- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Ha innen nézzük akkor talán...
Nem néztem meg a progit még ami jár hozzá, de én kb úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a különböző gombok különböző menüt hoznak fel amiben az eszközt tekerve tudok lépegetni, majd a megfelelő állásnál megnyomni megint a gombot vagy elengedni, stb.
Lehet ez így is van, majd megnézem progit...
Csak azt nem tudom, hogy elő lehet e csalni belőle megfelelő mennyíségű menüt bonyulultabb műveletek nélkül. Szvsz a billentyűzet annyiban van előnyben, hogy rengeteg gomb van rajta és ha tudod melyik betü hol van és hogy minek a gyorsgombja, akkor bonyulultabb kombinációk nélkül mindent elő tudsz hozni.
Tehát az, hogy valamit egy gomb meg pár tekergetés által érek el, nem biztos, hogy gyorsabb mintha a pillanat töredéke alatt lenyomnám a megfelelő gombot a billen.
Igazából ki kéne próbálni. -
killahdrums
senior tag
Én nem tudom, hogy ez ''könnyítené'' e a melót...
Én operátor/grafikus vagyok és szvsz nevezhetem magam ''profinak'', ugyanis lassan 6 éve vagyok a szakmában, de nem igazán látom értelmét ennek a kütyünek.
Az említett programokban a különböző eszközöknek mindnek van ''gyorsbillentyűje'', szal az egeret sosem használom eszköz kiválasztásra, sőt még a menüket is gyorsbillentyűkkel érem el (Alt+F, Alt+z stb, aztán ami kell, stb).
Szal nemtom, egyelőre nem látom a dolog hasznát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest