Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
No, mások is írták, az ASE NEm reális! Illetve, csak olyan gammákban, amit ugye tört szerveren nyomatnak főleg, mint pl. Mohaa, bf1942 (ennek a DC része az igazán érdekes külömben), cod 1-2. De, a BF2 más tészta! Ebben a 20 szerverben pl. tutira a mienk is benne van, ami pl. le is van ''zárva'', mivel csak magunknak tartjuk fenn. Viszont, ha a klánunk publikolni megy, akkor SEMMI esetre sem jut eszünkbe magyar szerverre fellépni, mert túl sok(k) a csaló! Ergo, mi részünkről van, amikor 14-16 emberrel is fellépünk, de ezt az ASE-ben így nem fogod ''látni''. Ugyebár nem egy magyar BF2-s klán van, és bizony, mások is inkább a külföldi szervereket látogatják!
De ami a szponzorokat illeti, abban igazad is lehet! sajnos. -
Allien
veterán
Azért ez NEM olyan biztos!
Az antitanknál azért el is kell találni a célpontot, ha rohangál eléggé nehéz, vagy ha snipa, és olyan helyen fexik, ami sokkal magasabb ponton van, mint az AT-s, akkor eléggé kicsi az esély rá. Legalábbis, antitankosok relative kevesen lőttek még ki.
Az assault már más kérdés, de először az esetek többségében én veszem őket észre. Ha rosszul cselexik, akkor esélye sincsen válaszolni. De, ha elrontom, és csak megsebzem, ráadásul 1-1-ben szemtől szemben hasalunk, akkor esélyem eléggé be van korlátolva.
-
Allien
veterán
No, ez igaz, eddig szerintem SOHA sem készült ennyire csapatmunkára kihegyezett fps game! Ha nagyon rosszul dolgozik pl. a kommander, akkor az egész csapat halálra van ítélve. Kivéve, ha az ellenfél összes tagja falábu. Sok taktikai érzék kell, minden szinten, egyénileg is, és csapat szinten is kell gondolkodni, ráadásul ezt NEHÉZ is megtanulni, főleg warrokon, mert ott bizony a csapattagok bizonyítani akarják, hogy tudnak is valamit, pedig ezen egyéni törekvéseket fel kell áldozni a csapat érdekeit figyelembe véve. Vesztettünk el wart CSAK azért, mert rosszul döntöttek egyénileg a csapat tagjai. PL. egyszer beszorultunk egyettlen zászlóhoz (tv torony), Minden eszközzel kempelték, tehát heli, tank, stb... De nem törtek be, csak kívülről lövöldöztek. Nálunk meg szinte bepánikoltak páran, és minden áron ki akartak törni, aminek ugye ilyen helyzetben semmi alapja sincsen!
-
Allien
veterán
Hát, ezen lehet vitattkozni, mert ugye CS sem reális, sőt, egyenessen irreális, ha jól olvastam. Én próbáltam 2x, 3x játszani, és nem mondom, hogy nagyon jó gammer vagyok, de eszmélettlen alulmaradtam, mert én pl. fejre célozgattam.
De, késöbb megtudtam, hogy ez hiba volt, mert az a fej nem is ott van!
A BF2-nél nem a találatkezeléssel van annyira baj, bár, vannak érdekességek, mint pl. ha hasalsz, és ''átlóg'' a lábad a falon túlra, a másik oldalról simán le lehet késsel szúrni!
Inkább most a fegyvereket hozták irreálissá össze. Pl. én sniper tipusu beállitottságu vagyok. Kedvenc fegyóm az M95 snipa fegyver. De, ha nem fejbe lövök egy embert, hanem mondjuk csak testre sikerül, az még tovább rohanhat, ha fullos volt az egészsége, ami ennél a fegyvernél még ha mellény is van a páciensen, szinte kizárt (már a való világban, ugye)!A PKM pedig szinte ugyan olyan pontlövő, mint a snipa fegyverek (meg jópár fegyver veszett pontos egyes lövéssel is) ami szintén irreális. De, ha azt nézzük, egy háborút sem vívnak meg CSAK gyalogosok, mint pl. a CS-ben, nekem legalábbis fontossak a járművek használata is, akkor tovább lehetne vitatkozni, csak semmi értelme, mert ugye a bf2-t NEM nevezhető jelenleg!
-
Allien
veterán
Természetessen, klánozom, bár, ha éppen a többiek nincsenek fent, akkor gond nélkül megyek publikolni sólóban, és főleg SF-ben, ott nagyon jól lehet pontokat gyűjtögettni (számomra). Aláírásomban van a klánom (-=SoG=-) ''neve''. A battlefield 2 totyikban pedig le van írva, ha jelentkezni lenne kedved, vagy csak érdeklődő vagy!
(De külömben, talán így egyszerübb:[link], és innen elérhető a fórumunk is, már a nyilvános része!) -
Allien
veterán
Jó lenne valami statisztika, hogy mely multis játékokkal nyomatják itt nálunk, kishazánkban a legtöbben. Gondolom, elég meglepő adatok lennének, és rájönnének, mégsem ezeket kellene erőltetniük? A CS még rendben van, sokan nyomják, de a többit, hát, nem tudom. Én speciel a Battlefield 2 miatt hunyorgom, arra szívessen beneveztem volna, még ha tudom is, hogy legjobb esetben is csak a középmezőnyben végezhettnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest