Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
addicted
csendes tag
Peace.
LordX: Nem hallottam még AAC-HE-t. Eszik vagy isszák? Mondd, Te hallottál már audio cd-t? Nincs az az AAC-HE ami lenyomja Ergo vegyél cd lejátszót..
DM-Fan: Koss The Plugra, vagy a Sony hasonlo fülbedugosára gondoltam..tipusát most ne kérdezd
Én elhiszem, hogy nagyon jó hifi cucod van otthon és hallod a különbséget is rajta, de könyörgöm az utcára magaddal viszed az erősitőd meg a hangfalakat a kábelekkel?!? Ugye nem. Utcára pedig tökéletes az Atrac3..
Azt szeretném monadni,hogy ezek a hordozható gépek az utcára termettek, jó hangminőséggel, lejátszók között egyedülálló hosszú lejátszási idővel. Mi mást kell tudni egy LEJÁTSZÓNAK???? Nem tudnak felvenni, meg nincs 1000 szinű hátttérvilágitásuk, és telefonkönyv sincs bennük.. puffff.
Az hogy kinek mi a fontos/meg mi tetszik, ne firtassuk..pl a diktafon nekem kevésbé fontos mint a nyelvtanulás funkcio. Van egy XCLEF playerem is, azon van diktafon, de egyszer nem használtam. NEKEM a Sony 10x többet ér mint az xcleff, pedig csak kicsivel kerül többe. -
addicted
csendes tag
Én biztos, hogy ismét Sonyt fogok venni.
Miért?
NW-E53 128Mb network walkmant használok már egy ideje, és állitom ez a legjobb mp3 lejátszó amit valaha használtam (volt már tulajdonomban Philips, Thomson, Grundig).
Ez a Sony egy csoda, 70 órán át nyomja egyetlen AAA aksirol. Eddig 3szor töltöttem a 950Mah akksim (4hónap alatt!!).
Atrac3plust használok, hülye is lennék mp3at hallgatni, a 128Mb-ra is kb 6 óra zene fér. Egyszerűen nem értem kinek mi a baja az ATRAC3plus-al. Hallották már szólni akik fikázzák?
Miért baj hogyha támogatja az Atrac3+t? Ha nem tetszik nem használod. Az is baj hogy dátum/óra is van rajta??
A hangerő meg sok is, ha zárt fülhallgatóval hallgatod. Jesszus, TE egy nyilt rendszerű fülessel probálod elnyomni a 30 éves metroszerelvény zaját????????? Ez Mega LOL!! Mi lesz igy a hallásoddal?
Nyelvtanulásra is kiváló a készülék, mert a player automatikusan felismeri a szövegekben a mondatok végét, és az egész mondatot annyiszor ismétli ahányszor akarod. Melyik player tudja még ezt?
Az árról pedig annyit hogy ez a lejátszóm 2004.06 hóban 200Euro volt. (A 256Megás változata pedig 300Euro volt==73800Ft). Most pedig az utóda a ph**o hallban 24990 Ft, pedig az már 512MBos!
A cikken szereplő uj Sony csúcskészülek tudása/kapacitása 12-15 hónap mulva széles körben elérhetőek lesznek, töredék áron.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest