Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
De lehet. Töröltem már az adatlapomat ezzel az opcióval (igaz, 2 hétig nem szabad belépni, különben újra kezdődik a kéthetes "visszaszámlálás"). Aztán ugyanazzal a névvel, ugyanazzal az email címmel újra beregisztráltam, majd mikor újra rádöbbentem, hogy nem kell nekem ez a f.stalicska, újra töröltem magam. Azóta se vagyok fent (illetve álnéven, ál-email címmel igen, de ez most lényegtelen
). Vagy szerinted mit kellett volna észrevennem? Ez nem az "inaktiválás" opció, ha esetleg azzal kevernéd...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest