Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VargaI

senior tag

válasz Dare2Live #333 üzenetére

3-3.4 GHz-et írtam ;), ami nekem logikusnak tűnt, ugyanis ha megnézed a te általad linkelt tábát is, ott van fx 64 ami 3 GHz-nek és 5400+ ami 2.8 GHz-nek felel meg, és ezek még mindig 90 nm-en :Y, én ebből gondoltam 65 nm-en a 3-3.4 GHz-et :U, viszont amit nem tudtam az az, hogy csak a mainstrem kategóriában térnek át a 65 nm-re :R, de a Q1 2007-nek a korábban már linkelt dailytech-es hír ellent mond, ott dec 06 van kiadási dátumnak (bár lehet, hogy az is csak paper launch lesz :F), viszont ott is csak a 4200+tól a 4800+-ig terjedő mainstream van :R, így valóban igazad van és AMD nem használja ki egyből a 65 nm-ben rejlő lehetőségeket :(, mellesleg szerintem ugyanazt a procit 65 nem-en legyártani, hogy még az órajelet sem növelik értelmetlen :( (FX-et kivéve, mivel tényleg nem szoktak csúcskategóriát legyártani kapásból csíkszélességváltásnál :R), max a fogyasztás fog jelentősen csökkenni (úgy tűnik most erre gyúrtak rá - EE/ EESFF procik s939-ben is), vagy megint olyanok lesznek mint a 90nm-es venice procik - 20-30% tartalékkal simán :C

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák