Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Asztrofotózás
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D nyomtatás
- Teljesítmény az van dögivel
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
janpotocki
üzenetére
én még ennél is butábbat szeretnék, valami félig-meddig célhardverrel. meg gprs stb. meg telózni is lehessen vele.
-
janpotocki
senior tag
-
lapa
veterán
sztem sokkal jobb lenne egy ugyanilyen kinézetű mobil terminálkliens. a fele cucc nem kéne bele egyből könnyebb és takarékosabb lenne.
-
xedos
addikt
Nekem tetszik

Bár a csatlakozókat rakhatták volna ajtó mögé...
Viszont van nálunk egy éríntőképernyős gép... hát nem egyszerű pontossan eltalálni mindent rajta... -
WN31RD
addikt
''az acer lifebookjai''
Úgy érted, néhány F-S LifeBook, és Acer TM?
Hát ha most még nincs érintőképernyős subnotebook, akkor majd lesz. Szerintem inkább lenne igény ilyenre, mint ezekre a billentyűzet nélküli csodákra.
Egybéként engem nem hoz lázba a dolog... pozicionáló eszköz nélkül még éppen el tudnám képzelni az életet (nehezen), de (kényelmes) billentyűzet nélkül nem. -
moonman
titán
az acer lifebookjai pl ilyenek Bővebben: link
egy subnotin azért nincs érintőképernyős bevitel. -
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny a kijelzője egy ilyennek...
Ha már tábla-PC, akkor inkább valami kifordítható kijelzős subnotebook, az sokkal használhatóbbnak tűnik számomra, mert a tábláskodás mellett ''normális'' használatra is alkalmas. -
moonman
titán
válasz
janpotocki
üzenetére
ja, hát alkalmazásfüggő. de mindennapi használatra nem jönne be, ha már ki kell pakolni, akkor notebook.
pont olyan kényelmetlen lehet, mint pl ez Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Könnyebb, kisebb, robosztusabb... Mi az hogy robosztusabb, az nehéz, ordenáré jelző. Ez képzavar. Jól tévedek?
-
biokill1
tag
Hát ja. Ezt én se tudom mire lehet használni...

-
moonman
titán
na ez az, amit nem tudnék semmire használni.
pda-nak óriás, notebooknak kis tudású és amúgy is kényelmetlen az egész.
egyszer láttam valami promo filmben, hogy nővérke a kórházban tablettapc-vel rohangált vizitelni és hűdemilyen kényelmes erre jegyzetelni, aztán az irodában feltenni konzolra és pc-ként használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G6 FHD, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2005-05/motion_le1600_ph.jpg)