Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
üzenetére
Hmmm... Az igaz, hogy sok kivetnivaló van szövegértelmezésemben (ezt már több fórumban is jeleztem, sorry)
. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.
Hiszen, elképzelhető, hogy esettleg hasonló sebességü ramokat ugyan ilyen árban kapni, vagy az is lehetséges, hogy éppenséggel CSAK ezeket tudja beszerezni. Mivel, hiába vannak az üzleteknek árlistájuk, mint MINDENKI tudja, az az esetek 99%-ban fabatkát SEM ér!
Illetve, én sem kitörő örömömben vettem 2x1 giga Mushkin ramokat (mivel az alaplapomban ezek mennek TUTIRA)! Igaz, ez speciel nem világít, de ettől még nem érzem se többnek, se kevesebbnek magamat másokhoz viszonyítva, és ráadásul számomra nem volt baromság.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.