 üzenetére
Hi,
Nekem 1 hete van meg a Honor8,teljes elégedettség eddig,4.5-5 óra körüli sot időkkel.
Ezelőtt G4 volt,szofveresen remek telefon,viszont a "beégés&bootloop" miatt sok szívás volt vele.Egy kollégámnak van G5,az is beég,melegszik rendesen,+ jött a Nougat,amivel csapnivaló lett az üzemidő.A beégéssel megkereste az LG-t,amire azt válaszolták,hogy IPS sajátosság...
A Samuról nem sokat tudok,ár-érték arányban szerintem magasan a Honor8 ajánlott.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest