Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pikari

addikt

válasz Krystal_s #59 üzenetére

bizonyos nem tökéletes vinyóval a smartot olvasgató programok (pl aida/everest, speedfan, stb) nálam is pillanatokon belül állóra fagyasztják a rendszert, szóval a tapasztalataidat meg tudom erősíteni. de ez nem a szoftver hibája elsősorban, hanem az alaplapi chipset vezérlőszoftvere egyszerűen dob egy hátast. linux alatt ilyen nem szokott történni, ott a kernel pörgeti a fatal io read/write errorokat 2-3 percig, de a rendszer végülis nem esik össze, és a vinyó se csatolódik le, hanem csak iszonyatosan belassul. szóval teljes mértékben meg tudom erősíteni, amit állítassz.

A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

• MongolZ

addikt

válasz Krystal_s #49 üzenetére

"Ilyenkor szabálytalanul lehetett a gépet kikapcsolni, ami miatt bármikor megsérülhet a rendszer, de akár a hdd is.." - Ne terjesszünk már butaságokat.
    "másik gépeimen keletkezett már hibás szektor ilyen leállítás miatt, programhiba miatt" - ??? Nem 20 évvel ezelőtt tartunk, hogy egy ilyen leállítás miatt hibás szektor keletkezzen.

Csak hogy én is panaszkodjak: Nekem azt csinálja a gép, hogy néha kikapcsolt állapotból, néha alvó állapotból nem tér vissza, ilyenkor csak a táp ki-be kapcsolása segít. Nem nagyon zavar és ezért igazából nem is jártam utána sosem. A táp nincs alulméretezve.

Egyik gyártó sem tökéletes és egyik driver sem tökéletes, viszont a reklamációk döntő többségénél felhasználói hozzá nem értésről van szó.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák