- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
#65675776 #16 üzenetére
Hmmm... Az igaz, hogy sok kivetnivaló van szövegértelmezésemben (ezt már több fórumban is jeleztem, sorry)
. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.
Hiszen, elképzelhető, hogy esettleg hasonló sebességü ramokat ugyan ilyen árban kapni, vagy az is lehetséges, hogy éppenséggel CSAK ezeket tudja beszerezni. Mivel, hiába vannak az üzleteknek árlistájuk, mint MINDENKI tudja, az az esetek 99%-ban fabatkát SEM ér!
Illetve, én sem kitörő örömömben vettem 2x1 giga Mushkin ramokat (mivel az alaplapomban ezek mennek TUTIRA)! Igaz, ez speciel nem világít, de ettől még nem érzem se többnek, se kevesebbnek magamat másokhoz viszonyítva, és ráadásul számomra nem volt baromság.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest