- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz Krystal_s #59 üzenetére
bizonyos nem tökéletes vinyóval a smartot olvasgató programok (pl aida/everest, speedfan, stb) nálam is pillanatokon belül állóra fagyasztják a rendszert, szóval a tapasztalataidat meg tudom erősíteni. de ez nem a szoftver hibája elsősorban, hanem az alaplapi chipset vezérlőszoftvere egyszerűen dob egy hátast. linux alatt ilyen nem szokott történni, ott a kernel pörgeti a fatal io read/write errorokat 2-3 percig, de a rendszer végülis nem esik össze, és a vinyó se csatolódik le, hanem csak iszonyatosan belassul. szóval teljes mértékben meg tudom erősíteni, amit állítassz.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
MongolZ
addikt
válasz Krystal_s #49 üzenetére
"Ilyenkor szabálytalanul lehetett a gépet kikapcsolni, ami miatt bármikor megsérülhet a rendszer, de akár a hdd is.." - Ne terjesszünk már butaságokat.
"másik gépeimen keletkezett már hibás szektor ilyen leállítás miatt, programhiba miatt" - ??? Nem 20 évvel ezelőtt tartunk, hogy egy ilyen leállítás miatt hibás szektor keletkezzen.Csak hogy én is panaszkodjak: Nekem azt csinálja a gép, hogy néha kikapcsolt állapotból, néha alvó állapotból nem tér vissza, ilyenkor csak a táp ki-be kapcsolása segít. Nem nagyon zavar és ezért igazából nem is jártam utána sosem. A táp nincs alulméretezve.
Egyik gyártó sem tökéletes és egyik driver sem tökéletes, viszont a reklamációk döntő többségénél felhasználói hozzá nem értésről van szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest