Aktív témák
-
A RAID Stripe-os példánál maradva: valóban nem mozog gyorsabban egyik fej sem. De, mivel a két fej egyszerre mozog, ezért fele annyi ideig kell várni az ''összesített fejre'', hogy mozduljon. Vagy rosszul gondolom?
Ha mondjuk 6 ns a latency, és én megkezdem egy 64 kb-os szegmens olvasását, 6 ns-ot várok. Ha közben meg tudom kezdeni egy másik szegmens olvasását a másik csatornán, mondjuk 1 ns-mal később, akkor 7 ns alatt kétszer kezdtem olvasási ciklust, pedig single channelnél ez biztosan 12 ns lett volna.
(itt érveltem sokat, hogy miért van igazam...)
A fenti példában az a legnagyobb bökkenő, hogy a szűk FSB miatt meg sem tudom kezdeni a második szegmens olvasását, mert az első szegmens átvitele fullra leköti a rendszerbuszt.
(a fix memóriacímre írást én sem gondolom másképp, de ha mondjuk felváltva írnék és olvasnék, és fsb is lenne elég, akkor a fenti példa már működne mindkét irányba... nem?)
Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest