Új hozzászólás Aktív témák
-
Fószer
csendes tag
válasz
janpotocki #3 üzenetére
''II. pixelhiba-osztály (max. 2 folyton fehér, max. 2 folyton fekete pixel, max. 5 hibás szubpixel)''
ezek a számok arra vonatkoznak, hogy amikor hazaviszed a boltból és bekapcsolva van max 5 hibás pixeled, akkor az még nem cseregaranciális?
ezt kőnnyen ki lehet védeni azzal, hogy a boltban kipróbálod a monitort.
én eddig kettőt vettem, mindig írtam pár üzletnek, hogy pixelhibamentest szeretnék venni, és ha tudnak ilyert adni, akkor írjanak. a válaszlevelek kiértéékelése után (ár, gyorsaság, figyelembevételével) kiválasztottam a nyerő boltot. legutóbb, mikor odaértem, már ott volt kibontva, épp beüzemelték és mive tökéletes volt, el is hoztam.
az első nem ment ilyen gyorsan, ott az első kettő, amit kibontottunk, 1-1 pixelhibával bírt. maradtak a boltban. a harmadik azóta is engem boldogít. (viewsonic)
viszont ha a használat közben jön elő pixelhiba (lekopogom, eddig az egy év alatt nulla), akkor azzal már lehet, hogy elhajtanak, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest