- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
"Szóval nem tudom miért ekézed ennyire az Intelt, személyes ellenszenv, bosszúhadjárat, akármi, de sajnos még mindig magasan a legjobb supportot adják a világon.
A júzerek meg jelentős hányadban hozzánemértő kóklerek. Ahogy a mondás tartja, "nem biztos, hogy annak van igaza, aki a leghangosabban kiabálja a magáét"."
Lehet magadból indulsz ki a fanatizmusod elnézve, de bocs én nem vagyok ilyen. Egyszerűen csak leírtam a személyes tapasztalataimat. Utálom, ha valaki ennyire általánosít. Szerintem állj a tükör elé és ott mondogasd magadnak amit az utolsó mondatban írtál.
-
Krystal_s
addikt
Igen valami vezérlő rész nem tetszett a programnak, de nem vinyó hiba okozta, mert nem az összes verzióval jön elő a fagyás. Én is írtam a fejlesztőnek és kérdeztem mi lehet, küldött egy beta verziót, amivel már nem volt fagyás és a következő frissebb verziókkal sem.
Egyik Dell gépemen a touchpad fagy ki Aida indítás után, amikor az érzékelő részt nyitnám meg. A fejlesztő szerint "az SMBus-alapu touchpad driver bolondul meg az AIDA64 SMBus hivasaitol."
Azért köszönöm, hogy írtál és mellémálltál. -
Krystal_s
addikt
Hát te igen okos lehetsz gratula. Tanulj meg értelmezni és olvasni. Régóta vannak Inteles gépeim és nem vagyok Intel ellenes, csak ez a két hiba az új gépemnél egyszerre jelentkezett...még jó, hogy mérges vagyok, amikor megvétel másnapján szervizbe (Dell) kellett vinnem, 1 hét gép nélkül, mert cserélték a kártyát, miközben egy ismert driver hibáról van szó, amit még a szervizek nagy része sem tud (és még sok minden mást sem).
Amelyik Wifi hibáról írtam ott pont a Win8 saját drivere működik jól és az összes többi Inteles szar. Az egészben a legjobb, hogy a win7 nem ismeri fel ezt a Wifi kártyát, ezért csak az Intelest lehet használni.
Kicsit olvass te igen okos, mert látom a google keresés nem megy neked, csak általánosítva lekóklerezel másokat.
Itt egy fórum a sok közül: Sporadic but recurring connection dropouts on an Intel 6235 wireless adapter -
Pikari
addikt
válasz
Krystal_s #59 üzenetére
bizonyos nem tökéletes vinyóval a smartot olvasgató programok (pl aida/everest, speedfan, stb) nálam is pillanatokon belül állóra fagyasztják a rendszert, szóval a tapasztalataidat meg tudom erősíteni. de ez nem a szoftver hibája elsősorban, hanem az alaplapi chipset vezérlőszoftvere egyszerűen dob egy hátast. linux alatt ilyen nem szokott történni, ott a kernel pörgeti a fatal io read/write errorokat 2-3 percig, de a rendszer végülis nem esik össze, és a vinyó se csatolódik le, hanem csak iszonyatosan belassul. szóval teljes mértékben meg tudom erősíteni, amit állítassz.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Peak
addikt
Mondjuk szerintem is a hozzánemértés a problémák 95%-ának okozója, és kb. pont ugyan ilyen a magukat szakembernek mondó kóklerek száma is. Az Intel sem hülye, és maradjunk annyiban, hogy a nyomi júzerek által telesírt gyártói fórumok nem jelentik automatikusan azt, hogy a gyártó terméke 100% szar.
Lásd a pár évvel ezelőtti Intel Native IDE/AHCI/SATA vinyókezelés + Windows XP telepítőlemez.
Telehányta a sok okos póverjúzer az összes notebookgyártó oldalát, hogy "szar a gép, nem megy föl a Zikszpé", közben meg az XP telepitője tartalmazott szar régi intel drivert. És ugyan ez megtörtént most is, Windows 8 telepítő készletben szar Atheros WiFi driver van, BSOD-t okoz az OS telepítés közben.
És megint telehányták a notebookgyártó oldalakat a nyomik, hogy szar a notebookjuk.Szóval nem tudom miért ekézed ennyire az Intelt, személyes ellenszenv, bosszúhadjárat, akármi, de sajnos még mindig magasan a legjobb supportot adják a világon.
A júzerek meg jelentős hányadban hozzánemértő kóklerek. Ahogy a mondás tartja, "nem biztos, hogy annak van igaza, aki a leghangosabban kiabálja a magáét".
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Krystal_s
addikt
"felhasználói hozzá nem értésről van szó."
Na látom te nagyon hozzáértő vagy, hogy a te szavaiddal éljek.
Pár hónapos gépen szintén Inteles, elindítottam az Aida64-et, ami miatt csontra fagyott a rendszer. Először azt hittem egyedi gond, ezért párszor még próbálgattam a progit miért csinálja, aztán olvastam, hogy másoknál is volt ilyen, amikor az érzékelő részre lépsz. Mivel új gép volt folyamatosan néztem a hdd állapotát is...2-3 Aida fagyás után lett egy hibás szektor.
Másik gépen (áramszünet) szintén szabálytalan leállítás miatt lett 1 hibás.
Úgyhogy nem érdekel ki mit okoskodik, de több mint 10év alatt volt pár géppel dolgom, úgyhogy nem szokásom nem létező baromságokat írnom. Amikor valami dolgozik a háttérben igenis okozhat rendszer, vagy akár hdd sérülést is.
Egy 2 hetes gépemnél még jó hogy mérges vagyok az Intelre, amikor fél-1éves tök ismert hibákat kegyeskednek nyilvánosságra hozni, de csak mert annyi felhasználó panaszkodott már. Keress rá pl az Intel Centrino Wifi issue-ra és meglátod mennyi szerinted hozzá nem értő van! lassan 1 éve nem képesek javítani és most írták páran ,hogy szólnak magazinoknak stb, hogy nyilvánosságra kerüljön, mert akkor majd egyszerre találnak megoldást.
3x volt ilyen feketehalál jelenség és semmire nem reagált, próbáltam tv-re kötni, gombok stb ,de csak szabálytalan leállításra reagált, miközben több program is futott.
Szerencsés vagy, hogy nincsenek komolyabb gondok a gépeddel, de megnézném, mi lenne akkor a véleményed, ha vennél egy drága gépet, amit nem tudsz használni. pl mert a Wifi alapból használhatatlan, eldobja a jelet, kis használat után 0-ra esik a sebesség, vagy gép ébresztés után 1 percet kell várni, mert addig sehogy sem tud kapcsolódni, vagy épp jön egy feketehalál, amik mind Intel Driver hibák.
Ennyi...[ Szerkesztve ]
-
-
MongolZ
addikt
válasz
Krystal_s #49 üzenetére
"Ilyenkor szabálytalanul lehetett a gépet kikapcsolni, ami miatt bármikor megsérülhet a rendszer, de akár a hdd is.." - Ne terjesszünk már butaságokat.
"másik gépeimen keletkezett már hibás szektor ilyen leállítás miatt, programhiba miatt" - ??? Nem 20 évvel ezelőtt tartunk, hogy egy ilyen leállítás miatt hibás szektor keletkezzen.Csak hogy én is panaszkodjak: Nekem azt csinálja a gép, hogy néha kikapcsolt állapotból, néha alvó állapotból nem tér vissza, ilyenkor csak a táp ki-be kapcsolása segít. Nem nagyon zavar és ezért igazából nem is jártam utána sosem. A táp nincs alulméretezve.
Egyik gyártó sem tökéletes és egyik driver sem tökéletes, viszont a reklamációk döntő többségénél felhasználói hozzá nem értésről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pikari
addikt
én is találkoztam már ezzel a hibával intel grafikus vezérlő esetén, szerencsére nem nálam, mert én ilyen hulladékokat nem használok.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
DRB
senior tag
Tisztára X-akta feelingem van.
Egyébként van nálam egy gép, i5-3470T procival, de még nem tapasztaltam hasonlót, igaz én ritkán használom, de a gazdája sem panaszkodott rá eddig. Mondjuk hozzáteszem, ő is ritkán használja. -
ledgeri
nagyúr
Kb annyira mint amikor a CPU hátőt (gyári) kell rápattintani a lapra, és akkor roppan (nálam tete) egy picit?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zotya84
őstag
Kicsit meghajtogatod, megcsavargatod. Csak nagyon tudni kell, hogy meddig mehetsz el vele, mert túl könnyű megroppantani. A feladata hasonlít a sütögetéshez. Bár azt sosem csináltam.
(Volt olyan esetem, hogy adott konfigban -vmi abit kn8 754 körül- a ram 1,5 év után behibázott, azonban mindenhol máshol ment hiba nélkül, és más ram is ment benne hibamentesen. CMOS-clear sem segített. Ott próbáltam ki először, és az a gép azóta is az eredeti felállásban megy...)[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Krystal_s
addikt
Láttam páran korrektnek tartják az Intelt, mert kb fél-1év után nyilvánosan is felvállalnak hibákat.
Addig meg csak a sok felhasználó szenved...
A pár hetes Dell gépemnél már 2x jelentkezett az un feketehalál, de nálam csak a gép alvóból felébresztése után jött elő. Mondjuk még nem is használom azt a gépet. Ilyenkor szabálytalanul lehetett a gépet kikapcsolni, ami miatt bármikor megsérülhet a rendszer, de akár a hdd is..(másik gépeimen keletkezett már hibás szektor ilyen leállítás miatt, programhiba miatt).Nem bújik el az Intel a hibák elől ??? A másik hiba a gépemen a szintén hibás Intel Wifi driver, ami miatt nem képes rendesen működni N módban stb....2012.aug óta folyamatosan írnak a felhasználók az Intel egyik fórumán, de sok ilyen téma van. Fél év után válaszolt az Intel, hogy jaj bocs, de még nem jöttünk rá mi okozza és dolgozunk rajta...ez most 2013.februárban volt, azóta néha beírnak, hogy bocs még nem sikerült rájönni. Szerviz, 1 hét gép nélkül. Wifi kártya csere, utólag kiderült feleslegesen. A szétszedés miatt látszanak kis karcok és horpadás, mindez az ostoba Intel és a tudatlan szervizek miatt, akiknek fogalmuk sincs az ilyen ismert hibákról.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
nos hát, a probléma nem szűnt meg, az az ablak amit linkeltem továbbra is felbukkan.... -.-
[ Szerkesztve ]
-
-
zdanee
őstag
Nekem rendszeresen jelentkezik, amikor a HDMI kábel mellé teszem a mobilomat és hívás vagy SMS jön, vagy mobilneten próbál szinkronizálni. Bár ez tuti, hogy a vékony HDMI miatt van és nem a videokártya miatt
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
b.bone
senior tag
Hello,
most nem tudom fejből, hogy milyen Philips TV modellem van, de nekem pont ugyanezt csinálja bármilyen HDMI eszközzel.
Amikor megoldást kerestem a problémára akkor a modell számra gugliztam és találtam valami support fórumot ahol rengetegen panaszkodtak ugyanarre. Tehát nem egyedi dolog.
Abból amit leírtál nekem inkább úgy tűnik, hogy a TV-vel van a baj."guilty until proven innocent" - Artisjus
-
xmaas
őstag
"feketehalal"-"FeketePako" -BSOFP-Black Screen of Fekete Pako
-
vinibali
őstag
"a grafikus driver telepítése nélkül gépek nem dobják le magukról a kijelzőt"
na hát itt a megoldás
mintha az AMD-s TLB miatt nagyobb ramazuri lett volnaBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Lacccca87
addikt
Na ja, de most hogy áttértem Win8 -ra így kicsit gáz, ugye ott a leállítás nem számít win resinek, kb inkább mély hibernáció, ha meg valamiért újra kellene indítnai akkor resi + kikpacs + bekapcs kombó kell. MOndjuk ezt valamennyire tompítja hogy gyorsan indul a Win8.
Megoldás továbbra is P55-ös lap vagy I5-7xx és afeletti CPU beszerzése (külön is megoldják nem kell mind 2 alkatrészt cserélni.)
-
sasNAXO
aktív tag
Be van kapcsolva az Intel driverben az energiagazdálkodás?
Nekem laptopon a "Képernyőfrissítés-váltás" kikapcsolásával megoldódott, előtte nekem is ugrált.
(Nálam először csak win8 alatt csinálta, de legújabb driverrel már win7 alatt is.)Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
kromatika
veterán
reméljük hamarosan megoldódik
-
mghltm
addikt
nem rosszindulatbol irtam amit irtam, korabban nem hallottam errol a jelensegrol es szerencsere erintve sem vagyok benne ( asszonykam mar biztosan tudatta volna velem, ha valami hasonlo gondja lenne az sb-s gepevel ).
ahhoz hogy eselyuk legyen eloidezni a hibat az intel szakembereinek, teljesen valtozatlan hardveres es szoftveres kornyezetre van szukseg es a panaszosok pontos felhasznaloi szokasaira. kerdes hogy mennyien fogjak ezt bevallalni, mert gyakorlatilag teljesen at kell adniuk maganeletuk egy reszet ( teszem hozza egyre nagyobb reszrol van szo, van aki mar lelegezni sem tud szamitogep nelkul... )
biztosan arra is van esszeru magyarazat, miert nem egy hatterben futo monitorozo alkalmazast telepitenek a gepekre, ami altalanos mukodes es hiba eseten logokat gyujtene es kuldene az intel reszere.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zotya84
őstag
Nekem a 790FX-es lapom csinálta, hogy a 2. kártyát (2*3870)csak x8 v1.1-ben kezelte, meg a mellette levő x1-ek nem akartak működni (meg az egyik LAN nem ment, a másik meg giga helyett csak 10M-val csatlakozott)...
Mindezt úgy, hogy egyszer csak nem ment az egyik lan, majd pár hónappal később a másik vett vissza a sebességből, majd jött az x8, végül az x1-be tett Gigalanom, meg a mellette levő x1-s sata kártyám tünedezett el a rendszerből. És eközben nem volt szétszedve a gép egyáltalán, max 1-2 hdd csere, plusz be a LAN, meg a táp kitakarítás célból, az meg moduláris...Aztán apróra szedtem, megropogtattam a lapot, pöpecül letakarítottam, és azóta is hibátlanul megy minden. Bár már nem azt használom...
Úgyhogy vannak bőven hülye hibák... Mint ahogy az Intelé is...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez általános Windows funkció. Független a gyártótól. Vagy kikapcsolod, vagy elfogadod az OS ajánlását. Igazából nincs általános javaslat rá, de a kikapcsolás szerintem jobb ötlet, mert a mai hardvereknek az Aero már nem egy megterhelő dolog.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert lassúnak érzi a Windows a játék futtatásának sebességét, és felajánlja neked, hogy ha te is úgy érzed, akkor van lehetőség rajta javítani.
Vagy elfogadod a tanácsát és lerakod basic sémára, vagy kikapcsolod az OS-nek a karbantartó üzenetek szolgáltatását. [link](#23) ripla: Az jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
ripla
addikt
ha már ilyen monitor kikapcsoló dolgoknál tartunk....van nekem egy sapphire radeon 6950-es kártyám, meg fut alatta 1 Win7 64 biten. az mitől lehet, hogy teljesen random időközönként amikor mondjuk játszom egy játékkal, akkor ledobja a játékot alttab-al és felteszi ezt a kérdést:
hiába nyomom meg neki azt, hogy hagyja meg az aktuális beállítást, van hogy naponta többször is megkérdezi, de van hogy napokig semmi, baromi idegesítő hogy rendszeresen ledobja a játékot alttab-al.
mit lehetne tenni ez ellen? ja igen és csak játékok alatt jön elő, ha csak használom a gépet akkor soha.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kb. egy éve keresik aktívan a hiba okát. Úgy nagyjából másfél éve volt az első bejelentés, ami erre vonatkozott, és a Windows 8 megjelenésével szaporodtak el a panaszok. Egyedül Linuxra nincs panasz, de ott nem lehet tudni, hogy a hiba hiánya, vagy az alacsony elterjedtség miatt nem jön elő. Elhiheted, hogy nagyon nem kellemes, ha egy hibán több mint egy éve aktívan ügyködnek. A felhasználók segítsége a végső lehetőség a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Nekem meg a Radeon 6870-em-re ha rádugok HDMI-t azonnal újraindul a gép, de nem mindíg. kb 50 - 50%-ban... Nem jöttem rá az okára, újratelepítés is volt... És mikor nem indul újra akkor működik akármeddig a gép, nincs gond...
-
mghltm
addikt
biztosra veszem, hogy sok munkaora/cigi/kave/energiaital/pizza el fog fogyni izesebb karomkodasokkal tarkitva, mire megtalaljak a pontos okat. aztan lehet 3 sornyi kod kell az elharitasahoz. ez adja a szepseget a dolognak, szerintem...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Peak
addikt
Nekem nagyon szimpatikus az Intel viselkedése, hogy nem bújik el, mint más gyártók a "szoftveres hiba, user dögöljön meg" lerázás mögé. Külön kiemelkedő az "add ide a hardvered analizisre, kapsz másikat" politika is.
Le a kalappal előttük.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
04ahgy
nagyúr
Igen, az lenne a legjobb, ha nem lenne rá szükség. De akkor a fejlesztési ciklus úgy elnyúlna, hogy tarthatatlan lenne, és iszonyatosan költséges. Továbbá olyan bonyolultságú cuccokról van itt már szó, hogy bármi apróság, amire nem is gondoltak, bezavarhat.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
MongolZ
addikt
"A cég természetesen minden ezzel kapcsolatos költséget felvállal, és a terméket is kicserélik egy újra"
Ez igen korrekt hozzáállás. +1
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #1 üzenetére
A Sapphire BS-nek tudjuk az okát és a megoldását: a gyártó fittyet hányt az AMD által közöltekre. Aztán, mikor jöttek elő a hibák, csináltak "valamit", de ott is inkább vették spórolósra a figurát, és csak harmadik nekifutásra (a 2013. jan. 23 után gyártott VGA-k esetén) sikerült azt a minőségű kondit alkalmazni, amit kellett volna elsőre.
Mindenesetre az Intel ilyen téren újabban példamutató: lásd, a B2 - B3 hibát is korrektül elismerték, visszahívtak, és itt is a megoldásra törekszenek.
A Sapphire meg: visszaküldi az RMA-zott Black Screenes VGA-kat, hogy a Sapphire legfrissebb driverét használd, nesze... És náluk meg tesztokés a VGA.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
DaveJr
őstag
Ha fontos adataikat tárolják rajta vagy ne adj isten van olyan ember aki nem legális windowst használ (
) akkor szerintem nem küldik ki a hdd-t/ssd-t.
Legalábbis én nem küldeném ki ha csak az az 1db vinyóm lenne és minden fontos adatom rajta lenne.tiborandras: fejlesztői szemmel ez egy nagyon nagy szívás. Semmi kellemes nincs benne
Úgy általában a hibakeresésben nincs kellemes dolog
Max az amikor megtalálod 2 perc alatt
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Lacccca87
addikt
Kellemetlen vagy sem legalább örüljenek a userek hogy foglalkoznak vele.
Én mai napig szívok a Clarkdale magos cpu (i3-i56xx) + H55 chipes lap + next gen VGA = 1x PCIe windows restart után. Fél év levelezgetés után meguntam és beletörődtem... -
mghltm
addikt
fogyasztoi/vegfelhasznaloi szemmel kenyelmetlen egy jelenseg, de fejleszto/tesztelo/mernoki szemmel nagyon kellemes kihivasnak tunik
-
HXY
addikt
És vajon mennyit fizetnek, vagy milyen gépet adnak helyette?
Mert ha kifizetik a gép magyar új árát és a postát/vagy adnak egy ilyen/ vagy jobb új gépet, akkor elgondolkozik az ember, hogy visszaküldje.
És előre elküldik ők, vagy nekem kell előre?
Én nem merném nekik csak úgy elküldeni előre.Nekem egyszer jött elő a teljes sötétség.
Kihúztam a gépből a mini DisplayPort kábelt, majd visszadugtam, és visszajött a kép. -
XuChi
addikt
Notebook-ra is értendő a dolog ?
-
DaveJr
őstag
A hardvert azért kérhetik be hogy tuti legyen a kezükben egy olyan összeállítás amin előjön. Mi is úgy találtuk meg a hibát hogy elkértük az ügyfél gépét.
De ha szoftveres hiba akkor konkrétan a telepített windows-sal és driverrel kéne elkérniük az egész gépet.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Syl
nagyúr
Linux alatt semmi gond vele (i3-3220T, ubuntu 12.04), de Windows alatt (i5-3450, win7 pro) érdekes dolgokat művel. Úgy kell elképzelni, mintha egy tizedmásodperc alatt az egész kép balra kiugrana a monitorból, majd újra megjelenik. És ezt naponta többször is szokta produkálni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
DaveJr
őstag
Rossz dolog az ilyen jellegú hiba. De nem hiszem hogy nem lehetne egy ekkora "teszt" sorról egyértelműen kiszedni hogy mi a hiba oka. Ha szoftveres akkor meg pláne...
Mi is futottunk bele ilyen rejtélyes szoftveres hibába, hogy nálunk nem jelentkezett ügyfélnél pedig random. 3 napba telt mire megtaláltuk de meg lehet találni.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
dejaris
addikt
OSX alatt is jelentkezik a hiba?
-
Kean_Sorbo
őstag
Sapphire BS - Intel BS. Mi lesz még?
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat segítséget kér a felhasználóktól a probléma felszámolása érdekében.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest