Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
Krystal_s #59 üzenetére
bizonyos nem tökéletes vinyóval a smartot olvasgató programok (pl aida/everest, speedfan, stb) nálam is pillanatokon belül állóra fagyasztják a rendszert, szóval a tapasztalataidat meg tudom erősíteni. de ez nem a szoftver hibája elsősorban, hanem az alaplapi chipset vezérlőszoftvere egyszerűen dob egy hátast. linux alatt ilyen nem szokott történni, ott a kernel pörgeti a fatal io read/write errorokat 2-3 percig, de a rendszer végülis nem esik össze, és a vinyó se csatolódik le, hanem csak iszonyatosan belassul. szóval teljes mértékben meg tudom erősíteni, amit állítassz.
-
MongolZ
addikt
válasz
Krystal_s #49 üzenetére
"Ilyenkor szabálytalanul lehetett a gépet kikapcsolni, ami miatt bármikor megsérülhet a rendszer, de akár a hdd is.." - Ne terjesszünk már butaságokat.
"másik gépeimen keletkezett már hibás szektor ilyen leállítás miatt, programhiba miatt" - ??? Nem 20 évvel ezelőtt tartunk, hogy egy ilyen leállítás miatt hibás szektor keletkezzen.Csak hogy én is panaszkodjak: Nekem azt csinálja a gép, hogy néha kikapcsolt állapotból, néha alvó állapotból nem tér vissza, ilyenkor csak a táp ki-be kapcsolása segít. Nem nagyon zavar és ezért igazából nem is jártam utána sosem. A táp nincs alulméretezve.
Egyik gyártó sem tökéletes és egyik driver sem tökéletes, viszont a reklamációk döntő többségénél felhasználói hozzá nem értésről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat segítséget kér a felhasználóktól a probléma felszámolása érdekében.
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest