Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Az szztem 5900XT-re épülő akármi, csak a neve más
-
Loretto
veterán
le zt?egyre cifrább.mindegy csak olcsó legyen.akkor az ati is ujabb jelzést fog kreálni ennek hatására?
-
nap
addikt
Oke, van mar GT. Turbo dizel mikor lesz??? :D
-
twollah
nagyúr
Mokas, hogy egy ini file atbongeszesevel hamarabb megtudjuk az uj GPUk tipusait, mint ahogy azt a gyarto bejelentene.
-
polika
senior tag
eleg taplok mind az nvidia mind az ati nevezektan gyartok, annyi fele LE, SE most mar ZT stb verzio van hogy manapsag mar csak ugy lehet kartyat venni ha attolvastal 2-3 reviewt, es 2x-3x leellenorzod hogy tenyleg 128 vagy 256 bites csatornaval es annyi ns rammal van ami neked kell mert azon kivul hogy a cegek ennyi neven adnak ki kartya magokat ehhez meg a kul vendorok altal legyartott kartyak is elternek ezen parameterekben. nem tudom miert jo ha buta vasarlokat celozzak meg buta nevekkel mer azokat at lehet *szni a falon, hosszu tavon ez szerintem visszaut, kar hogynincs 1 harmadik ceg is mert most hogy ati kicsit befutott o is nekiallt pr-bol meg teljes termekpaletta sok szarral valo lefedesebol elni.
-
L3zl13
nagyúr
ZT! Yesss! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből! :C
-
Yutani
nagyúr
FX 5900ZT? Na erre kíváncs leszek. Biztos valami Vanta lesz... :)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest