- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, olvasgattam mindkettő szabványról jó pár cikket, és bennem az csapódott le, hogy a HD-DVD csak egy kis lépés előre, a blu-ray már kicsit komolyabb ugrás.
Szerintem egyedül az ár szól igazán a HD-DVD mellett, és féltem, hogy ez fog dönteni.
Ha elterjed egy szabvány, akkor a hiába jobb egy másik, annak annyi. Betamax is behalt, pedig ütötte a VHS-t.
Különben is, a blu-ray-nek sokkal jobb neve van... -
orbano
félisten
Én is nekik szurkoltam, de szerintem még van esélyük. Úgyis megjelennek majd hibrid meghajtók, és elterjedhet, akár mint adattárolós formátum, ha nem is adnak ki rajta semmit. Persze csak ha versenyképes áron tudják adni és a lejátszót is megéri majd megvenni miatta... meglátjuk...
-
a védőréteg csak 1 dolog, ráadásul a tdk szupererős rétegéről talán olvastad a minap a cikket: leköröz minden eddigit, beleértve cd/dvd/hddvd-t ...
Az eszköz mind2 esetben kéklézeres, ebből a szempontbol nincs különbség szvsz a lejátszok oldalárol... mindkét asztali szvsz 150-200e körül jön ki, ld. anno dvd ... 15 év mulva pedig 8 ezer ft lesz egy ilyen player is
Aki az ár miatt aggódik: mennyibe is került a dvd előállitása a kezdetejben? Zavar még valakit, h eleinte 15ezer ft volt egy irható média?
Mivel mind2 termék tömeggyártásba kerül, az ár egyáltalán nem mérvadó tényező, évek alatt filléres termék lesz. Reméljük. Ebbe talán a sony most nem tud beleszólni, hiszen ez nem az ő kizárolagos szabadalmuk - ellentétben pl az MD-vel ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest