- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem kell feltétlenül milliárdos üzletekkel foglalkozó emberekre asszociálni a subnotebookokról (a példád ettől még jó, nem vitatkozok vele, csak kiegészítem). Ez a Toshiba történetesen igen drága, de vannak abszolút elérhető árú gépek is, pl. egy X40 nettó 300e-ért nem mondható drágának, normál méretű notebook is nagyságrendileg ennyibe kerül, ha jó minőségű. A kicsi mellé pluszban venni kell még optikai meghajtót, és ugyanott van vele az ember, mert a teljesítménye valamivel kisebb ugyan, de átlagos felhasználásra bőven elég. A subnotebook mint olyan szerintem ma már nem luxuskategória.
-
WN31RD
addikt
Commodore emulátorok is szépen futnak bármilyen kis gépen.
Lehet Major Blink-ezni (Bővebben: link). (Ezzel szórakozok újabban.)
Nem bírom megállni, hogy be ne szúrjam: -
WN31RD
addikt
''én meg azt nem értem, minek nagyon drágán, nagyon gyengét venni''
Nem érted, mert nem tudod felfogni, hogy ez nem nagyon gyenge gép. Ez egy nagyon jó gép, csak az előnyei nem annyira a brutális processzorteljesítmény, hanem sokkal inkább a kis méretből és súlyból fakadó hordozhatóság körül összpontosulnak.
''Csak mert van 500g különbség?''
Van, akinek az az 500g sokkal többet ér, mint néhány 100e Ft. -
WN31RD
addikt
A RAM szinte biztosan bővíthető, azaz kicserélhetőek a modulok, ha esetleg valakinek kevés lenne az 512 MB.
Kár, hogy 1.8 colos vinyóból egyelőre csak lassú 4200 rpm-es van, de általános felhasználáshoz szerintem még éppen elfogadható teljesítményt nyújtanak ezek is.
Egyébként tényleg viszonylag drága jószág ez, egy hasonló tudású X41-et lényegesen olcsóbban vesztegetnek, bár én akkor is az X41-et választanám, ha ugyanannyiba kerülnének. -
WN31RD
addikt
''a szövegszerkesztésen kívül semmire sem jó''
Mire nem jó a különösen nagy teljesítményt igénylő alkalmazások és 3D-s játékok kivételével?
Én egy egészen hasonló paraméterekkel rendelkező laptopot használok mindenre. Az asztali gépem leginkább csak arra kell, hogy üljön benne egy rakás nagykapacitású HDD, amiket hálózaton elérek (tehát gyakorlatilag fileszerver), illetve ha már úgyis ott van a gép, akkor az optikai meghajtó (ami úgy havonta egyszer felpörög) is abban van, nem pedig USB-s keretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged