Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killahdrums

senior tag

válasz Cathfaern #6 üzenetére

Ha innen nézzük akkor talán...

Nem néztem meg a progit még ami jár hozzá, de én kb úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a különböző gombok különböző menüt hoznak fel amiben az eszközt tekerve tudok lépegetni, majd a megfelelő állásnál megnyomni megint a gombot vagy elengedni, stb.
    Lehet ez így is van, majd megnézem progit... :DDD

Csak azt nem tudom, hogy elő lehet e csalni belőle megfelelő mennyíségű menüt bonyulultabb műveletek nélkül. Szvsz a billentyűzet annyiban van előnyben, hogy rengeteg gomb van rajta és ha tudod melyik betü hol van és hogy minek a gyorsgombja, akkor bonyulultabb kombinációk nélkül mindent elő tudsz hozni.

Tehát az, hogy valamit egy gomb meg pár tekergetés által érek el, nem biztos, hogy gyorsabb mintha a pillanat töredéke alatt lenyomnám a megfelelő gombot a billen.

Igazából ki kéne próbálni. :)

• killahdrums

senior tag

Én nem tudom, hogy ez ''könnyítené'' e a melót...
    Én operátor/grafikus vagyok és szvsz nevezhetem magam ''profinak'', ugyanis lassan 6 éve vagyok a szakmában :DDD, de nem igazán látom értelmét ennek a kütyünek.
    Az említett programokban a különböző eszközöknek mindnek van ''gyorsbillentyűje'', szal az egeret sosem használom eszköz kiválasztásra, sőt még a menüket is gyorsbillentyűkkel érem el (Alt+F, Alt+z stb, aztán ami kell, stb).

Szal nemtom, egyelőre nem látom a dolog hasznát. :(

Új hozzászólás Aktív témák