- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én nem rég vittem végig a gamecube változatát (ami mellesleg gyárilag 60 fps-sel fut)
amúgy a negyedik és az utolsó 2 kivételével szerintem tök jó kis játékok voltak a maguk idejében, főleg az 5 magyar szinkronnal
Ezt is igen várom, addigra már csak elérhetőbb lesz a ps5 is. -
Televan74
nagyúr
Húsz éve játszottam a Harry Potter and the Philosopher's Stone -nal. De ahogy nézem sokat nem veszítettem azóta! Evolution of Harry Potter Games 2001-2021 Remélem ezt nem szúrják el!
-
king1989
csendes tag
Szerintem te az Avalanche Studios-ra gondolsz de ezt az Avalanche Software fejleszti.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon félek attól, hogy az Avalanche most se tud majd egy koherens játékot összerakni. Lesz egy jó kis sandbox és mellette egy gagyi, érdektelen és repetitív sztori, mint az eddigi összes játékukban.
-
3L1T3
addikt
Nagyon örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Starlink
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest