Hirdetés
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Az szztem 5900XT-re épülő akármi, csak a neve más
-
Loretto
veterán
le zt?egyre cifrább.mindegy csak olcsó legyen.akkor az ati is ujabb jelzést fog kreálni ennek hatására?
-
nap
addikt
Oke, van mar GT. Turbo dizel mikor lesz??? :D
-
twollah
nagyúr
Mokas, hogy egy ini file atbongeszesevel hamarabb megtudjuk az uj GPUk tipusait, mint ahogy azt a gyarto bejelentene.
-
polika
senior tag
eleg taplok mind az nvidia mind az ati nevezektan gyartok, annyi fele LE, SE most mar ZT stb verzio van hogy manapsag mar csak ugy lehet kartyat venni ha attolvastal 2-3 reviewt, es 2x-3x leellenorzod hogy tenyleg 128 vagy 256 bites csatornaval es annyi ns rammal van ami neked kell mert azon kivul hogy a cegek ennyi neven adnak ki kartya magokat ehhez meg a kul vendorok altal legyartott kartyak is elternek ezen parameterekben. nem tudom miert jo ha buta vasarlokat celozzak meg buta nevekkel mer azokat at lehet *szni a falon, hosszu tavon ez szerintem visszaut, kar hogynincs 1 harmadik ceg is mert most hogy ati kicsit befutott o is nekiallt pr-bol meg teljes termekpaletta sok szarral valo lefedesebol elni.
-
L3zl13
nagyúr
ZT! Yesss! Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből! :C
-
Yutani
nagyúr
FX 5900ZT? Na erre kíváncs leszek. Biztos valami Vanta lesz... :)
Aktív témák
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest