- ASUS ROG Ally
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
hát nemtudom, te hogy vagy vele, de nekem 24/7 online a gépem, XP SP2, 14-15 háttérben futó program, ami kicsit hazavágja a rendszert, de ezek alá nem adok, valamint a 100Mbit-es kapcsolat elég jól be tudja terhelni a gépet, így nekem pl egy x2 3800+ már elég lenne
Szten Márs 46# Másrészt azért az AMD nem hiszem hogy jobban lehuzkodja az embereket mint az Intel szokta
Intel kb egy hónapja csökkentette felére a procijai árát, szóval volt rajt haszon vastagon eddig,( meg még most is van rajt az is biztos), de AMD mivel egyből gyártósorról el tud adni mindent procit, így erre még nincsen rákényszerítve, majd ha kijön a conroe akkor muszály lesz neki, csak nem tudom meddig mehet le, mivel ők még 90nm-en gyártanak ami ugye drágább mint az Intel a 65nm-esei (pl:AMD x2 3800+ ára alig esett valamit 1-2 év alatt amióta kint van, míg más cuccoknál ennyi idő alatt sokszor több mint 50% az infláció) -
anjani182
őstag
Egyenlőre én sem fogok semmit venni, ezt már elkönyveltem, de szerintem erre az AM2-re váltás most még semmit nem ér...kb. annyit, hogy elértéktelenedik az S939, és vegyél újat, mert különben buksz egy csomót
Ezért haragszok most az AMD-re
Amióta megvettem a 3500+-t, egy fillérrel nem csökkentették az árait, lassan ennek 9-10 hónapja!!!
Hát kéremszépen ezért nem vagyok én velük kibékülve, van egy 805-öm is, 3.2-őn használom, nekem ne mondja senki, hogy játékok alatt nem megy annyi FPS-el, mint pl egy 4200 X2-őn, vagy ha nem is megy, akkor sem szaggat...és a 2 proci ára között igencsak nagy a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest