- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
V.Stryker #61 üzenetére
Vadasz, vadasz...
Amugy volt szerencsem nekem is kiprobalni meg meghallgatni, tenyleg zsenialis kis gyosz, plane a hangminosege a meretehez kepest, meg az egyszeru de megis sokoldalu szolgaltatas engem is megvett kilora. Az mar egy masik kerdes, hogy szuksegem nincs ra, ugyhogy nem is koltottem ra, maradok a sima hazimozinal, nekem az jobban passzol.
-
opr
nagyúr
Pedig hangfalaknal amugy igaz amit mondanak, kb semmit nem mond el a hangminosegrol a specifikacio, plane miota a kinaiak elkezdtek fossal elarasztani a piacot, ami papiron 1hz-40khz tartomanyban mukodik, 600W-al, a valosagban meg egy konzumer laptop szebben szol.
Ettol fuggetlenul is amugy egyetertek a Te allaspontoddal is, muszaki dolognal a muszaki specifikacio igenis legyen megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest