- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
#65675776 #20 üzenetére
No, most miért tereled másra a szót? Főleg ilyen átlátszó trükkök, hogy hejes(s)írás, meg hasonlók!
Hardwerre könyebb költeni.
Külömben is, lassan 12 órája ''dolgozom'', legalább ez mentesít bizonyos felelősségek alól, mint pl. helyes sírás.
(jó jó, nem mentesít, de ez most mind1) -
Allien
veterán
válasz
#65675776 #16 üzenetére
Hmmm... Az igaz, hogy sok kivetnivaló van szövegértelmezésemben (ezt már több fórumban is jeleztem, sorry)
. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.
Hiszen, elképzelhető, hogy esettleg hasonló sebességü ramokat ugyan ilyen árban kapni, vagy az is lehetséges, hogy éppenséggel CSAK ezeket tudja beszerezni. Mivel, hiába vannak az üzleteknek árlistájuk, mint MINDENKI tudja, az az esetek 99%-ban fabatkát SEM ér!
Illetve, én sem kitörő örömömben vettem 2x1 giga Mushkin ramokat (mivel az alaplapomban ezek mennek TUTIRA)! Igaz, ez speciel nem világít, de ettől még nem érzem se többnek, se kevesebbnek magamat másokhoz viszonyítva, és ráadásul számomra nem volt baromság.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged