WCG 2006: még néhány nap a nevezésre

A World Cyber Games (WCG) 2006 hazai döntőjét idén új helyszínen, a Jövő Házában rendezik meg  2006. augusztus 27-én. A Counter-Strike 1.6 selejtező ugyanitt, augusztus 26-án lesz. A verseny nevezési határideje is meghosszabbodott, így a játékosok 2006. április 27-ig adhatják le nevezéseiket.

Hirdetés

 

A WCG a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata, mely mintegy 70 országból fogja össze a legjobb játékosokat, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy összemérjék tehetségüket. A Samsung támogatásával zajló rendezvényen tavaly megközelítőleg háromezer pro-gamer – azaz professzionális játékos – mérte össze tudását hazánkban.

Az idei hazai selejtezőkre a következő játékkategóriákban lehet jelentkezni a hu.worldcybergames.com oldalon:

  • Counter-Strike 1.6,
  • StarCraft: Brood War,
  • WarCraft 3: The Frozen Throne,
  • FIFA 2006,
  • Warhammer 40000: Winter Assault.

A WCG versenysorozat a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC-játékosoknak – biztosít lehetőséget a megméretésre. A nyertesek ebben az évben is bizonyíthatnak a világbajnoki nagydöntőn, melynek ezúttal a Forma-1-es versenyeiről ismert Monza ad otthont. 

A WCG 2006 magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít. A magyarországi döntőt 2006. augusztus 27-én a Samsung Electronics Magyar Rt. támogatásával rendezik meg a Jövő Házában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés