Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• varga.balazs

aktív tag

énis kezdek már áttérni Google+ -ra, csak egyenlőre még az sem teljes, meg hát körülbelül alig vannak fent ismerősök(főként mert a 18 év alatti korosztály állítólag nem regisztrálhat...ami egyébként jó ötlet, de más dátumot adnak meg és annyi..másrészt mert a Facebook még felkapott..de majd ha teljesen beindul a +, akkor talán felváltja)

mellesleg az újításokra, ha már erről kellene szónak esnie...konkrétan jobb úgysem lesz...a képjelölésekkel kapcsolatos változásoknak örülök, mert vannak az ilyen alkalmazások, amik autómatikusan jelölgetnek be...és 100-200 db olyan képem van, amin nem is vagyok rajta...egyszer szántam rá 1 órát, hogy az összes ilyet kitöröljem.
    és a places megszűnése is tetszik. én körülbelül 2-3x vettem hasznát, mert akkor megtaláltam azt a helyszínt ahol pont vagyok. És igen ez is + koppintás, ott is be lehet állítani pozíciót, meg twitteren is, ami szerintem ötletesebb(de ez főként mobilos részre vonatkozik).
    Szóval nekem az a véleményem, hogy hasznos dolgok vannak benne, de a sok idegesítő spam meghívók ellen kéne tenni, például azzal, hogy a meghívók fogadását le lehetne tiltani, meg tudajdonképpen bármit, és akkor csak olyannal zaklassanak, amit megengedek...:D talán egyszer meglesz :D

Új hozzászólás Aktív témák