- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mura81
senior tag
Az eredeti kérdésre visszatérve csak annyit hogy valamelyik kilfeldi lapom olvastam, hogy az NF7-S lapoknak (különösen a rev 2.0 előttieknek) az a baja hogy nem teljesen lapos az NB és emiatt szarul adja le a hót a bordának. Tehát igazából nem számít hogy milyen bordát rax rá mert nem jól jut el odáig a hő.
Amúgy szerintem nem hűt sokkal jobban mint a gyári borda, de ha egyszer az elkezdett rakoncátlankodni akkor nincs mit tenni, le kell cserélni. -
Batman
őstag
Up!Reméel azért valaki majd tud nekem válaszolni! :(
-
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
Itt lehet kapni: [L]http://www.pixel.hu/[/L]
ZALMAN ZM-NB32J 890 Ft + áfa
ZALMAN ZM-NB47J 990 Ft + áfa -
atus
senior tag
Nem tudom hány fokos a chipset ezzel, de szerintem eléggé lényegtelen. Az én NF7emen nem ez a zalman csoda volt, hanem egy Cool 181 borda, és nagyon szépen elszaladgált vele. Tuning szempontjából nem igazán számít, ha vízzel hűtőd, akkor talán +1-2 MHz FSB, de az se biztos. A lényeg, hogy zajtalan, de nem melegszik túl.
-
atus
senior tag
Észrevétel: Szerintem nem kétféle ragasztót adnak, hanem kétkomponensűt.
-
Batman
őstag
Hali!!
Remélem örültök, hogy nem nyítottam uj témát ,mert csak egy kérdésem lenne! :))
Szóval van ez a zalam hűtő, aki ilyet használ annak mennyivel lehet alacsonyabb vagy magasabb a chipset hőnérséklete ,és most kb hany fokos!
Ha lehet olyanok is válaszoljanak akiknek Nf7-s van, mert nekem is ez van és kiváncsi lennék a tapasztalatokra!
Üdv -
netchan
tag
Latom ujra feltalaltak az eredeti Pentium hutobordat :)
Anno a P I-60 -omnak ugyanilyen volt.
netchan -
Sidaries
őstag
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
Nekem Abit kx7-em van és nekem is nekiállt döglődni a chipsetventim. Legalábbis azt hittem az, de mindegy. Hát fogtam és menetközben lehúztam. Kb 1C-ot ment feljebb. A Hebi tanusíthatja. Szóval ezek a chipsetventik nem tudom jók-e valamire.
-
CsendPenge
őstag
Ez egész jó, most már csak egy cím kellene, hogy hol és mennyiért, mert nekem is döglődik a chipset ventim, és fő a fejem, hogy mit, és honnan. Ha megfizethető/beszerezhető, akkor ez a gond megoldava :D Ja, valaki asszem benyögte, hogy az Asus deszkáról nem fogja lefeszegetni az eredetit. Dehogynem! Csak legfeljebb nem most! Nekem is Asus deszkám van, és asszem ez már a második chipset hűtő...
-
szutsg
csendes tag
én meg sped pont levenni nem bírom az eredetit. valami fehér műanyag csat fogja.
-
simonzé
addikt
Egy ilyen bazi nagy hűtőborda sok hőt ad le - természetesen a gépházban növexik a hőmérséklet. Ráadásul ha van keresztirányú légáramoltatás a házban, akkor baromira bekavar, és eltereli a levegőt más irányba. Én chipsethűtőnek még mindig a síma Celeron 266-hoz vett lapos bordát használom venti nélkül. Hatékony, és kvázi ingyen one.
-
twollah
nagyúr
Beneveznék egyre, mert döglődik a chipset hűtő ventim.
-
Genialis
aktív tag
Ez maximum ott jó, ahol vagy venti van, vagy nincs semmi. Nekem spec semmi kedvem nincs lebombázni az új A7V8X-em bordáját.
Aktív témák
Hirdetés
ph Természetesen ventilátormentes termékről van szó.
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest