Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz #65675776 #20 üzenetére

No, most miért tereled másra a szót? Főleg ilyen átlátszó trükkök, hogy hejes(s)írás, meg hasonlók!:B Hardwerre könyebb költeni.:B Külömben is, lassan 12 órája ''dolgozom'', legalább ez mentesít bizonyos felelősségek alól, mint pl. helyes sírás.:B
    (jó jó, nem mentesít, de ez most mind1) :R :B

• Allien

veterán

válasz #65675776 #16 üzenetére

Hmmm... Az igaz, hogy sok kivetnivaló van szövegértelmezésemben (ezt már több fórumban is jeleztem, sorry):B. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.:B
    Hiszen, elképzelhető, hogy esettleg hasonló sebességü ramokat ugyan ilyen árban kapni, vagy az is lehetséges, hogy éppenséggel CSAK ezeket tudja beszerezni. Mivel, hiába vannak az üzleteknek árlistájuk, mint MINDENKI tudja, az az esetek 99%-ban fabatkát SEM ér! :((
    Illetve, én sem kitörő örömömben vettem 2x1 giga Mushkin ramokat (mivel az alaplapomban ezek mennek TUTIRA)! Igaz, ez speciel nem világít, de ettől még nem érzem se többnek, se kevesebbnek magamat másokhoz viszonyítva, és ráadásul számomra nem volt baromság.:B ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák