- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
janpotocki
üzenetére
én még ennél is butábbat szeretnék, valami félig-meddig célhardverrel. meg gprs stb. meg telózni is lehessen vele.
-
janpotocki
senior tag
-
lapa
veterán
sztem sokkal jobb lenne egy ugyanilyen kinézetű mobil terminálkliens. a fele cucc nem kéne bele egyből könnyebb és takarékosabb lenne.
-
xedos
addikt
Nekem tetszik

Bár a csatlakozókat rakhatták volna ajtó mögé...
Viszont van nálunk egy éríntőképernyős gép... hát nem egyszerű pontossan eltalálni mindent rajta... -
WN31RD
addikt
''az acer lifebookjai''
Úgy érted, néhány F-S LifeBook, és Acer TM?
Hát ha most még nincs érintőképernyős subnotebook, akkor majd lesz. Szerintem inkább lenne igény ilyenre, mint ezekre a billentyűzet nélküli csodákra.
Egybéként engem nem hoz lázba a dolog... pozicionáló eszköz nélkül még éppen el tudnám képzelni az életet (nehezen), de (kényelmes) billentyűzet nélkül nem. -
moonman
titán
az acer lifebookjai pl ilyenek Bővebben: link
egy subnotin azért nincs érintőképernyős bevitel. -
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny a kijelzője egy ilyennek...
Ha már tábla-PC, akkor inkább valami kifordítható kijelzős subnotebook, az sokkal használhatóbbnak tűnik számomra, mert a tábláskodás mellett ''normális'' használatra is alkalmas. -
moonman
titán
válasz
janpotocki
üzenetére
ja, hát alkalmazásfüggő. de mindennapi használatra nem jönne be, ha már ki kell pakolni, akkor notebook.
pont olyan kényelmetlen lehet, mint pl ez Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Könnyebb, kisebb, robosztusabb... Mi az hogy robosztusabb, az nehéz, ordenáré jelző. Ez képzavar. Jól tévedek?
-
biokill1
tag
Hát ja. Ezt én se tudom mire lehet használni...

-
moonman
titán
na ez az, amit nem tudnék semmire használni.
pda-nak óriás, notebooknak kis tudású és amúgy is kényelmetlen az egész.
egyszer láttam valami promo filmben, hogy nővérke a kórházban tablettapc-vel rohangált vizitelni és hűdemilyen kényelmes erre jegyzetelni, aztán az irodában feltenni konzolra és pc-ként használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2005-05/motion_le1600_ph.jpg)