Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én nem rég vittem végig a gamecube változatát (ami mellesleg gyárilag 60 fps-sel fut)
amúgy a negyedik és az utolsó 2 kivételével szerintem tök jó kis játékok voltak a maguk idejében, főleg az 5 magyar szinkronnal
Ezt is igen várom, addigra már csak elérhetőbb lesz a ps5 is. -
Televan74
nagyúr
Húsz éve játszottam a Harry Potter and the Philosopher's Stone -nal. De ahogy nézem sokat nem veszítettem azóta! Evolution of Harry Potter Games 2001-2021 Remélem ezt nem szúrják el!
-
king1989
csendes tag
Szerintem te az Avalanche Studios-ra gondolsz de ezt az Avalanche Software fejleszti.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon félek attól, hogy az Avalanche most se tud majd egy koherens játékot összerakni. Lesz egy jó kis sandbox és mellette egy gagyi, érdektelen és repetitív sztori, mint az eddigi összes játékukban.
-
3L1T3
addikt
Nagyon örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Pro 1TB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest