- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Kapacitás az Blu-Ray, ár pedig a HD DVD javára dönti a mérleg nyelvét. Kapacitás/ár viszont már kétséges.
Sebesség szerintem hasonló mindkét szabványnál. Élettartamról fogalmam sincs, bár ha jól tudom a HD DVD vastagabb védőrétege neki kedvez ebben a tekintetben.
Ráadásul, ha jól tudom, mivel a HD DVD közelebb áll a DVD lemezhez, mint a BR, ezért az író/olvasó eszközök is olcsóbbak lehetnek.
A fentiek miatt, bár nekem nagyon fontos a kapcitás (mivel adatot akarok tárolni) de mégis szurkoltam a HD DVD-nek. De hát ez van... -
faster
nagyúr
ez már azért nem olyan lesz, mint a minidisc esetében például...
Ha olyan lesz a licenszpolitikája a Sony-nak, mint a minidisc esetében, akkor úgyis jön egy másik formátum, ami letartolja a Sony kezdeményezését. vagy eltelik 2-3 év, és jön egy sokkal jobb disk, és akkor arra fognak váltani DVD-ről, nem a Blurayre.
De talán most a Sony nem lesz annyira hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest