Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
janpotocki #15 üzenetére
én még ennél is butábbat szeretnék, valami félig-meddig célhardverrel. meg gprs stb. meg telózni is lehessen vele.
-
janpotocki
senior tag
-
lapa
veterán
sztem sokkal jobb lenne egy ugyanilyen kinézetű mobil terminálkliens. a fele cucc nem kéne bele egyből könnyebb és takarékosabb lenne.
-
xedos
addikt
Nekem tetszik
Bár a csatlakozókat rakhatták volna ajtó mögé...
Viszont van nálunk egy éríntőképernyős gép... hát nem egyszerű pontossan eltalálni mindent rajta... -
WN31RD
addikt
''az acer lifebookjai''
Úgy érted, néhány F-S LifeBook, és Acer TM?
Hát ha most még nincs érintőképernyős subnotebook, akkor majd lesz. Szerintem inkább lenne igény ilyenre, mint ezekre a billentyűzet nélküli csodákra.
Egybéként engem nem hoz lázba a dolog... pozicionáló eszköz nélkül még éppen el tudnám képzelni az életet (nehezen), de (kényelmes) billentyűzet nélkül nem. -
moonman
titán
az acer lifebookjai pl ilyenek Bővebben: link
egy subnotin azért nincs érintőképernyős bevitel. -
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny a kijelzője egy ilyennek...
Ha már tábla-PC, akkor inkább valami kifordítható kijelzős subnotebook, az sokkal használhatóbbnak tűnik számomra, mert a tábláskodás mellett ''normális'' használatra is alkalmas. -
moonman
titán
válasz
janpotocki #4 üzenetére
ja, hát alkalmazásfüggő. de mindennapi használatra nem jönne be, ha már ki kell pakolni, akkor notebook.
pont olyan kényelmetlen lehet, mint pl ez Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Könnyebb, kisebb, robosztusabb... Mi az hogy robosztusabb, az nehéz, ordenáré jelző. Ez képzavar. Jól tévedek?
-
biokill1
tag
Hát ja. Ezt én se tudom mire lehet használni...
-
moonman
titán
na ez az, amit nem tudnék semmire használni.
pda-nak óriás, notebooknak kis tudású és amúgy is kényelmetlen az egész.
egyszer láttam valami promo filmben, hogy nővérke a kórházban tablettapc-vel rohangált vizitelni és hűdemilyen kényelmes erre jegyzetelni, aztán az irodában feltenni konzolra és pc-ként használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- EAFC 25
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest