Aktív témák
-
Az szztem 5900XT-re épülő akármi, csak a neve más
-
Loretto
veterán
le zt?egyre cifrább.mindegy csak olcsó legyen.akkor az ati is ujabb jelzést fog kreálni ennek hatására?
-
nap
addikt
Oke, van mar GT. Turbo dizel mikor lesz??? :D
-
twollah
nagyúr
Mokas, hogy egy ini file atbongeszesevel hamarabb megtudjuk az uj GPUk tipusait, mint ahogy azt a gyarto bejelentene.
-
polika
senior tag
eleg taplok mind az nvidia mind az ati nevezektan gyartok, annyi fele LE, SE most mar ZT stb verzio van hogy manapsag mar csak ugy lehet kartyat venni ha attolvastal 2-3 reviewt, es 2x-3x leellenorzod hogy tenyleg 128 vagy 256 bites csatornaval es annyi ns rammal van ami neked kell mert azon kivul hogy a cegek ennyi neven adnak ki kartya magokat ehhez meg a kul vendorok altal legyartott kartyak is elternek ezen parameterekben. nem tudom miert jo ha buta vasarlokat celozzak meg buta nevekkel mer azokat at lehet *szni a falon, hosszu tavon ez szerintem visszaut, kar hogynincs 1 harmadik ceg is mert most hogy ati kicsit befutott o is nekiallt pr-bol meg teljes termekpaletta sok szarral valo lefedesebol elni.
-
L3zl13
nagyúr
ZT! Yesss! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből! :C
-
FX 5900ZT? Na erre kíváncs leszek. Biztos valami Vanta lesz... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged