- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fószer
csendes tag
válasz
janpotocki #3 üzenetére
''II. pixelhiba-osztály (max. 2 folyton fehér, max. 2 folyton fekete pixel, max. 5 hibás szubpixel)''
ezek a számok arra vonatkoznak, hogy amikor hazaviszed a boltból és bekapcsolva van max 5 hibás pixeled, akkor az még nem cseregaranciális?
ezt kőnnyen ki lehet védeni azzal, hogy a boltban kipróbálod a monitort.
én eddig kettőt vettem, mindig írtam pár üzletnek, hogy pixelhibamentest szeretnék venni, és ha tudnak ilyert adni, akkor írjanak. a válaszlevelek kiértéékelése után (ár, gyorsaság, figyelembevételével) kiválasztottam a nyerő boltot. legutóbb, mikor odaértem, már ott volt kibontva, épp beüzemelték és mive tökéletes volt, el is hoztam.
az első nem ment ilyen gyorsan, ott az első kettő, amit kibontottunk, 1-1 pixelhibával bírt. maradtak a boltban. a harmadik azóta is engem boldogít. (viewsonic)
viszont ha a használat közben jön elő pixelhiba (lekopogom, eddig az egy év alatt nulla), akkor azzal már lehet, hogy elhajtanak, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest